Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Ma bez obaveza, ako i kad stigneš. Inače kimovil piše kako oba telefona imaju 2.5d ali sam sam gledao fotografije, x650 ima curved glass dok x626 definitivno nema, ravan skroz.

Gde ovde piše da je presale?
Pa pise. Onaj tf koji je milirad gledao - 4/32 111.78e je presale. Ti gledas 4/64 verziju. A kada uporedis 4/32 Ai sa 4/32 x626 (rose gold) od 86.49e razlika je 25e. To sto je ovaj rosegold lako se sredi zastitnim staklom u boji koje kosta oko 2e. Tako da...ne verujem da postoji bolja kupovina od x626 4/32 rose gold.

Postoji li makar neki unbrick stock rom za taj x650, za nedaj bože?

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Postoji li makar neki unbrick stock rom za taj x650, za nedaj bože?

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Ima nekih stock ROM-ova na XDA za "ne daj Bože", i na 4pda, ali ne bih ja to dirao. Gledao sam recenziju od nekog Spliće

i on kaže da se onih kineskih-smeće-aplikacija rešavaš Nova Launcher-om. Tako da bi to bilo dovoljno.

Poslednja izmena:
Imam x820 i cool1, i ne bih rekao da je cool1 išta lošije urađen, s druge strane, u odnosu na x651 , ima cualcom procesor, trebalo bi da baterija duže traje, kamere su im iste.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Da li sem količine rama ima još neke razlike između Cool1 sa 3 i 4GB rama, drugi senzor kamere i slično?

Da li sem količine rama ima još neke razlike između Cool1 sa 3 i 4GB rama, drugi senzor kamere i slično?

Ima nekih sitnih hardverskih razlika između c103 i c106 modela mislim da su senzori isti imislim da nema razlike u kvalitetu ostalihh komponenti.

Do sad nisam čuo da se modeli sa 3 i 4GB RAM-a imaju nekih drugih razlika osim RAM-a.

Laički gledano, između kamera x626 i x650 nema neke razlike. Pričam o fabričkim podešavanjima na kamerama koje su došle uz telefon i o sony kameri na 626, pošto znam da imaju i neki modeli sa no name kamerom.

Ok, hvala, imam u okolini cool1 pa kad ga se dočepam malo ću opsežnije da uporedim, trebalo bi da imaju iste kamere (IMX258). Inače taj drugi senzor u X626 nije no name već OV16880 koji ide na X622 i još dosta LeEco telefona, i izgleda da sam jedini za sada poznati "srećnik" kome je zapao u x626. Ovaj drugi koji mi je posle stigao je došao u skroz drugačijoj kutiji.

Poslednja izmena:
Ima li neko pouzdanu informaciju da li LeEco Le Pro 3 AI (4/64) ima NFC čip? Negde piše da ima, negde da nema, ne znam kome verovati...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Samo originalni lepro 3 x720 ima.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Još uvek nisam rešio problem sa rotacijom ekrana kod sms-a, a ni problem sa notifikacijama kod viber-a. Nekada dobijem zvučni signal da je stigla poruka (viber), ali češće ne, odnosno, tek kada uđem u program počnu da stižu poruke. Da li je neko imao isti problem, ili zna rešenje? U pitanju je Leeco pro3 AI

Meni to liči na problem sa permisijama i opcijama za štednju baterije.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znaš li gde i kako da pogledam? Dozvole su mi uključene, a opcije za štednju baterije ne znam gde su (u opcijama za bateriju nisu). EUI 5.9.026s verzija je u pitanju

Imas kod leeca app mislim da se zove phone menager, tu imas te postavke

Još uvek nisam rešio problem sa rotacijom ekrana kod sms-a, a ni problem sa notifikacijama kod viber-a. Nekada dobijem zvučni signal da je stigla poruka (viber), ali češće ne, odnosno, tek kada uđem u program počnu da stižu poruke. Da li je neko imao isti problem, ili zna rešenje? U pitanju je Leeco pro3 AI
Nađi u podešavanjima optimizaciju baterije pa isključi za Viber

Takođe ako postoji neka sigurnosna aplikacija podesi da se Viber sam pali (auto start)

Zaključaj ga u ram memoriji (ako postoji ta opcija) u nedavnim aplikacijama imaš onaj kao katanac na aplikaciji ili moraš da povučeš na gore ili dole , suprotno od pokreta gašenja (brisanja) app iz ram-a i tu imaš opciju

Rotacije u porukama na EUI nema tako da to nećeš nikako naći, što se tiče vibera idi u phone manager (ikonica je odelce sa mašnicom)>power saving manaement>app protection pa uključiš za viber,

u phone manageru imaš i manage auto launch to isto treba da uključiš za viber.

To bi trebalo da bude to.

*sad vidim da je moj imenjak napisao već skoro sve.

Trenutno nisam u mogućnost da probam, (upravo krećem na put), ali čim stignem isprobaću. Hvala svima na trudu i na pomoći.

Tako su i Redmi Note 5 crtali pa ni sličan nije, daj bože da Le Eco izbaci takvo nešto.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Izgleda da je ovaj moj EUI neka mešavina, tj. osakaćena varijanta. Nema te opcije (phone manager) a koliko videh nema ni još nekih ikonica koje treba da ima (npr.nema app za daljinski, nema galeriju, nema pomenuti phone manager...). Buni me to što nekada viber poruke stižu normalno, a nekada ne, tek kada uđem u app počnu da stižu. Ostaje mi da čekam da neko preradi rom, ili da bar prečisti ovaj kineski stock, poslednji koji je izašao. Ipak, hvala još jednom na pomoći svima.

Izgleda da je ovaj moj EUI neka mešavina, tj. osakaćena varijanta. Nema te opcije (phone manager) a koliko videh nema ni još nekih ikonica koje treba da ima (npr.nema app za daljinski, nema galeriju, nema pomenuti phone manager...). Buni me to što nekada viber poruke stižu normalno, a nekada ne, tek kada uđem u app počnu da stižu. Ostaje mi da čekam da neko preradi rom, ili da bar prečisti ovaj kineski stock, poslednji koji je izašao. Ipak, hvala još jednom na pomoći svima.

Moguće je da je onda prodavac koristio neki "kuvani rom" pa da je sve poskidano.

Probaj ako mozes da zakljucas app u RAM.Otvori recent apps, pa povuci na dole Viber i ostale caskalice i tapni na katanac ako ima.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ako imaš vremena ti potraži neki custom rom koji je baziran na originalu kao što su cuoco92 romovi za le max 2.

Nazad
Vrh Dno