Tako nesto sam i ja primetio. Sto se motion blura tice, jedina igra u poslednje vreme (ako ne racunam indie naslove) gde to nisam gasio bio je Rise of Tomb Raider. U svim ostalim je implementacija istog bila krmiminalna, preterano mucenje slike. Nije lose to ni u Doom-u, dok recimo u Wolfenstein New Collossus, sto sad igram, bez obzira sto je prakticno isti engine, prosto kriminalno...Slicno je i ovde, tako da to sto se mene tice definitivno off.
E sad, ono sto sam ja primetio a tice se FPS-a, jos u beti, a tako i sada, nekako nemam nemam neki osecaj da igra ne radi na 60fps, na sta sam apsolutno naviknut, u vecini naslova, odmah primetim drop od recimo vise od 5 frejmova, dakle 50-55fps, ovde i kad padne i kad radi ispod 50fps, meni je to nekako ok. Sta znam. U beti je to bilo jos gore bukvalno na high 35-45fps i opet sa igrao bez problema. Dal je to kretanja likova, dinamike u borbi ili sta vec, meni ne smeta, sasvim fluidno. Ono sto je za mene isto obaveza, je force vsync kroz nvidia control panel, ja veci tearing u zivotu nisam video u igri kada je vsync off.
Veci problem, bar meni su bagovi, mada koliko sam citao na njihovom forumu, day one patch dosta poboljsava stvari. Gomila ovih review-era je igralo preload. Ali opet, jos jedan-dva veca fixa i na miru moze da se igra. Verujem da ce tako i biti, jer je lepo igra primljena kod igraca ovako na prvu. Kritiku ko sisa, isto kao i u filmskoj industriji, obican talog narcisa.
Ja cu svakako sacekati da jos malo ispeglaju, imam cime da se zanimam uz Wolfenstein, Witcher 3, Poe, a i krecu Liga Sampiona/Liga Evrope:d