Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Možda je fake, ali svejedno sam oduševljen kako je telefon urađen i kako radi za 130eur. Na njihovom sajtu i ne postoji ovaj model (sa "+" na kraju...)
Kako može da proveri jeli fake ili nije (ono što je znao - instalirao je cpu-z i antutu)?
Nije mozda fake nego je sigurno, tačnije radi se o generičkoj šklopciji Elephone p6i samo su zamenili zadnju masku. Specifikacije su isto fake taj telefon ima quad procesor i 1gb ram.
Vidim već ima u oglasima taj krš

Piše dole da se dopiše u poruci koja boja
Sinoć poručio oko ponoći. TN se dobija u potvrdnom mailu.

if you need different color, please leave a color message in your order. thank you!

Poslednja izmena:
Ima dakele na aliexpress-u, kod par pouzdanih prodavaca za oko 100$. Je li ga neko porucio sa foruma? Dobre specifikacije za te novce, samo me brend brine.[emoji2] .

Više nas za 85$ ;)

Majku mu, danas mi je rekla da hoce da joj porucim telefon, da sam znao malo ranije, i ja bih ga uzeo. Ajde ako neko zna jos par modela neka me posavetuje. Do sada sam uzeo u obzir:
Huawei U9508(125$)
Dakele(105$)
Thl T6s(115$)
Lenovo p780(134$)
Budzet je oko 130€ sa carinom.

Poslednja izmena:
Od ovih ti je najbolji dakele ili da dodas jos 10$ pa uzmes t6pro.
A imas i elephone g4 za 85$

Poslednja izmena:
T6s pro ако нема HD екран пиши пропало. Џабе окта.

Poslednja izmena:
radi se o "njoj" tako da nije bitan ekran verovatno :D

Ma nije, treba joj pouzdan fon. Ne interesuju je selfi-ji, drustvene mreze...
Za faks joj treba, neke matematicke programe hoce da instalira, za surf netom, viber, whatsapp. Stari fon joj je imao 512 ram-a i baguje joj najstrasnije. Sta mislite o ovom Huawei-ju, ima dva giga rama, solidan procesor. Kakve su recenzije za dakele?

Mislim je da Desoon s alija u stvari 1949deal, pa probajte im spustit cijenu :D

Ljudi jedno pitanje. Kad smo drugar i ja narucili juce telefon na Paypall-u je izbacio da treba da se plati 92$ a iznad pise free shipping. Jel to ipak naplatili shipping ili je to neka Paypall-ova provizija?

Narucio sam na pandawill tel. i sad pogledam tamo stoji adresa nekog rusa kao shipping adresa! Promenjena adresa!
Stavio sam vrlo jak pass, ne znam sta je ovo,
kako da stopiram posiljku? platio sam karticom,
na live chat nema nikoga, pandawill je katastrofa

Kinezi prave kopije kopija, gde sve ode ovo, više ni za šta ne možeš biti siguran, čak i što telefon prepozna 2gb rama, to ništa ne znači.
Zato me odbija kupovina mobilnih, a generalno i ostale tehnike, preko njih, do sada samo sam neke sitne gluposti naručivao, pa i tu ima problema, dve pošiljke mi nisu stigne (po 2-3$), a pre neki dan mi stigao monopad za telefon i daljinski za fotkanje(neće da ga prepozna ni jedan telefon), bezveze skorz.
Mislim da se više isplati kupiti polovan telefon sa garancijom ovde, nego se patiti sa kineskim djubretom, naravno kad naleti neka odlična i "pouzdana" ponuda da se i isplati, ali....

Narucio sam na pandawill tel. i sad pogledam tamo stoji adresa nekog rusa kao shipping adresa! Promenjena adresa!
Da nije adresa od prodavca?

Poslednja izmena:
Kinezi prave kopije kopija, gde sve ode ovo, više ni za šta ne možeš biti siguran, čak i što telefon prepozna 2gb rama, to ništa ne znači.
Zato me odbija kupovina mobilnih, a generalno i ostale tehnike, preko njih, do sada samo sam neke sitne gluposti naručivao, pa i tu ima problema, dve pošiljke mi nisu stigne (po 2-3$), a pre neki dan mi stigao monopad za telefon i daljinski za fotkanje(neće da ga prepozna ni jedan telefon), bez veze skorz.
Mislim da se više isplati kupiti polovan telefon sa garancijom ovde, nego se patiti sa kineskim djubretom, naravno kad naleti neka odlična i "pouzdana" ponuda da se i isplati, ali....
Iz moje perspektive ja se ne bih slozio sa tvojom konstatacijom.
Sto se tice fona i drugih stvari ja imam samo pozitivna iskustva a narucujem godinama od njih.
Od igle do lokomotive.

Stavio sam vrlo jak pass, ne znam sta je ovo,
kako da stopiram posiljku? platio sam karticom,
na live chat nema nikoga, pandawill je katastrofa
Retko gde u svetu ima live chat support koji radi i vikendom. Čekaj ponedeljak, meni se uvek neko javi na live chat.

Kakvi su ovi elephone telefoni. Ima ih dosta, a povopjni su? Za oko 105 ima da se uzme dakele i par elephone modela. Sta je tu pametnija kupovina sto se brenda tice?

Retko gde u svetu ima live chat support koji radi i vikendom. Čekaj ponedeljak, meni se uvek neko javi na live chat.

Pa trebali bi da imaju nesto za hitne slucajeve!
Sta da radim ako posalju pre ponedeljka? Napisao sam im i forumu, na ticket i na live chat.

Da li neko zna da li mogu nekako da stopiram tu transakciju mimo pandawilla?

Pa trebali bi da imaju nesto za hitne slucajeve!
Sta da radim ako posalju pre ponedeljka? Napisao sam im i forumu, na ticket i na live chat.

Da li neko zna da li mogu nekako da stopiram tu transakciju mimo pandawilla?

Pa možeš da ideš na cancel order. Pre ponedeljka svakako ne bi trebalo da pošalju.

Pa možeš da ideš na cancel order. Pre ponedeljka svakako ne bi trebalo da pošalju.

Gde je ta opcija? to ne postoji!

Nevidjeni su amateri, kad sam napravio order uopste mi nije dosao email sa detaljima ordera, koji bi mogao da mi sada posluzi kao dokaz da sam upisao ispravnu adresu za shipping. Na ozbiljnim sajtovima kao ebay, AE, SD obavezno salju email sa svim detaljima ordera.

Meni je uvek stizao mejl kad sam kupovao na pandi, izvinjavam se za ovo cancel order setih se da sam morao da idem na live chat da tražim da mi otkažu neke porudžbine.

Probaj da im pošalješ mejl na [email protected] opiši šta se desilo i zamoli da stopiraju porudžbinu. U međuvremenu proveri kontak podatke, promeni šifru itd. možda čak i da skeniraš komp da nemaš neki virus.

Kad si naručio telefon? Ja sam naručio 11. 11. isto preko Pandawill-a, čekam i dalje da paket uđe u zemlju, adresa na orders je moja...

Jel neko iz BG porucio onih 5 lot silikonskih futrola za dakele?
Ako nije dajte da se dogovorimo koliko nam treba, ako treba mogu i ja da porucim.

tek su poruceni telefoni. utisci posle srpske nove godine.

btw, sta se odjednom desilo da se po celom forumu pljuje pandawill? ko po komandi odjednom kao samo problemi

Kad si naručio telefon? Ja sam naručio 11. 11. isto preko Pandawill-a, čekam i dalje da paket uđe u zemlju, adresa na orders je moja...

Sinoc sam narucio na pandawill! Jutros kad sam se ulogovao stoji adresa nekog Rusa!
Mozes mi reci koliko dana je proslo od dana kad si napravio order do dana slanja?
Koliko im obicno treba da posalju mobilni tel?
Da li njihove postanske sluzbe rade vikendom?

Poslao sam im i na taj mail, i na facebook, da li postoji mogucnost da posalju paket pre nego sto vide moje zalbe?

Nazad
Vrh Dno