Redmi note 4x
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ajd nađi neki noviji da nema integrisanu bateriju...Ne volim telefone sa ugrađenim baterijama, jako me iritira to.
Upravo je RN2 zadnji Xiaomi koji ima izmjenjivu bateriju...Ne volim telefone sa ugrađenim baterijama, jako me iritira to.
Kada izaberes slanje za Nemacku, moras izabrati Standard shipping - Germany express. Tada roba dolazi iz Kine do GB, tamo se carini (troskovi carine idu na Gearbest) i salje za Nemacku.
Znaci roba se kupuje iz kineskih magacina, po kineskim cenama i dolazi do Nemacke 7-15 dana bez dodatne carine i troskova.
http://www.gearbestblog.de/faq/germany-express/
Zdravo ljudi, treba mi jedan savet.
Koristim Redmi Note 3 PRO već 6 meseci kao dul sim telefon gde mi je službena i privatna kartica. U svemu sam zadovoljan što se tiče rada, fluidnosti, baterije, svih aplikacija koje su mi potrebne, sem kvalitetom kamere. Baš nisam zadovoljan kvaltetom slika. Imam Nokiju 808PW i Sony RX100 II, ali oni nisu uvek uz mene, pa bih potrošio do 350 evra na telefon koji bi imao kvalitetniju kameru, ali da ima dual-sim i da radi na nivou RN3. Znači, neki prosečan procesor i oko 3gb ram-a.
Pregledao sam na Kimovilu cene itd. ali napisano na papiru mi ništa ne znači što se tiče kvaliteta kamere. Imate li neki savet?
Hvala unapred!
Bluboo Maya vec dve uzete rade bez problema...
Послато са SM-G900F
Ništa, ili zte a813 ako nadjes za 80€Sta preporučujete do 5 inca i 2 gb rama za cca 80 dolara?
Sent from my x600 using Tapatalk
A sta ti je najbitniji kriterijum za izbor? Imas i pptv king 7 za te pare....Ako bi ipak isao do 100 dolara sta odabrati između Xiaomi redmi 4A i Meizu M3s? Ili nešto treće?
Sent from my x600 using Tapatalk
Ovo je bio odgovor u debembru kada sam gledao šta ima novo kod kineza u kategoriji "best baj" do 150€.Ja sam na svim telefonima koristio cyanogenmod i mi4c sam uzeo zato što ima cm za njega. A onda sam se zaljubio u miui8. Najbolji fabrički 'kastomoliki' rom. Osim multitaskinga sve mi se više svidja na miui u odnosu na stock android. Prepun opcija, tema, prelep, defoltne aplikacije lepše i sa milion opcija itd. I možeš da kupiš veoma povoljno Šaomije na KP. Verovatno u skorije vreme neću ni gledati neku drugu marku telefona. Ali to sam samo ja![]()
Na Cubotu baterija izdrzi dva dana aktivnog koriscenja. Odlican je telefon, od septembra ga imam, instaliran Android 6.0...Sve preporuke.e koliko baterija drzi , vidim po netu kao cubot note s 2 dana koriscenja , dok bluboo maya 1 dan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari