Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance II

Moras da koristis VPN da namestis grad u Evropi ili Americi, zavisi koji key uzmes, ako je global moze Srbija.
Samo vodi racuna da li kupujes account ili key i ya sta je GoG, Steam...

Jos koliko imam da igram pre tutoriala, da mogu ko covek da lutam predelima? Sad smo gologuzi ja i jos jedan, špijuniramo neke devojke iz neke bare :D

Otprilike nekih sat vremena (možda i duže, zavisi koliko si temeljan) traje intro dok ne postaneš svoj čovek, tj. da možeš da lutaš gde hoćeš.
Ali ogromna je igra, ne žuri, ako te intro smara ima brzo da se smoriš od igre.

Iskreno, samo bih da probam kao neki sendbox, malo da obilazim prirodu :) pa ako me privuce, tek onda bih igrao questove i pricu.

Uzeo sam global key sa Kinguin ali kad hocu da aktiviram na steamu izbacuje da nije za moj region. Jel moze nesto da se uradi tipa da stavim vpn neke zemlje iz Evrope i aktiviram na steamu, ne znam jel to dozvoljeno, ne bi da popijem ban na glavnom nalogu?

Iskreno, samo bih da probam kao neki sendbox, malo da obilazim prirodu :) pa ako me privuce, tek onda bih igrao questove i pricu.
Ispravan pristup :) Ja lično sam sebe ubedio da opusteno jasem ludog (FOTO ispod) konja kroz prelepu prirodu, pa ako naleti QUEST - napadam ;) (potpuno uzivanje sa 4VRAM u 2025 godini 👏)

screenshot_250304_210433.jpg

Uzeo sam global key sa Kinguin ali kad hocu da aktiviram na steamu izbacuje da nije za moj region. Jel moze nesto da se uradi tipa da stavim vpn neke zemlje iz Evrope i aktiviram na steamu, ne znam jel to dozvoljeno, ne bi da popijem ban na glavnom nalogu?

Na kraju su mi refundirali sa Kinguina pare jer izgleda da su pogrešno stavili da može da se aktivira za Srbiju a ne može. Šteta baš sam hteo da uzmem igru. U međuvremenu sam krenuo "narodsku" Odličan nastavak priče i drago mi je da sam prvo odigrao keca jer je sad lakše kad sam upoznat sa mehanikom, grafika vrhunska, bukvalno mogu satima samo da idem po livadama i skupljam cveće ili u šumi da lovim 😁

Kupi na Steamu, podrzi developere. Ako bas hoces jeftinije, imas CDKeys, InstantGaming, kakav Kinguin...

Auh kakva igra , skoro me nesto nije odusevilo. Zbog nekih ubagovanih kvestova na "narodnoj" verziji na kraju je uzeh na steamu i ne zalim ni evro, jedino sto sam vec ubio nekih 100 sati al ajd nece valjda skoro kraj. Inace sa najnovijim pechom svi kvestovi rade koji mi nisu radili, prilicno je grafika jos upeglanija i zvuk mi se cini jos impresivniji.

Auh kakva igra , skoro me nesto nije odusevilo. Zbog nekih ubagovanih kvestova na "narodnoj" verziji na kraju je uzeh na steamu i ne zalim ni evro, jedino sto sam vec ubio nekih 100 sati al ajd nece valjda skoro kraj. Inace sa najnovijim pechom svi kvestovi rade koji mi nisu radili, prilicno je grafika jos upeglanija i zvuk mi se cini jos impresivniji.
Ma vredi svaki dinar.Sidequestovi su tek prica za sebe od skupljanja leseva, prekopavanja svinjskog izmeta, seoskih vradzbina, drogiranja, backyard fighting-a.Pravo SLAV iskustvo ahaha. :love:

Zavrsih pricu posle nekih 130 sati, definitivno ne i igru imam jos dodatnih kvestova. Nisam se nadao ovom kad sam krenuo kcd1, bas remek delo i 1 i 2, skoro me nesto nije odusevilo i zakucalo za komp da se posvetim samo jednoj igri. Nadam se trojci ili bar nekom masivnom dlcu. U jednom trenutku cu probati ponovo ovaj hard mode da vidim kako to izgleda. Dobili su vernu musteriju :D

Vrh Dno