I Don't Know
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.08.2013
- Poena
- 170
Je li kome stigao ovaj honor 3c wcdma? Kako radi?
Molim te sto prije mognes javi kakav je telefon i ako moze neki reviewI meni stigao Honor 3c, Kada ga malo prostudiram napisacu nesto.Prvo sto sam primetio da kamera pokazuje 5 megapixela(a treba 8), verovatno do ROM-a, koji je multilanguage.Moracu da stavim stock pa da vidim ima li razlike
Ja sam narucio do sada 4 telefona, 3 ZTE v967s i Iocean X7 HD:
1) Potrebna ti je neka internet visa kartica, ja imam intesa-inu, i zadovoljan sam sa ovom bankom. Paypal ti je po meni bolji zbog sigurnosti same transakcije, ovako zavisis od samog prodavca,a to po meni nije previse pametno, narocito kod skupljih svari. Znaci, paypal nije obavezan, ali je po meni sigurniji nacin kupovine
2) Meni su u proseku telefoni stizali za oko 16-22 dana, odeca ponekada i malo duze, e sada dolazimo do gordijevog cvora, to jest carine hahhaah. Tu nema pravila, ja , ruku na srce nisam nikada imao negativna iskustva sa njima, ali je bilo ovde na forumu tragikomicnih situacija. Uglavnom maksimalno sto placas jeste PDV+carina, na osnovicu (vrednost tvoje transakcije), i to izadje u najgorem slucaju oko 33%, ponekada se desi da ne platis nista, a ponekada samo PDV, sve zavisi koliko srece imas. Po nasem zakonu treba da prolazi bez carine sve sto se kupuje od pravnih lica do vrednosti od 50EUR-a, i od fizickih do 70EUR-a, ali u praksi je to drugacije. Kinezi na sve stavljaju manje vrednosti i salju kao "gift", ali to odavno ne pali kod nase carine.
1. Potrebna ti je bilo koja kartica kojom mozes da placas online ja konkretno placam Master Card-om AIK Banke, PP nije obavezan cak je neprihvatljiv na AE-u jer Alibaba(vlasnik AE) ima svoj sistem zastite veruj mi kupujem samo tamo vec 6 godina i nema ama bas nikakvih problema slobodno kupuj tamo, obrati paznju da komentare kupaca uglavnom sto se tice mobilnih imas par 101% sigurnih prodavaca ovde su pominjani 1000000 puta.
2. Za koliko stize iz Kine zavisi, ako narucis kurirskom sluzbom jako brzo, ako ides regularnom air mail(cina, HK, SIn post...) zavisi meni je najbrze stiglo za 7 dana a najsporije za 33 dana od dana kupovine, ovo ti pisem na osnovu iskustva od 6 godine on line kupovine, znaci to ti je to. kako placas harac, pa lepo donese ti postar paket i kaze ti koliko si duzan da platis ti mu platis on ti da paket i super svima.
Eto nadam se da sam bio jasan.
Izvinite prvo ako je off topic, trebala bi mi pomoc.Evo posle ko zna koliko koriscenja nokie sa symbianom nadjoh za potrebno da promenim telefon kako bih imao mogucnost za Skype na istom. Da skratim, ako bi mogli da mi predlozite neki tako reci best buy od ovih kineskih za maksimalno do 100e jer vidim da ima zaista mnogo izbora i mnogo vise nude za isti novac od onog sto se moze ovde uzeti. Toliko imam "resursa" i sad bih kupio isti pa ko zna kad. Hvala.
^
Kako nema Newman N2 1gb ram-a,kad ima?Po meni ubedljivo best buy za 99$,bez ikakve konkurencije u tom cenovnom rangu...![]()
A pa super, bas mi odgovara onda, neznam samo kakve je izrade al za ove pare i kakve moze da bude1gb je ram,770 je ukupno,zato sto ostalo uzima sistem...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari