Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Sinoc sam narucio na pandawill! Jutros kad sam se ulogovao stoji adresa nekog Rusa!
Mozes mi reci koliko dana je proslo od dana kad si napravio order do dana slanja?
Koliko im obicno treba da posalju mobilni tel?
Da li njihove postanske sluzbe rade vikendom?

Poslao sam im i na taj mail, i na facebook, da li postoji mogucnost da posalju paket pre nego sto vide moje zalbe?
Meni je tek 19. paket krenuo za Srbiju prema SGPost sajtu.

Edit: danas je stigao na carinu

Poslednja izmena:
http://www.aliexpress.com/item/New-...ndroid4-4-5-0-2G-RAM-13MP/2039429855.html#thf
Drugari sta mislite o ovom telefonu meni malo izgleda nerealno za te pare???
Premalo pozitivnih ocena ima ovaj na 164 posiljke ima pozitivni feedback od samo 95%, zaobici ga.
Ne znam zasto ne kupujete od proverenih prodavaca platis neznatno vise 3-5$ ili € i miran se znas sta si pazario.
Ovako oces 300 kinti da ustedis i dbijes kopiju kopije ili sta vec.
Nikada mi to nece ici u glavu, ajde da je razlika 50€ pa da kazes ovako...

Premalo pozitivnih ocena ima ovaj na 164 posiljke ima pozitivni feedback od samo 95%, zaobici ga.
Ne znam zasto ne kupujete od proverenih prodavaca platis neznatno vise 3-5$ ili € i miran se znas sta si pazario.
Ovako oces 300 kinti da ustedis i dbijes kopiju kopije ili sta vec.
Nikada mi to nece ici u glavu, ajde da je razlika 50€ pa da kazes ovako...

dobro baci neki link ovaj telefon sa 3 usd vise :)gde je sve provereno ,ja mislim da su ovo kopije

20000 antutu, slovo t u nazivu, nikakav feedback, jeftin lenovo dobrih specifikacija.... Smrdi na kilometar :)

dobro baci neki link ovaj telefon sa 3 usd vise :)gde je sve provereno ,ja mislim da su ovo kopije

Evo recimo ovo je original Lenovo S960 http://www.aliexpress.com/store/pro...1920x1080-IPS-MTK6589T/831750_1432949148.html

Ovo sto si ti postavio NIJE original pa tako nema smisla ni raspravljati, ja sam pisao za original telefone pa da se neko razmislja da li da kupi od tog prodavca ili ne u tom smislu je bolje dati 3 USD vise i biti siguran.
A u smilu ove tvoje ponude jedino ako bas neko hoce kopiju za koju niko ne moze da garantuje ce kupiti, a neko ako hoce original taj fon koji je BTW 1 SIM only onda ode na ovaj gore link i kupi od sigurnog prodavca.
NE POSTOJI taj lenovo original sa T na kraju i sa 2 sim kartice, ajde vec naucite ja mislim da smo o ovom pisali milion puta i uvek neko ponovo pita.

EVO da postavim koji su telefoni FAKE!!!

S820T & S820i (NO SUCH LENOVO PODUCT)

A850+(The fake one looks completly diferent from the original A850+)

N908(NO SUCH LENOVO PODUCT)

S960T(NO SUCH LENOVO PODUCT)

S650C(NO SUCH LENOVO PODUCT)

P780S+(NO SUCH LENOVO PRODUCT)

Bad replicas of the S8 & A8

Nadam se da nece sad neko opet pitati za neki od ovih gore napisanih modela nazovi Lenovo!!!!

Poslednja izmena:
Hvala na pojasnjenju a sta mislis o lenovo n908 ahahahha ,salim se ,ma znam ali bila je lepa cena pa reko da vidim sta se desava nisam u toku sa klonovima itd a poprilicno mi nerealna cena bila pa reko ajde da pitam ,taman sam se ponadao da ces mi naci original za 3 usd more heeheheh

Dzaba ti to pises kada covek nema iskustvo sa kopijom a na slici ti telefoni deluju odlicno kao i specifikacije hardvera.
I covek se sad pita u cemu je fora?
Fazon je u tome sto su to fake specifikacije.

Hvala na pojasnjenju a sta mislis o lenovo n908 ahahahha ,salim se ,ma znam ali bila je lepa cena pa reko da vidim sta se desava nisam u toku sa klonovima itd a poprilicno mi nerealna cena bila pa reko ajde da pitam ,taman sam se ponadao da ces mi naci original za 3 usd more heeheheh

Nema na cemu evo nadam se da ce ostali da procitaju koji su fake Lenovo telefoni i da nece pitati i zatrpavati bespotrebno temu.
Jeb, ne moze original za 3 USD vise zato ga on i prodaje za tu kintu, original ima 4 jezgra a ovaj 8 bar tako pise a pitanje je sta je u stvari od HW unutra, to ti naruci pa nam kazi da znamo za ubuduce :D ahaha, salim se.

Ma znam za kineske fakeove i za softver manipulaciju kao za ram, rezoluciju itd sve se sredi u kernelu ,nego crni petak je pa ...........bilo bi lepo naci nesto lepo,drugo lenovo za te pare bi pre kupio ovde iz madjarije

Ako trazis fon za te pare prvo trazi neke realne specifikacije a ne 2gb rama, octa core i fullHD...
Razlika u ceni razlicitih proizvodjaca a istog hardvera je u stvari prilicno mala.

Poslednja izmena:
Mozda bi bilo dobro da vi sto pratite temu i znate stanje na trzistu itd..... izbacite po 5 telefona sa linkovima za koje mislite da su best bay do 200usd (2g ram ,octa ili quad ).To bi bilo jako korisno za clanove foruma kao i za temu uopste (sa osvrtom na softwere)Mnogo trazim hehe

Ako nije problem da ovde postavim pitanje vezano za tablete, naravno u pitanju su manje poznati brendovi iz Kine.
Do sada sam video pregršt, meni manje poznatih, brendova koji zaista imaju odlične tablete po isto takvim cenama. Meni je zapao za oko recimo Teclast, vidim da imaju baš dobre tablete po ok cenama, i Android i Win. Neki njihovi Android tableti (ima na njihovom sajtu) na Antutu testovima imaju skor i do 60k, sad koliko su ti testovi merodavni i da li se nameštaju, ne znam.
Za Xiaomi, Lenovo i te poznatije kompanije znam kakve uređaje prave, čak mi je MiPad možda i najbolji od svih, ali hteo bih da čujem vaše mišljenje, da li je neko imao iskustva sa naručivanjem tableta iz Kine? I koje još "manje poznate" kompanije preporučujete da pogledam? :)

Poslednja izmena:
Za 28 dana, 4 sata, 12 minuta, 20 sekundi.....itd....

Mene vazda zove na tel , jesi kuci itd.uvijek mu dam vise euro , zato ima obzira

Al kad vidim ove tel tu do 100 e tipa 4 gb rama itd ja se najezim, i narod to kupuje haha

Meni je stigao do carine za 9 dana a sa carine za 11 dana

@Dakok

Imas li kakvih iskustava sa ovim elephone brendom? Ima li smisla kupovati neki od tih telefona. Pokusavam da uzmem nesto za oko 130€ sa carinom. Ima nekoliko modela ovog telefona za te pare, sa dobrim specifikacijama, pa me zanima ima li smisla pazariti tako nesto? Imam na umu jos ovaj dakele i thl t6 pro. Imas li jos neki predlog?

Meni u subotu stigao na carinu, kapiram da ću ga dobiti za nekih desetak dana

@Dakok

Imas li kakvih iskustava sa ovim elephone brendom? Ima li smisla kupovati neki od tih telefona. Pokusavam da uzmem nesto za oko 130€ sa carinom. Ima nekoliko modela ovog telefona za te pare, sa dobrim specifikacijama, pa me zanima ima li smisla pazariti tako nesto? Imam na umu jos ovaj dakele i thl t6 pro. Imas li jos neki predlog?

Citiraću Dakokov potpis sa drugog foruma

Odron brendovi (ugl.): Cubot, Star, Landvo, Elephone, Doogee, iNew, Kingzone, Leagoo,
Mpai, Mpei, Mpie, M-Horse, Mijue, Jiake, Catee, HDC, HTM, Laude, Axgio, Haipai, iWing, Feiteng

Uglavnom, kineski telefoni nisu više nepoznanica kao u vreme pokretanja ove teme, več se iskristalisalo koji su brendoovi ok, a koji za izbegavanje,

Šta znači odron? :)

Pa, pretpostavio sam da su ovi telefoni macke u dzaku. Mozda ovaj dakele? Koji tel ti stize?

Kinezi prave kopije kopija, gde sve ode ovo, više ni za šta ne možeš biti siguran, čak i što telefon prepozna 2gb rama, to ništa ne znači.
Zato me odbija kupovina mobilnih, a generalno i ostale tehnike, preko njih, do sada samo sam neke sitne gluposti naručivao, pa i tu ima problema, dve pošiljke mi nisu stigne (po 2-3$), a pre neki dan mi stigao monopad za telefon i daljinski za fotkanje(neće da ga prepozna ni jedan telefon), bezveze skorz.
Mislim da se više isplati kupiti polovan telefon sa garancijom ovde, nego se patiti sa kineskim djubretom, naravno kad naleti neka odlična i "pouzdana" ponuda da se i isplati, ali....

Da nije adresa od prodavca?

Cek, cek, neces da narucujes ali ZNAS da je to ionako kinesko djubre??? Na oosnovu cega, i sta bi preporucio nekom kao ja da ovde uzme sa 1,8GHz Octacore, 2GB RAM-a, odlicnim 5" 720p, baterijom 2500+, da je kao nov ili nov za 150€ a da nije "kinesko djubre" kao recimo Coolpad F1?

Nazad
Vrh Dno