moze li neki savet iz prve ruke od ljudi koji su narucili i koriste zte v967s, sa kog sajta su narucili, i koliko su cekali [pomirio sam se da ce putovati mesec dana u najboljem slucaju], i sta da napomenem prodavcu sto se tice rutovanja, rom-a i ostalih detalja pri narucivanju, posto sam skupio kintu, i planiram da narucim sa aliex sutra ili prekosutra, od EBE prodavca koji ima preko 900 porudzbina konkretnog modela, za 101eur, ako ima negde povoljnije i sigurnije, bacite predlog, ako ne, aliexpress mi ne gine![]()
Ko hoce neka se prijavi preko mene..![]()
![]()
Aaaaaaaa, koji si krelj, ne verujemMa da, stavio ga je i u usijanu lavu i nakon 5min radio je ko sat. To moze samo Lenovo.
Edit: posle vadjenja iz lave opran je na cesmi.
Edit2: izvinjavam se al puko mi film, pun je k ovih newcomera, agenata iz winwina koji hoce maksimalno da izreklamiraju svoje proizvode na koje su bezobrazno nabili cenu.
moze li neki savet iz prve ruke od ljudi koji su narucili i koriste zte v967s, sa kog sajta su narucili, i koliko su cekali [pomirio sam se da ce putovati mesec dana u najboljem slucaju], i sta da napomenem prodavcu sto se tice rutovanja, rom-a i ostalih detalja pri narucivanju, posto sam skupio kintu, i planiram da narucim sa aliex sutra ili prekosutra, od EBE prodavca koji ima preko 900 porudzbina konkretnog modela, za 101eur, ako ima negde povoljnije i sigurnije, bacite predlog, ako ne, aliexpress mi ne gine![]()
Ja sam narucio sa ebe store i prezadovoljan sam sa njima, brzinom transporta i samim telefonom. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3459008
A inace stigao mi je mejl sa 20-50% kod: Early CHRISTMAS greetings: Save 20% ~ 50% off selected items, cool price and hottest deals right here!...Pa to hocu da vidim.
Kod je: MERRY2013
I meni je bila kočila ,pa cak i zablokirana par dana,ali u septembru kad su menjali izgled sajta,sad mi odlično forca.^
Mrzim sto mi pandawill sajt kao da nekad nije dostupan, sve ostalo otvaram na netu, samo panda nesto zeza![]()
koji su to "selected items", ima li šta od Lenovo?^
Mrzim sto mi pandawill sajt kao da nekad nije dostupan, sve ostalo otvaram na netu, samo panda nesto zeza
A inace stigao mi je mejl sa 20-50% kod: Early CHRISTMAS greetings: Save 20% ~ 50% off selected items, cool price and hottest deals right here!...Pa to hocu da vidim.
Kod je: MERRY2013
Drugari, planiram da uzmem ovaj model da porucim 5,6 komada, i da ih prodam kod nas za malo vecu cenu, nesto tipa (200-220e), pa me interesuje sta mislite dal bi imalo interesenata za ovo, da ne uzmem pa da ne mogu da ih prodam..
http://www.phonedroid.fr/en/67-lenovo-a850.html
p.s. Ne bavim se time, nego ono cisto vidim povoljni su, pa ono, makar da otplatim malo put..![]()
Put u Kinu?Drugari, planiram da uzmem ovaj model da porucim 5,6 komada, i da ih prodam kod nas za malo vecu cenu, nesto tipa (200-220e), pa me interesuje sta mislite dal bi imalo interesenata za ovo, da ne uzmem pa da ne mogu da ih prodam..
http://www.phonedroid.fr/en/67-lenovo-a850.html
p.s. Ne bavim se time, nego ono cisto vidim povoljni su, pa ono, makar da otplatim malo put..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari