Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Znam da oficijalna nije a da li su korektni to ne znam. Verovatno neces imati problema,to su preprodavci kao na aliexpresu

310 dolara ? Pa na aliju kod najboljih pridavaca ima za oko 280.

Poslednja izmena:
Kada ode dhl-om za italiju,da li se naplacuje tamo carina i pdv ili prolazi lagano ? Ako prodje bez dodatnih troskova onda je to odlicna stvar

Pratio sam temu oneplus one na xda vezanu za narucivanje sa alija. I pogubio sam se totalno sto se tice dhl-a i razvijenog dela evrope.

Poslednja izmena:
Šta je sa ovim Coolpad ubicom Redmi Note-a
Kod:
http://www.gizchina.com/2014/06/11/coolpad-note-sub-100-5-5-inch-redmi-note-killer/

oće li se pojaviti uskoro, i da li će uopšte biti WDCMA modela?

Cekaj, mislis da je UMI X1 krs. Meni je on pao na pamet, nisam znao da je toliko los. Ima li neko jos predloga? Neki jeftinihi telefon do 80€.

E hvala..pokusacu jos da nadjem neke informacije vezane za dazbine ka Italiji.

Iz EU sigurno nema carina u drugu zemlju EU, ali ovi naplacuju slanje iz evropskog skladista dodatnih 48$ tako da izadje 358$, toliko te otprilike izadje i da narucis na Srbiju sa alija za 280$ sa punom carinom i PDV-om a verovatno ces proci i jeftinije sve zavisi od procene nase carine

Cekaj, mislis da je UMI X1 krs. Meni je on pao na pamet, nisam znao da je toliko los. Ima li neko jos predloga? Neki jeftinihi telefon do 80€.

Ja sam taj kupio burazeru i sljaka fino. Jedino mu se u gornjem levom uglu pojavila mala mrlja od piksela ali je to proslo posle dva dana i sada sljaka bez greske.

cini mi se da je bila neka takva prica. mozda nije za x1 pro, ali sam prilicno siguran da je jedan od umi modela u tom cenovnom rangu.
neko je i okacio klip sa recenzijom.

A ovaj Mi3s ako stvarno bude oko 180?? WTF? :zgran:

Svako ko je planirao da uzme Mi3 definitivno neka saceka, bice i price drop koji nije mali.

Znaci. Izbor mi se povecava.. :) honor 6,mi3,mi3s ili mi4 ;)

Bice svega :)

Ili ne umete da čitate, ili nismo čitali isti tekst.. . Mi4 je 320 dolara a mi3s je 240 dolara...

Prevedeno na jezik aliekspresa. Mi4 oko 380,mi3s oko 290. :)
Naravno posle mesec dva.

Ali ipak Mi3 za 200 dolara

Da li ''Saomi'' Redmi Note do 200$ nema konkurenata? :) Izgleda da je izbor pao na njega. :)

Poslednja izmena:
Sjaomi Note - 3.3/5
Glasalo oko 1200 kineza na zol-u

Ja imam hongmi 1s koji tu ima ocenu 3.2 a sto se mene tice telefon je dosta dobar. Ako iskreno udaram ocenu to bi bila 4 od 5.
Cenim da i note nije losiji od toga.

Koji je to model MI3s? nikad cuo za takav , znam da ima samo MI3, bar na oficijalnom sajtu xiaomi

Nazad
Vrh Dno