Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Pa ovi jeftini Lenovo nisu kvad, čak su im spec slabije od recimo G510.

a390, a660

moze li neki savet iz prve ruke od ljudi koji su narucili i koriste zte v967s, sa kog sajta su narucili, i koliko su cekali [pomirio sam se da ce putovati mesec dana u najboljem slucaju], i sta da napomenem prodavcu sto se tice rutovanja, rom-a i ostalih detalja pri narucivanju, posto sam skupio kintu, i planiram da narucim sa aliex sutra ili prekosutra, od EBE prodavca koji ima preko 900 porudzbina konkretnog modela, za 101eur, ako ima negde povoljnije i sigurnije, bacite predlog, ako ne, aliexpress mi ne gine :)

Imas 15ak stranica nazad. Telefon je strava. Ne znam koliko ova nova promena sa postama i batterijama menja proceduru, ali mislim da je za nas kupce sve isto.

Ma da, stavio ga je i u usijanu lavu i nakon 5min radio je ko sat. To moze samo Lenovo.
Edit: posle vadjenja iz lave opran je na cesmi.

Edit2: izvinjavam se al puko mi film, pun je k ovih newcomera, agenata iz winwina koji hoce maksimalno da izreklamiraju svoje proizvode na koje su bezobrazno nabili cenu.
Aaaaaaaa, koji si krelj, ne verujem :D

moze li neki savet iz prve ruke od ljudi koji su narucili i koriste zte v967s, sa kog sajta su narucili, i koliko su cekali [pomirio sam se da ce putovati mesec dana u najboljem slucaju], i sta da napomenem prodavcu sto se tice rutovanja, rom-a i ostalih detalja pri narucivanju, posto sam skupio kintu, i planiram da narucim sa aliex sutra ili prekosutra, od EBE prodavca koji ima preko 900 porudzbina konkretnog modela, za 101eur, ako ima negde povoljnije i sigurnije, bacite predlog, ako ne, aliexpress mi ne gine :)

Ja sam narucio sa ebe store i prezadovoljan sam sa njima, brzinom transporta i samim telefonom. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3459008

Naruci slobodno sa EBE store. Meni tracking nije radio dugo vremena i dosta brzo mi je prodavac uradio refund. Evo gledam jutros proradio je tracikng i pise "Despatched to overseas (Country code: ME)". Ovo valjda znaci da ce telefon stici.
Imam samo mali problem, cekam vec 15 dana da legne refund na mojem racunu ali jos uvijek nije, iz aliexpresa su mi rekli da sacekam jos 2 nedelje :(

E nzn, kad mi je prodavac uradio refund rekao mi je ako ti slucajno stigne telefon da mu vratim novac. Nesto mi je tu sumnjivo, mozda je lazni tracking ili kinezi nijesu znali dje je telefon pa su jednostavno stavili ovaj update na tracking.

Mozda on jeste uradio refund, ali bas zbog mogucnosti da neko trazi refund posle slanja, mozda sam AE ne vraca novac i sami prate tracking. Vrlo je moguce da pare neces videti dok prodavac ne kaze da je telefon vracen nazad.

u svakom slucaju, ja bih cekao. ako telefon stvarno stigne, posalji izvinjenje prodavcu i zatvori dispute. nesto je ocigledno poslao

Kontaktirao sam prodavca i rekao mi je da mu se telefon vratio i da ne zna zasto meni pise obrnuto na trackingu. E pa sprdnje. Ko ih EBE tamo :)

Pricajte ljudi sto da radim sto aliexpres nije u roku od 7-10 dana odradio refund nego kaze da zbog nekih problema moraju da produze za 2 nedelje... Mogu li kako da im zaprijetim ili nesto, ima li ko da se bavi time :D
Tuzit cu ih :)

Na pandi HH za zopo zp 980 189$, inače počinje u petak uveče po nasem vramenu.Ko je planirao kupovinu tamo, može okušati sa sreću.Popust je 24%.

Poslednja izmena:
^
Mrzim sto mi pandawill sajt kao da nekad nije dostupan, sve ostalo otvaram na netu, samo panda nesto zeza :mad:

A inace stigao mi je mejl sa 20-50% kod: Early CHRISTMAS greetings: Save 20% ~ 50% off selected items, cool price and hottest deals right here!...Pa to hocu da vidim.
Kod je: MERRY2013

A inace stigao mi je mejl sa 20-50% kod: Early CHRISTMAS greetings: Save 20% ~ 50% off selected items, cool price and hottest deals right here!...Pa to hocu da vidim.

Kad se vec spomenu dolazak praznika za mesec i po, dva...kakvo je tada stanje sa cenama po kineskim sajtovima, jel se seca neko mozda od prosle godine? Ima li kakvih padova cena, popusta i po ostalim sajtovima, da li vredi cekati i taj period? :)
Znam da nije njima tada Nova Godina, al opet :)

^
Mrzim sto mi pandawill sajt kao da nekad nije dostupan, sve ostalo otvaram na netu, samo panda nesto zeza :mad:
I meni je bila kočila ,pa cak i zablokirana par dana,ali u septembru kad su menjali izgled sajta,sad mi odlično forca.
Btw iako nemam nikakva iskustva sto se tiče poručivanja preko pande, nekako mi izgledaju i po revewima korisnika, i po svakom brzom odgovoru na moja pitanja preko meila, pa sve do izgleda sajta,da su najsigurnija opcija za poručivanje.Jesu cene jače nego kod ostalih,ali bi se ja po svemu navedenom gore (kada bih nešto poručio) odlučio za njih.
Ako se varam ispravite me.

Ljudi pomagajte. Danas mi je bratu stigao zte v967s sa geekbuyinga i vec imam problem. U telefon je bila ubacena baterija. Problem je sto kad ukljucim telefon on normalno radi ali kad ga izgasim onda nece jedno par minuta da se upali... Upali se on i pojavi se ZTE logo ali se odmah izgasi. Nerazumijem zasto to. Vadio sam bateriju ali opet ista stvar. Sad sam ga stavio na punjenje iako ima 45% baterije. Sto moze ovo bit? Ovi koji imaju zte V967s imaju li takvih problema :(

Poslednja izmena:
Nemam takav problem ali probaj da ga skroz ispraznis i ponovo napunis

Probat cu. A mogu li da uradim factory reset ili sjecam se da je bila neka fora wipe battery? Ako factory uradim gubil li root? Mozda je kinez zeznuo nesto sa softverom ako ga je on rutovao...
E stvarno bruka, stiglo mi je bratu nekoliko zte v967s telefona i svi rade kako treba bez ovaj sto sam ja za sebe uzeo :)

^

koji su to "selected items", ima li šta od Lenovo?

Ima i od lenova, ali ne toliki popust koliki reklamiraju. Otvori panwadill site i videćeš. Recimo, A820 izađe 134$ sa tim kuponom

Drugari, planiram da uzmem ovaj model da porucim 5,6 komada, i da ih prodam kod nas za malo vecu cenu, nesto tipa (200-220e), pa me interesuje sta mislite dal bi imalo interesenata za ovo, da ne uzmem pa da ne mogu da ih prodam..

http://www.phonedroid.fr/en/67-lenovo-a850.html

p.s. Ne bavim se time, nego ono cisto vidim povoljni su, pa ono, makar da otplatim malo put.. :)

Poslednja izmena:
5.5" sa 540 rez
mtk6582M

mislim da se ne radi o tako dobrom i isplativom telefonu. prvo sto nece svi pristati na 5.5", drugo sto i oni koji zele ogroman telefon, verovatno traze bar hd, ako ne fhd.
Za te pare ima i privlacnijih modela.

Drugari, planiram da uzmem ovaj model da porucim 5,6 komada, i da ih prodam kod nas za malo vecu cenu, nesto tipa (200-220e), pa me interesuje sta mislite dal bi imalo interesenata za ovo, da ne uzmem pa da ne mogu da ih prodam..

http://www.phonedroid.fr/en/67-lenovo-a850.html

p.s. Ne bavim se time, nego ono cisto vidim povoljni su, pa ono, makar da otplatim malo put.. :)

Moraš računati sa tim da ljudi hronučno nemaju para,a interesenata ima.Pogotovo će ih sada biti kada znaju za lenovo iz reklama sa tv-a.
@Subtractor
Sa tvoje ,a imoje tačke gledišta potpuno si upravu,ali telefone ne kupuju samo oni koji se razumeju i prate tržište kineskih telefona.Kada se oglas pojavi u ostalo na KP, i sa cenom koja je neznatno vise od kopija koje su po 160-170€ (sa duplo slabijim hw ),to može biti dosta primamljivo.U početku može držati cenu na 220-230€,a kasnije ako mu se zuri spusti na 200.

Nazad
Vrh Dno