Oko 220h utroših za KCD2 sa sva tri dlc. Moglo je i za nekih 150h ali sam bio baš detaljan u rešavanju sporednih kvestova. 😀
Pokrenuo sam DLC Legacy of the Forge čim sam stigao u Kuttenberg, a tamo sam stigo prilično nabudžen što se tiče perkova i skilova (dlc sa slikarom sam ostaovio za kraj, onaj što se pokreće u Trosky regiji, tamo sam skoro sve rešio pre nego što sam krenuo ka Kuttenbegu).
Kada sam ga pokrenuo kovački DLC nisam se zaustavio dok nisam potpuno izgradio svoju kovačnicu. E to mi je jedina greška jer sam za ostatak igre više od 1/2 main story-a (rekao bih) bio OP po svim parametrima (oružje, oklop, skilovi i perkovi). Kad sam završio taj DLC, mada on traje beskonačno ali ima kraj da ga ne otkrivam ako neko bude igrao kao ja sa zakašnjenjem, krenuo sam da igram turnire u Kuttenbergu. Nisu ni malo izazovni kao u KCD1 što su bili ili sam ja stvarno bio previše OP - nijednu borbu nisam izgubio već u prvom mom turniru, a s obzirom da sam verovatno najbogatiji pojedinac u celoj Bohemiji postao sam i glavni donator-sponzor turnira sa max iznosom.
Više me je namučio onaj Master Tomcat u nomadskom kampu Trosky regije dok ga nisam pobedio i “naterao” ga da me nauči Masrer Strike. U stvari, rekao bih da je to prekretnica jer su od tada sve borbe postale daleko lakše.
Doduše, kada me sad na kraju spopadnu 4-5 bandita odjednom, ako uletim u kamp, znaju da me odvale samo tako (mora i dalje taktički da se igra).
KCD2 mi je nekako bio 50% lakši nego prvi deo. Verovatno jer sam igrao jedan za drugim pa mi je dosta “mehanike” već bilo poznato.
Sve u svemu zanimljiva igra i lepo potrošeno vreme. Čeka se treći deo, ako ga uopšte bude za nekih 4-5 godina.