Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Slažem se sa subtractorom. 5,5" kupuje, uglavnom, ko zna zašto želi 5,5". A ona bedna rezolucija sigurno nije razlog...

u Fr, sobzirom da je odatle okacio link ..

Mitar - to je okruglo 200ppi. Nije to toliko lose i pikselizacija je primetna tek kad ga nabijes u facu. Dell Streak (prvi 5inchni fon) je bio 800x480 na 5 inca sto je 187 PPI, i slika uopste nije bila losa. Ljudi preteruju sa rezolucijom, fullHD je overkill cak i na 6 inca. Ja bi obozavo da je moj fon 720p umesto 1080p jer mi bezveze trosi bateriju. pre neki dan sam iz eksperimenta uzeo lupu i provalio da mogu da citam tekst sa lupom koji sa okom ne mogu :)

Poslednja izmena:
Da, u fr sam i ja skontao :D potrazio sam odma p780 da narucim ali nema :D Kad bi bila dobra cena + 2-3 gajbe piva ja bi uzeo, ali izgleda je samo jeftino kod brace Cajneza :/

Onaj ZTE sto ste neki porucivali je 123e valjda.. Kolko vas je izlazio iz Kine?

Nije to malo puno? Mene je zte izasao 95eur na aliju. 11200din

Pa ne znam, ja sam i pitao kolko ste ih placali.. Znaci puno je.. Vidim ima i jedan na KP za 145 kao u pretprodaji.. :)

Ja moj ne bih prodavao ispod 200 :) tako da ako neces da se cimas sa cekanjem, carinom.. 145eur je super cena

Koliko vam se puni ovaj ZTE v967s? Ja sam ga skroz ispraznio i sad ga punim od 12:00 i jos se nije napunio, na 90% je sad. Kad se napuni onda cu da siprobam opet da li moze normalno da se pali. Bukvalno sad od 90% do 91% pu treba pola sata da se napuni. Ne znam sto je muka tako je usporilo na jedno 80%.
Telefon je bas brz. Ima bas losu kameru ali dobro i ne slikam nesto previse, bitno je da sve radi glatko.

Poslednja izmena:
Prvo full punjenje je bas dugo. Posle ide kako treba.

taj niken je neka kopija thl w11 monkey king. ne bih se zezao sa time.

Ja sve najbolje za ZOPO, a sobzirom da je 980 isto sto i C2, iz prve ruke ti kazem - Premium build, vrhunski telefon. Jos nisam video telefon iz kine koji je dizajnom i izradom rame uz rame sa top firmama a ZOPO def jeste. pogledaj moju temu:

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?314279-ZOPO-C2-(Platinum-ZP980)

P780 224e :s Treba ProMastera i castiti... eh da je malko jeftiniji.

Ipak ce promaster da saceka neko vreme, morao sam da odlozim put na neodredjeno vreme.. :/ valjda ce ponuditi nesto jos bolje dok ja odem.. :)

Prvo full punjenje je bas dugo. Posle ide kako treba.
Konacno se napunio, ali sam morao da izvadim i ubacim bateriju da bi nastavilo jer je na 88 zakocilo. Nijeasm rijesio problem sa paljenjem telefona. Jednostavno kad ga ugasim nece da se upali vec se resetuje i mora nekoliko minuta da se saceka. Probat cu neki ROM fa flesujem pa mozda proradi.

Jel može neko da mi objasni,sta je sa tim telefonima koji dolaze iz evrope,kao sto su ovi iz francuske.Skuplji su telefoni za po 20-25€,ali ...Hoće li biti ocarinjrni ili samo PDV?
Možda je bilo reči u temi PP ,ali nisam to pohvatao.

Konacno se napunio, ali sam morao da izvadim i ubacim bateriju da bi nastavilo jer je na 88 zakocilo. Nijeasm rijesio problem sa paljenjem telefona. Jednostavno kad ga ugasim nece da se upali vec se resetuje i mora nekoliko minuta da se saceka. Probat cu neki ROM fa flesujem pa mozda proradi.
88 posto nije do telefona nego generalno MTK bug. Imas preko xposed netvorka fiks za to al usmi xposed kad se nalo naviknes na fon. Pogledaj moje zapocete teme da nadjes kako se instalira posto sam na mobu da ne trazim link

Ok, hvala ti. Jedno nedelju dana cu ovako da ga cackam i da mu utvrdim sve mane i vrline. Onda cu neki najbolji ROM da flesnem i sa bagovima da se zezam.
Generalno, ovaj boot loop mi se vise cini kao da se kinez nesto lose odradio kad je prckao po softveru.

Jel može neko da mi objasni,sta je sa tim telefonima koji dolaze iz evrope,kao sto su ovi iz francuske.Skuplji su telefoni za po 20-25€,ali ...Hoće li biti ocarinjrni ili samo PDV?
Možda je bilo reči u temi PP ,ali nisam to pohvatao.
Moje neko vidjenje. Na te telefone je vec placeni carina i pdv u francuskoj, zato su skuplji nego u kini, pa je najbolje ako neko ide u FR i ima gde da naruci da ih tako donese, dok porudzbina za srbiju, bi se ponovo placali pdv i carina ako carina otvori paket .

Ok, hvala ti. Jedno nedelju dana cu ovako da ga cackam i da mu utvrdim sve mane i vrline. Onda cu neki najbolji ROM da flesnem i sa bagovima da se zezam.
Generalno, ovaj boot loop mi se vise cini kao da se kinez nesto lose odradio kad je prckao po softveru.

Nemas sta da cekas i cackas jer taj 1.03 rom je krs i pun bugova.
Flesuj odma Max Flavour Slim zasnovan na poslednjem 1.05 romu i uzivaj.

Evo sad bas vidim da je ta slim verzija najbolja, ima i full ali na slim vise baterija traje. Meni je ovaj recovery mode na kineski, trebam li prvo da ubacim recovery mode na eng ovaj sa xda sto je izbacio "carliv" pa onda fa flesujem ili sve to dodje posle flesovanja upakovano?

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, koliko je vazna ram memorija? Gledam xiaomi m2s on ima 2gb ram i cena je oko 300eur, a ima m2a dual core i 1 gb ram oko 230 eur. Pored njih vidim mnoge druge npr hongmi koji ima quad core i 1gb ram, ili neke druge kineske marke. Kako ti telefoni rade sa toliko ram memorije. Pitam jer hocu da zamenem svoj nexus 4 on ima 2gb ram i nema nikakvog laga ni seckanja, zbog tog i gledam xiaomi

Imam jedno pitanje, koliko je vazna ram memorija? Gledam xiaomi m2s on ima 2gb ram i cena je oko 300eur, a ima m2a dual core i 1 gb ram oko 230 eur. Pored njih vidim mnoge druge npr hongmi koji ima quad core i 1gb ram, ili neke druge kineske marke. Kako ti telefoni rade sa toliko ram memorije. Pitam jer hocu da zamenem svoj nexus 4 on ima 2gb ram i nema nikakvog laga ni seckanja, zbog tog i gledam xiaomi

Trenutnim Android telefonima je vise nego dovoljno 1GB RAM memorije.

moze li se na aliexpress placati visa electron i visa internet karticama iz inteze? sa dx sam narucio sa visa electron cini mi se, i nije bilo problema, kontam da ce i aliexpress primiti visu electron...?

Nazad
Vrh Dno