Vredi svakako, radi ko gromom opaljen, samo treba shvatiti nedostatke i sve ce biti u redu
Ako te zanima, javi se na pm, ja ga vise ne koristim...
Pa koja je fora sa nedostacima, jel ima nesto sto ne moze da iznese sto moze original?
Vredi svakako, radi ko gromom opaljen, samo treba shvatiti nedostatke i sve ce biti u redu
Ako te zanima, javi se na pm, ja ga vise ne koristim...
Kako si prosao na carini? Ja naručio N2 sa Pande za koleginicu, danas joj stiglo iz pošte da donese dokaz o placanju, link gde je kupljeno.. Izgleda da ne veruju da kosta 99$? Mozda su nasli staru cenu na netu, pa se zbunili na koju vrednost da carine![]()
Sve radi savrseno glatko bez ijednog trzaja, sve igre rade perfektno. Nedostaci su:Pa koja je fora sa nedostacima, jel ima nesto sto ne moze da iznese sto moze original?
A kakva je situacija sa GPS-om na tim Kinezima? Mislim na priče oko toga da su podešeni za satelite na kineskom nebu, da ovde loše rade i posle budženja "naših" parametara za GPS i sl?
3-5 dana.Колико отприлике треба Панди да пошаљу телефон од момента уплате?
Колико отприлике треба Панди да пошаљу телефон од момента уплате?
I meni su jednom kasnili 10tak dana ali sam digo dzevu i ispostavilo se da im je nestao fon sa lagera i da zato kasne. ***, tek na moju intervenciju su mi odgovorili sa izvinjenjem sto cekam i sa mogucnoscu izbora drugog fona ili da sacekam jos 5 dana... tako je i bilo. 5og dana od prigovora poslase fon...Meni su poslali 26 dana nakon uplate, mada iskupili su se poslavsi tnt postom pa mi stiglo za 10 dana.
Ono sto mene zanima da li neko ima iskustva sa stranicom 1949deal, cini mi se da sam video da je neko porucivao ali ne mogu naci da li je stiglo i kako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari