Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Kakva god da je sve se može srediti. Veruj mi :)

Završeno.
Neken N6 2/32 kupljen... Screenshot_3.jpg Screenshot_5.jpg Screenshot_6.jpg

Čujemo se :) kada stigne!

Poštarina 0$ by SIngPost a stiže za desatak dana
ali treba da ga pošalju a to traje 3-5 dana, znači ukupno, oko 2 nedelje :)

neogeo taman opet da poslujemo :d Odlican telefon za male pare :)

Siii segnore :)

Be stigoh da ti kažem. Imam sada BB Z10 i kod njega je isto rozikast ekran ali on ima mogućnost šetanja osvetljenja od6300-9400K pa se onda podesi i nestane rozikasta boja ekrana.

P.S. Za malo da kupim JUAYU G4S, bukvalno za malo...
Alii, ovo je jeftinije, ukusno, slatko i ne goji :d

fapfap :D

Poštarina 0$ by SIngPost a stiže za desatak dana
ali treba da ga pošalju a to traje 3-5 dana, znači ukupno, oko 2 nedelje :)

ja sam ga platio , porucio 4/14/14 poslali su ga sa pande 2014-04-18 18:52:58 na trakingu stoji Shipment Despatched from Transhipment Hub i to je to ! Neko mi rece da ide preko holandije ili tako nesto, a da to ide brodom ! Iako na sajtu stoji Airmail - Reg Airmail By Singapore Post.
Tako da ja kontam da nece stici on bar do sl 14 og ili 18 og do mene

A kakav je ovaj (Ma)Neken :D N6 Pro za 185e??
To je isti onaj procesor koji je u Alcatelu Idol X+? Koji je generalno najbolji Kinez sa ovim novim procesorom?

http://www.pandawill.com/neken-n6-pro-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-fhd-screen-android-42-otg-p85667.html

pa najbolji je malo sirok pojam. kvalitet i karakteristike kostaju. ukoliko pod najboljim podrazumevas odnos kvalitet/cena onda ona 4 komada sa prethodne strane

coolpad f1
thl t11
iocean x7s
neken n6 pro

svi u slicnom cenovnom rangu od oko 170e.

Ja bih ipak išao na Coolpad, i ako ne zadržim Newmana, možda ga i uzmem.

danas sam pisao da su 3 komada u putu

stigao prvi, sa pande, narucen 11og, poslat 14og :) danas u rukama

singapurska 0 $ posta, svaka pohvala, sutra narucujem jos neki od pande

Kako si prosao na carini? Ja naručio N2 sa Pande za koleginicu, danas joj stiglo iz pošte da donese dokaz o placanju, link gde je kupljeno.. Izgleda da ne veruju da kosta 99$? Mozda su nasli staru cenu na netu, pa se zbunili na koju vrednost da carine :)

Moj isto na carini, i bolje da traže dokaz ko u normalnim državama, nego da carine na 250$!

ja sam ga platio , porucio 4/14/14 poslali su ga sa pande 2014-04-18 18:52:58 na trakingu stoji Shipment Despatched from Transhipment Hub i to je to ! Neko mi rece da ide preko holandije ili tako nesto, a da to ide brodom ! Iako na sajtu stoji Airmail - Reg Airmail By Singapore Post.
Tako da ja kontam da nece stici on bar do sl 14 og ili 18 og do mene
Stići će on do kraja ovog meseca ali će ga uhvatiti carinski 1. Maj pa ...
Što se tiče trekinga, uvek je jakočudan. Tako stoji danima i onda odjednom napiše da je paket Arrived to dest. country ili sl.
Negooo ja se uvek rukovodim onom narodnom Strpljen-spašen ;)

Poslednja izmena:
Imam Alcatel Idol X i prezadovoljan sam sa njime.Ima neke svoje bubice ali za novac koji sam dao radi savrseno.E sad podstaknut ovom temom cisto iz znatizelje prekopah ovu i temu na SK forumu i u jednom postu naleteh na ovaj telefon. Deluje mi isuvise jeftino a i benchmark skor mi ne uliva poverenje,Alcatel izbacuje 16k.Doduse ima 2gb rama pa mozda i to utice na krajnji skor.

www.pandawill.com/beidou-hot-pepper...-android-41-47-inch-hd-ips-screen-p75594.html

Imam Alcatel Idol X i prezadovoljan sam sa njime.Ima neke svoje bubice ali za novac koji sam dao radi savrseno.E sad podstaknut ovom temom cisto iz znatizelje prekopah ovu i temu na SK forumu i u jednom postu naleteh na ovaj telefon. Deluje mi isuvise jeftino a i benchmark skor mi ne uliva poverenje,Alcatel izbacuje 16k.Doduse ima 2gb rama pa mozda i to utice na krajnji skor.

www.pandawill.com/beidou-hot-pepper...-android-41-47-inch-hd-ips-screen-p75594.html
Extra je.
Sada nemam para, inče odmah naručujem (čim bude neka uplata :d) 2 komada za decu...

Шта фали бенчмарку? Ево ти са мог Нексус 7 управо урадио тест, исти процесор, иста резолуција,

uploadfromtaptalk1398421179716.jpg
Додуше претрпан је зато је вероватно мало мањи резултат

To je taj rezultat, toliko imam i ja na Nexus 7, nije pretrpan. Na Note3 clonu imam 16.000, pravih. Osetno brze radi od nexusa, pa ti sad vidi, tegra ili mtk :)

Ma jeste sve to stoji ali MTK Quad nema za 70€...

Dosta je tanji i prilično lakši (uzevši u obzir linijski rapored mase) a pride ima i LG displej i naj bitnije, jeftiniji je za 30€;)

Poslednja izmena:
Шта фали бенчмарку? Ево ти са мог Нексус 7 управо урадио тест, исти процесор, иста резолуција,

Pogledajte prilog 140545
Додуше претрпан је зато је вероватно мало мањи резултат

Ispao sam iz tokova,mislio sam da je Tegra 3 jaca od MTK 6589T cipseta,a kako Idol X izvacuje 15500 poena delovao mi je sumnjivo skor.Doduse skor u benchmarku ne mora nista da znaci.

Nazad
Vrh Dno