Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Pa nece u Mi seriju da guraju jake baterije, oni su lepsi, tanji, smekerica...sve ima svoje :)

Sent from my Redmi Note 4X
 
Evo ja uzeo od druga RN4x da probam na 2-3 dana.Sot 10+ lagano,sad mi mi5s izgleda jadno iako mi gura sot oko 5h (50-50 4g-wifi).Jedva cekam RN5,ali izlazi tek za mesec dana [emoji19]

Sent from my MI 5s using Tapatalk
 
Sta ja da kazem na ubogom baterijom S6 Edge, sot je prebedan. A to mi je cak i bolje nego sto sam imao na Nexus 5 telefonu, pre ovog. Mada Nexus ce uvek biti Nexus, zauvek u srcu. :)
 
Samo da uguraju kasvetni kamera senzor u RN5 (neki fini sony) i da ne zeke kasnije sa nekim drugim jeftilenima...
 
Zar za sličan novac nije bolje kupiti MI 5 ili 5s?
5x je hardverski lošiji jedina prednost je dual kamera, ali sa omni vision senzorom. Tako da ni kamera nije nešto specijalno, teško da je bolja od mi 5/5s sa Sony senzorom...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Pa u A1 treba da ide ista kamera kao u mi6... A tamo je Sony, koliko ja znam.

Sent from my Redmi Note 4X
 
U pravu je Dejan , ide omnivision.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Kako kazu ovo za rn5x bice extra ako ima 5k mAh batt. Medjutim pise isto snap625...malo bedak ako stave i u naslednika isti soc. Msm ok je to soc, ali kontam nesto malo bolje bar nego na rn4.
 
Taj članak je objavljen pre 8 meseci, nema ništa od toga klasična indijska nagađanja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Kako kazu ovo za rn5x bice extra ako ima 5k mAh batt. Medjutim pise isto snap625...malo bedak ako stave i u naslednika isti soc. Msm ok je to soc, ali kontam nesto malo bolje bar nego na rn4.
U pitanju je nagadjanje, zato stoji navodno. Garant je netacan dobar deo svega.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
 
Ako je on prosao bez nameta, ne znaci da nije nista mijenjano. Jeste mijenjano, e sad sto ima primjera dje im promakne posiljka, to je druga prica (da se razumijemo, samo beka im promiche). Jedino sto su nedavno plasirali u medijima da do 75€ ne ide nista dodatno, od 75-150 pdv, a pteko 150 pdv+carina...
 
U pitanju je nagadjanje, zato stoji navodno. Garant je netacan dobar deo svega.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ma ok. Skapirao sam. Samo bih voleo da je istina sve sem za soc. Pgotovo za 5k mAh bateriju, ali cisto sumnjam. Medjutim i ova od 4k je azdaja. Sto rece neko ko jednom proba te xiaomije sa monster baterijama posle mu sve izgleda smesno. Kad sam uzeo matorom r4x bio nedelju-dve kod mene dok se on nije vratio sa odmora i krastavac razmazio me...znaci kad nije bilo sanse da mu izvadim dusu za jedan dan, a bas sam se trudio. Sad sam se zagrejao za lg v20 i na korak sam da ga uzmem, ali me eto ta baterija kopa...3200 mAh na onakve spec. Zato bih da sto pre vidim rn5(x) pa da prevagnem. Na stranu to sto bi mi ostalo cca 150e viska.
 
I 5X i A1 imaju omnivision senzor, što ne mora da znači da je loše...
 
Jel imao neko problema sa instaliranjem twrp-a? Ranije sam bez problema, sad bukvalno kad otkljucam bootloader nastane s**nje i ne mogu nikako da ga instaliram. Vrti boot i stock recovery u krug, flesovao sam jedno 10x neku stariju verziju i pokusavao u krug sve sto sam nasao na netu ali ista prica.
 
Kad bi trebao Mi A1 da se pojavi kod nas? Band 20 / LTE 800 ce imati?
 
Hoće li biti ove godine neki Xiaomi RN sa sd660?
 
ceka se Meizu Note 6..zverka sa baterijom sjajnom i odlicnom kamerom

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
 
Nikako mi nisu jasni sta su uradili sa ovim novim modelima?
Mix 2 bi pre trebao da bude Mix Mini a Note 3 je uvecana verzija Mi6 samo sa S660 iako je do sada Note linija takodje bila sastavljena od flagshipa.
Ima li na forumu tema za ova dva nova modela?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Je li realno da je na oglasima Mi 5X 250€ a A1 4/64 215€? :D
 
I ja sam razocaran u ovaj mix 2 a jos vise u note 3. Sto rece joxy note je do sad imao flagship specifikacije...note 2malte ne mi 5s sa uvecanim ekranom i jos malo pobooljsan. Tako nesto sam ocekivao i od note 3 da bude mi6 sa 5.5" ekranom (ili malo vecim). Ja generalno nisam ni cekao note 3, vec cekam redmi note...pa sam se nadao da ce mozda taj sd 660 da stave u njega (ili eventualno 652). Ovako nista od toga, jer ko je lud onda da da za note 3 400-500 dolara kad bi to isto imao i na rn5 za ispod 200. Znaci na rn5 verovatno 630 (ako i to...mozda stave i 625 iz rn4) i baterija za oko 300 mAh manja u odnosu na rn4. Ostalo verovatno sve isto, 5.5" fhd ekran, 3/4 rama, 32/64 interne... Polako se izbezobrazio i xiaomi. To se odmah videlo i po mi6. Eno ga na oglasima posle vise od pola godine ne moze da se nadje za ispod 450e. Prethodnima je mnogo brze padala cena. Krecu i oni za ostalim stadom...manje baterije, vece cene, spec sve slicnije prethodnicima...
 
pa dobro. pojavice se novi huawei, pardon, xiaomi.

nista strasno.

mada na kraju krajeva, ako ce da upeglaju softver i produze autonomiju, koga tacno briga za broj mAh na bateriji ili jel bitno sto je 625 a ne 630 ako radi 10% bolje nego prosli model?

Sent from my SM-C115 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Упорно пишете о два произвођача који више не спадају под наслов теме
 
Nazad
Vrh Dno