Evo satima stoji na 88%, sad sam bateriju izvadio i opet ubacio i krenulo jePrvo full punjenje je bas dugo. Posle ide kako treba.
Neken N6 ili Zopo Z980 ? Cena je ista na Pandi....
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday
http://www.pandawill.com/neken-n6-s...e-50-inch-ips-fhd-screen-1gb-16gb-p79104.html
Konacno se napunio, ali sam morao da izvadim i ubacim bateriju da bi nastavilo jer je na 88 zakocilo. Nijeasm rijesio problem sa paljenjem telefona. Jednostavno kad ga ugasim nece da se upali vec se resetuje i mora nekoliko minuta da se saceka. Probat cu neki ROM fa flesujem pa mozda proradi.Prvo full punjenje je bas dugo. Posle ide kako treba.
88 posto nije do telefona nego generalno MTK bug. Imas preko xposed netvorka fiks za to al usmi xposed kad se nalo naviknes na fon. Pogledaj moje zapocete teme da nadjes kako se instalira posto sam na mobu da ne trazim linkKonacno se napunio, ali sam morao da izvadim i ubacim bateriju da bi nastavilo jer je na 88 zakocilo. Nijeasm rijesio problem sa paljenjem telefona. Jednostavno kad ga ugasim nece da se upali vec se resetuje i mora nekoliko minuta da se saceka. Probat cu neki ROM fa flesujem pa mozda proradi.
Moje neko vidjenje. Na te telefone je vec placeni carina i pdv u francuskoj, zato su skuplji nego u kini, pa je najbolje ako neko ide u FR i ima gde da naruci da ih tako donese, dok porudzbina za srbiju, bi se ponovo placali pdv i carina ako carina otvori paket .Jel može neko da mi objasni,sta je sa tim telefonima koji dolaze iz evrope,kao sto su ovi iz francuske.Skuplji su telefoni za po 20-25€,ali ...Hoće li biti ocarinjrni ili samo PDV?
Možda je bilo reči u temi PP ,ali nisam to pohvatao.
Ok, hvala ti. Jedno nedelju dana cu ovako da ga cackam i da mu utvrdim sve mane i vrline. Onda cu neki najbolji ROM da flesnem i sa bagovima da se zezam.
Generalno, ovaj boot loop mi se vise cini kao da se kinez nesto lose odradio kad je prckao po softveru.
Evo sad bas vidim da je ta slim verzija najbolja, ima i full ali na slim vise baterija traje. Meni je ovaj recovery mode na kineski, trebam li prvo da ubacim recovery mode na eng ovaj sa xda sto je izbacio "carliv" pa onda fa flesujem ili sve to dodje posle flesovanja upakovano?
Imam jedno pitanje, koliko je vazna ram memorija? Gledam xiaomi m2s on ima 2gb ram i cena je oko 300eur, a ima m2a dual core i 1 gb ram oko 230 eur. Pored njih vidim mnoge druge npr hongmi koji ima quad core i 1gb ram, ili neke druge kineske marke. Kako ti telefoni rade sa toliko ram memorije. Pitam jer hocu da zamenem svoj nexus 4 on ima 2gb ram i nema nikakvog laga ni seckanja, zbog tog i gledam xiaomi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari