Ako je kinez lose upakovao ili se paket ostetio u transportu imam direct dokazШта добијеш тиме што снимаш у пошти?
Zte Nubia z7 max. Hw greska sa kamerom. Pitam IH da mi posalju samo kameru I ako moze partial refund I natezemo se vec nedelju dana. Sutra ga saljem. Inace I meni je panda zajedno sa gearbestom najbolja....
@sre10 obavezno u posti I tamo snimaj. Tako ja radim...
Malo je off ali mi nije jasno, kako oni nekim svojim pravilnikom mogu meni kao građaninu bilo šta da zabrane? Koja je sankcija ako ja prekršim taj pravilnik?mada po pravilniku je u svim postama zabranjeno i snimanje i slikanje
Aliexpress ne daje garanciju, pa u slučaju kvara zavisiš od dobre volje prodavca. Na aliexpressu 15 dana posle prijema nemaš više zaštitu.Aliexpress pruza najvecu sigurnost. Samo kupi telefon kod prodavca koji ima najvise ordera i to je to.
Da ali kad prodavac napise recimo garancija 6 mjeseci. Mora li da je ispostuje?Aliexpress ne daje garanciju, pa u slučaju kvara zavisiš od dobre volje prodavca. Na aliexpressu 15 dana posle prijema nemaš više zaštitu.
Kod ostalih sajtova garancija je najčešće 6 ili 12 meseci, a u slučaju da ne ispune paypal ti može vratiti novac 180 dana posle plaćanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari