Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Antutu rezultati su samo postali lozana, da privuku kupca.Nebitno mi je da li je izvukao 15000 ili 36000, bitno mi je da je stabilan i da ne kuca.
Sa prvim firmverom na antutuu sam dobijao 16000 poena, sa poslednjim firmverom 14000, a telefon radi bolje.:)

Ne samo što ga nema u slobodnoj prodaji, nego nije ni blizu toga, tako da je sve oko tog OnePlus za sad samo prazna priča.

ja nisam merodavan sto se tice carine, skoro sve mi stize na adresu u CH kod sestre,
par komada sam narucio na adresu u Srbiji i prosecno platio oko 1000 po telefonu, klasa do 100$ aparati
Kako si prosao na carini? Ja naručio N2 sa Pande za koleginicu, danas joj stiglo iz pošte da donese dokaz o placanju, link gde je kupljeno.. Izgleda da ne veruju da kosta 99$? Mozda su nasli staru cenu na netu, pa se zbunili na koju vrednost da carine :)

neko rece Quad mtk za male pare, ovaj narucujem sad
http://www.pandawill.com/elephone-p...42-mtk6582-1gb-4gb-3g-otg-50-inch-p85606.html

^ Vezano za taj Newman N2 koji sam spomenuo. Problem je ispao zato sto su ovi s Pande stavili vrednost paketa 20$.
Jes' da je kinez, ali nisu bas ni ovi nasi toliko naivni :)
Uglavnom, posle prezentovanja izvoda iz banke, ocarinili ga na plaćenu vrednost.

I mozda velicina.Jedino ako deca nisu napredna i imaju sake kao lopate:) Mene sve vise kopka onaj gore pomenuti na Tegra 3 ciosetom jos ako ima negde jos jeftinije,tipa TaoBao. Sa druge strane navikao na 2gb ram-a pa da ne bude sa konja na magarca.

Pa koja je fora sa nedostacima, jel ima nesto sto ne moze da iznese sto moze original?
Sve radi savrseno glatko bez ijednog trzaja, sve igre rade perfektno. Nedostaci su:
Samo jedan gmail nalog moze da se napravi, sve vezano za gmail ne sme da se updejtuje, nema zvanicna youtube aplikacija, MX player ne radi - rade drugi plejeri.

Pozdrav svima!

Veoma mi je zanimljiva vasa tema pa da i ja podelim iskustvo. Dosad sam porucio 3 telefon iz kine Inew v3, Umi X1pro i Iocean x7 hd. Prvi za brata, ostala dva prodao...uglavnom sva tri su me odusevila i mislim da je svaki vredan novaca. Carina placena kompletno, izgleda da je to slucaj sa svima u NS carini.

Ako nekog zanima nesto vise o telefonima nek slobodno pita.

Ono sto mene zanima da li neko ima iskustva sa stranicom 1949deal, cini mi se da sam video da je neko porucivao ali ne mogu naci da li je stiglo i kako...

I da li je neko video uzivo jiayu f1, cini mi se ok konfiguracija i uzeo bih ga za caleta kome je to dosta, ali nisam siguran za ekran. Vidim da je tft i po snimcima mi se cini da ga osvetljenje ubija i da su boje mnogo isprane...

izbeci :D
nikada nemoj da uzimas ako nemas neku 100% zastitu. na aliju, ebayu i nekim tako servisima si zasticen da ces dobiti pare nazad. panda je veliku prodavac i takodje su sigurni. dobro se raspitaj za usluge svakog servisa i sta ti nude. prodavac je tu najmanje bitan

Nešto ne vezano za ovu temu a radi se o PayPalu.
Skoro uplatih preko paypala neki kod za unlock Alkatela preko sajta sa kojim sam već sarađivao, međutim oni se nisu javljali par dana niti odgovarali na mejlove koje sam im slao. Odmah sam otvorio Money Dispute na paypalu i u roku par sati, njima su se javili sa dotičnog sajta i meni je potom, paypal, u roku od 24h vratio novac.
Sitna stvar ali jako bitna zarad zaštitie...

A kakva je situacija sa GPS-om na tim Kinezima? Mislim na priče oko toga da su podešeni za satelite na kineskom nebu, da ovde loše rade i posle budženja "naših" parametara za GPS i sl?

A kakva je situacija sa GPS-om na tim Kinezima? Mislim na priče oko toga da su podešeni za satelite na kineskom nebu, da ovde loše rade i posle budženja "naših" parametara za GPS i sl?

Po meni, to isključivo ima veze sa MTK čipsetom, ali ti uvek možeš očas posla da promeniš rezidentnu zemlju tj područje GPSa...
Meni su svi Kinezi radili besprekorno što se GPSa tiče, ali sve je to individualno.

Najbolji foto mobitel, Dakele Small Cola u wcdma verziji, ide u trgovine 30.04. :).

fino izleda nego ga nisu dobro isplanirali za release. sada izbacuju 6582 telefon. daleko od toga da je to lose, ali bi bilo lepo da je octa core. bice sigurno neki upgrade sigurno.
za 160 usd je super ako je nekome toliko bitna kamera.

Kasne, ***. Bude li to realno do oko 180 USD . ja zadovoljan :)

Колико отприлике треба Панди да пошаљу телефон од момента уплате?

Meni su poslali 26 dana nakon uplate, mada iskupili su se poslavsi tnt postom pa mi stiglo za 10 dana.
I meni su jednom kasnili 10tak dana ali sam digo dzevu i ispostavilo se da im je nestao fon sa lagera i da zato kasne. ***, tek na moju intervenciju su mi odgovorili sa izvinjenjem sto cekam i sa mogucnoscu izbora drugog fona ili da sacekam jos 5 dana... tako je i bilo. 5og dana od prigovora poslase fon...
Uglavnom su jako, jako korektni...

Poslednja izmena:
Da li je neko slao telefon nazad u Kinu na reklamaciju i koja je procedura?

Pogledaj na sada eliminiranoj temi s foruma
Kod nas treba na pošti napraviti nekakvu prijavu da ti ne bi naplatili carinu na povratku iz Kine :)

Ono sto mene zanima da li neko ima iskustva sa stranicom 1949deal, cini mi se da sam video da je neko porucivao ali ne mogu naci da li je stiglo i kako...

Ja nisam porucivao sa tog sajta ali sam dosta citao i samo reci hvale ljudi imaju, tako da sto se toga tice budi bez brige, ozbiljna su stranica.
Srecno.

Nazad
Vrh Dno