Nisam video Idol 2 (ni obican ni mini) ali jesam Idol 1 (i obican i mini) i on ima dovoljno dobar ekran. Deluje isprano u odnosu na Amoled ali nije los kao na onim Samsung Trend, Grand i drugim jeftinijim Galaxy-jama.
ThL T6S, Cola, ZTE V5 su preveliki. Kao i P780, Honor i sta si jos predlagao...
Ipak sam ja navikao na 122.4 x 64.2 x 9.9 mm i prelazim na malo veci (i to samo zato sto moram, najradije bih ostao na istoj velicini) a ne na ta vasa cudovista od 5.5-6".
Ovaj Chigon sa Alija mi ladno, ali ladno odbije narudžbinu... Ja ne verujem... Nikad mi do sad neko nije odbio narudžbinu.
Kažu: "Your payment was not processed due to security reasons. As a result your order has been cancelled. "
Ako moze malo detaljnije? Ne preporucujes iz nekog odredjenog razloga ili jednostavno nisi impresioniran modelom?Taj Ulefone osim povoljne cene, tesko da nudi nesto vise.
Juce je dolar bio 110, evro 122 pa sam tako i racunao.125$+ po iskustvima mnogih platićeš još do 3500 din ili oko 28€ a možda i manje i to je to.Čak i da te rebnu do kraja to je oko 37$ carina i pdv u najgorem slučaju pa se preračunaj.
Treba da bude crni, svetlo narandzasti ne bih uzeo ni da mi poklone. Naravno da gledam i izgled, ne znam sta je tu cudno?O brate mili, bira telefon ko neka zena. Jel treba da bude svetlo narandzasti?
Poredio sam sa Galaxy Amoled ekranom, posto Idol 2 nisam ni video uzivo (kao sto sam i rekao). Meni ta velicina (Idol mini, S4 mini) odlicno lezi a na bateriju od 1 dan sam navikao. Vidim da ima ovih kineskih modela sa 4000mAh ali su preveliki.Ja ne znam gde si video da Coolpad F1 ima AMOLED ali nema, kazem ti u odnosu na njegov IPS ekran ekran Idol 2 Minija izgleda lose generalno gledano (i manje je rezolucije ali i dijagonale je 4,5" pa... Mada mi zbog toga u ruci kao igracka deluje) a i baterija traje 1 dan jedva dok ja spojim 2!!
Nismo se razumeli, Nexus nije taman vec malo veci, taman je Galaxy. A 5.5" preovladjuje i na temama (domacim i stranim) i na online prodavnicama pa sam ih zato i pomenuo.OTKUD ti ideja da THL T6S (ja bih dodao $10 za Pro!!), Coolpad F1, Lenovo P780 i sta jos rekose imaju 5,5-6" cudovisne ekrane, bas naprotiv imaju 5" ekrane!! Ja gledam da li nas ovaj zeza kad mu Nexus sa 4,7" taman a 5" (realno po 2mm gore i dole samo) cudoviste, a ono...![]()
Pitaj da li mozes da platis Paypal-om pa ce proci iako je ista kartica.Ma jok, bili prvo rezervisali iznos sinoć (i bio je skinut sa kartice), a sad mi kao kažu da ta kartica nije prošla neku security proveru, i da probam sa drugom karticom. ***. kao da ja imam stotine evra na različitim karticama...
Juce ujutru bio 110, danas (pre sat vremena) oko 108-108.5, kako gde.Juce je dolar bio 108 ujutru, pao na 106 popodne, sad je za dlaku ispod 107. Na 110 je bio nekoliko minuta proshlog ponedeljka, juce definitivno ne.
'De si bio kad sam pit'oJedino je to malo zbog tih custom romova, ali ima podrska na iuni france. Inace telefon je odlican, od izrade, pa do hardwera, i jos po toj ceni od 180dolara, to je bilo stvarno , ali nisam imao dovoljno novca na kartici u tom momentu
Gde, u menjacnicama? Ako si gledao banke, njihov kurs je cirkus...Juce ujutru bio 110, danas (pre sat vremena) oko 108-108.5, kako gde.
Ta menjacnica ima cudan kurs. Pogledaj nbs, xe i mastercard (koji dodushe ima samo jucerashnji kurs) i videcesh koliki je realan kurs.U menjacnicama, prodajni kurs. Ima neka menjacnica sa malo povoljnijim kursom ali imaju neku proviziju na sve sem evra (dolar, franak, funtu, ...) pa izadje isto ili skuplje.
Iuni u2 ima preslabu bateriju za takvu rezoluciju ekrana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari