Znas ima ljudi koji gledaju samo pravo,vide 2 gb rama octa core i to sve samo za 50 e,i oni su ubijedjeni da ce to sve glatko da ide.za njih ne postoji lijevo desno,klasicne vceo^^ni cola ne obecava ?![]()
Znas ima ljudi koji gledaju samo pravo,vide 2 gb rama octa core i to sve samo za 50 e,i oni su ubijedjeni da ce to sve glatko da ide.za njih ne postoji lijevo desno,klasicne vceo^^ni cola ne obecava ?![]()
Meni je tek 19. paket krenuo za Srbiju prema SGPost sajtu.Sinoc sam narucio na pandawill! Jutros kad sam se ulogovao stoji adresa nekog Rusa!
Mozes mi reci koliko dana je proslo od dana kad si napravio order do dana slanja?
Koliko im obicno treba da posalju mobilni tel?
Da li njihove postanske sluzbe rade vikendom?
Poslao sam im i na taj mail, i na facebook, da li postoji mogucnost da posalju paket pre nego sto vide moje zalbe?
Premalo pozitivnih ocena ima ovaj na 164 posiljke ima pozitivni feedback od samo 95%, zaobici ga.http://www.aliexpress.com/item/New-...ndroid4-4-5-0-2G-RAM-13MP/2039429855.html#thf
Drugari sta mislite o ovom telefonu meni malo izgleda nerealno za te pare???
Premalo pozitivnih ocena ima ovaj na 164 posiljke ima pozitivni feedback od samo 95%, zaobici ga.
Ne znam zasto ne kupujete od proverenih prodavaca platis neznatno vise 3-5$ ili € i miran se znas sta si pazario.
Ovako oces 300 kinti da ustedis i dbijes kopiju kopije ili sta vec.
Nikada mi to nece ici u glavu, ajde da je razlika 50€ pa da kazes ovako...
dobro baci neki link ovaj telefon sa 3 usd visegde je sve provereno ,ja mislim da su ovo kopije
Hvala na pojasnjenju a sta mislis o lenovo n908 ahahahha ,salim se ,ma znam ali bila je lepa cena pa reko da vidim sta se desava nisam u toku sa klonovima itd a poprilicno mi nerealna cena bila pa reko ajde da pitam ,taman sam se ponadao da ces mi naci original za 3 usd more heeheheh
Za 4 dana 23 sata i 23 sekunde.Za kolko ce mi stic tel sa fantasija, sg postom
@Dakok
Imas li kakvih iskustava sa ovim elephone brendom? Ima li smisla kupovati neki od tih telefona. Pokusavam da uzmem nesto za oko 130€ sa carinom. Ima nekoliko modela ovog telefona za te pare, sa dobrim specifikacijama, pa me zanima ima li smisla pazariti tako nesto? Imam na umu jos ovaj dakele i thl t6 pro. Imas li jos neki predlog?
Odron brendovi (ugl.): Cubot, Star, Landvo, Elephone, Doogee, iNew, Kingzone, Leagoo,
Mpai, Mpei, Mpie, M-Horse, Mijue, Jiake, Catee, HDC, HTM, Laude, Axgio, Haipai, iWing, Feiteng
Kinezi prave kopije kopija, gde sve ode ovo, više ni za šta ne možeš biti siguran, čak i što telefon prepozna 2gb rama, to ništa ne znači.
Zato me odbija kupovina mobilnih, a generalno i ostale tehnike, preko njih, do sada samo sam neke sitne gluposti naručivao, pa i tu ima problema, dve pošiljke mi nisu stigne (po 2-3$), a pre neki dan mi stigao monopad za telefon i daljinski za fotkanje(neće da ga prepozna ni jedan telefon), bezveze skorz.
Mislim da se više isplati kupiti polovan telefon sa garancijom ovde, nego se patiti sa kineskim djubretom, naravno kad naleti neka odlična i "pouzdana" ponuda da se i isplati, ali....
Da nije adresa od prodavca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari