Šta je novo?

Killzone 3

Ja se secam da si ti to njesra igrao i-ha haj, cemu takva promena sad?

Promena ? Oceikvao sam da ce biti igra njesra, ali ne ovoliko !
FPS je ocajan, tureti na sve strane, svi trce da te kolju, bombe pucaju na sve strane, uske mape, ma uzas, osim kontrola nista ne valja!
Joj sto sam konj platio vec igru na shopto !!! :wall::wall::wall::wall:

Nisam mogao nikako da se konektujem ali sam igrao malo protiv botova.. Ne znam, ne pronalazim se vise u ovome, opet me uhvatila glavobolja :) Recoil-a uglavnom NEMA.

Pa treba i noobovi da kupe ovi igru sta ti je, sta ce njima recoil :)?

Promena ? Oceikvao sam da ce biti igra njesra, ali ne ovoliko !
FPS je ocajan, tureti na sve strane, svi trce da te kolju, bombe pucaju na sve strane, uske mape, ma uzas, osim kontrola nista ne valja!
Joj sto sam konj platio vec igru na shopto !!! :wall::wall::wall::wall:

FPS je bolji nego u KZ-u 2, a tureta ima 10x manje. Ti si se nesto zbunio izgleda. :)

Inace, "Srpski heroji" su u Top 10 klanova. Ko to nije prijavio da igra? :d

Nisam preterano odusevljen......
Bolje od KZ2, ali daleko iza BC2.....
Kimi, kad uzmes platinum daces mi da pikam malo SP :)

FPS je bolji nego u KZ-u 2, a tureta ima 10x manje. Ti si se nesto zbunio izgleda. :)

Inace, "Srpski heroji" su u Top 10 klanova. Ko to nije prijavio da igra? :d

Ma nek je bolji nego u KZ2, opet igra secka, koci, ocajno !
Tureta ima 5 puta vise od KZ3, jel si ti poceo da radis za Sony ili se pravis lud sta vidis u igri ?!
Lol Srpski heroji, mora da je neka dalmatinska ekipa.

Ja ne znam odakle bi krenuo da govorim sta je sve lose u ovoj igri, nista mi do sad ne valja ni najmanje ! BC2 je za ovo, auuu svetlosnim godina ispred !!

20ljudi na 10m ! Yeah, cecu u ruke i ajde da se rostiljamo ! Kako to nekom moze biti dobar mp ?! Mislim na ove iznad 12god.

Jel ima online trofeja, da znam dal uopste da se trudim :D

Dodatak aj uzmi vise ps3, ti dajes najobjektivinije komentare :)

Uzimam uskoro, daj boze da mogu da se logujem na stare accounte, valjda nisam pozaboravljao mailove i passworde.

Ocekivano je bilo posle svih onih prica da ce MP biti los, ali ne ovoliko los. :(
Ako je ovakva i finalna igra zali boze para.
Stvarno su sve pogorsali osim kontrola koje su aj jos i ok posle KZ2 lag festivala.
Secam se koliko smo svi bili odusevljeni KZ2 MP u pocetku, a vidi sad ovo ?! Jedino je Ragnaroku ovo vrh.
Ne znam za vas, ali ja odo ga igram BC2, yebo ti vise KZ i krkljanac.

FPS je bolji, tureta ima manje. Ako ovo ne vidis, upali KZ2 ponovo. :d

Isto tako, tureti i dronovi prave mnogo manje damagea nego u KZ-u 2.

Kako ide nisanjenje? :d

Poslednja izmena:
Ali zato su mape i dalje kao da trcim sa puskom po mom stanu..

^Generalno su pozitivni utisci. Ciljanje na daljinu je navodno dosta preciznije. CQC je problematican.

Ako im je konacno resenje za box art ono sto je sad na shopto-u, verovatno ce uci u izbor za najruzniji ps3 box art.

Ako im je konacno resenje za box art ono sto je sad na shopto-u, verovatno ce uci u izbor za najruzniji ps3 box art.

Kamo srece da samo to ne valja.
Posle igranja 2h KZ3 bete presli smo svi na BC2, *** koja genijalna igra za KZ3 !

Kako igrate kz3 betu sada?

Pa imas je na PSN-u. Probaj i videces koji je crap, ne zna se ko sta radi, samo rostiljaju na izlazima iz baza. Strasno ! Mislio sam da ne moze gore od KZ2 sto se tice toga, ali ocigledno da ista "elita" sto je igrala KZ2 igra i ovo njesra.
Videcete i sami o cemu pricam.
Pocevsi od odvratnih i nepreglednih menija, do nestabilnog FPS-a, totalno konfuznih zadataka, do toga da igra tera igrace da igraju koliko toliko timski, nista ne valja.
Ovaj put cu da ih pljujem na svakom koraku za ovu betu, poludeo sam sto sa uopste platio igru, ocekivao sam da u GG ima mozga, ali ne, oni oce KZ2+CoD perkovi.
Ne mogu da vam opisem koliko sam razocaran ovom betom, valjda je final verzija bar malo bolja po pitanju neke vece mape, boljeg FPS-a. Yebes ti FPS igru ako ona secka dok igras!

Hahaha, trcis sa puskom po stanu, to je taj osecaj ladno, zamislite scenu gde 10 jihad nesrecnika trci u krug u 20 kvadrata u nadi da ih niko ne upuca sa ledja. Totalna konfuzija, ne zna se ko pije ko placa, svako igra za sebe. Kao sto rekoh nisam igrao KZ2 MP ali ovo me je razocaralo, BC2 je po meni i dalje na prvom mestu. Nema potrebe da se radi preorder, SP ce biti odlican kao i u KZ2 ali moze da ceka :D

Hahaha, trcis sa puskom po stanu, to je taj osecaj ladno, zamislite scenu gde 10 jihad nesrecnika trci u krug u 20 kvadrata u nadi da ih niko ne upuca sa ledja. Totalna konfuzija, ne zna se ko pije ko placa, svako igra za sebe. Kao sto rekoh nisam igrao KZ2 MP ali ovo me je razocaralo, BC2 je po meni i dalje na prvom mestu. Nema potrebe da se radi preorder, SP ce biti odlican kao i u KZ2 ali moze da ceka :D

KZ2 je imao nesto, a mozda i zato sto je vecini bio prvi konkretan fps na PS3 u koji su se upustili.. ali su neke mane posle par meseci bile previse za mene. A danas sam se samo podsetio toga :) Ne znam sta su radili sa recoil-om, ali bukvalno ga nema na vecini pusaka.. a valjda da bi to nadomestili, treba ceo sarzer da ubijes nekog :d Totalno suprotno od onoga kako bi trebalo, da treba dva metka da ubijes nekog u gornji deo tela a puska da cima realno... ali ne, njima je ocigledno simpaticnije da bude suprotno :)

^Ti i dalje zamisljas da pucas na gole ljude :D, ta tvoja teorija sa dva metka moze jedino da upali ako gadjas u glavu, prvim skidas slem a drugim zavrsavas posao...

Padas sigurno od dva metka u grudi, mozda te nece ubiti ali ce te definitivno onesposobiti za odredjeno vreme.. U KZ3 treba ceo sarzer da ubijes nekog, ali bez preterivanja :)

Vec sam pisao o tome, nije ti ovo Battlefield na planeti zemlji, pogledaj Helghaste, izgledaju duplo deblje od bilo kojih vojnika iz drugih igara...

Ako si zaboravio evo da se podsetis: http://fc05.deviantart.net/fs47/f/2009/220/3/6/Helghast_units_by_avenger09.jpg

Ja branim ovaj sistem jer je bezbroj puta interesantniji i zahteva skill za razliku od kolodjuti-like igara gde i deca mogu da budu uspesna...

Ok, u pravu si sto se tice opreme .. ali opet previse je, a recoila da nema, nema...

Poslednja izmena:
Pa da, fora je da igra bude kao neki fps od pre 5 godina sa papirnim vojnicima:)

Evo ga i ovaj :) Pa fora je da puska bar malo cima kad pucas i da mogu bar dva coveka da prodju kroz isti hodnik :)

Sad smo dosli i do price o realnosti Killzone-a. Mislim stvarno :)

Pogledaj gde si i sta se desava, pa ces lakse podneti nerealnost bilo koje vrste.

Znate sta je najveci problem? To sto vi na sve shootere gledate isto i od svih ocekujete iste stvari. I dosli smo do toga da se o SP-u i ne prica, sve se pretvorilo u gomilu nekakvih online shootera od kojih svi ocekuju da budu kao onaj jedan na koji su navikli.

Pa upravo to sto je bio onoliko razlicit je najbolje sto je Killzone 2 ponudio. Ako cemo da pricamo o online konceptu, sta tu valja, a sta ne, verovatno cemo opet doci do toga da je najbolje igrati CS ili BF2 na PC-u. Ili nesto trece, svakako ne neki od ovih novih, popularnih shootera. Zato je glupo samo na osnovu toga donosti zakljucke.

Mnogo mi je to nekako bezlican pogled na igre, "Kakve su u online napucavanju?". Izgubi se sve ostalo od zelje za skillom u online igranju.

Gledajuci te feature liste i SAMO online MP, malo ste izgubili kriterijum za sve ostalo.

Killzone 2 je imao milion mana, ali, kao i riba koja ima nekoliko mana, ali je opsti utisak da je vrhunska, pa mane cak mogu da joj se pripisu kao plusevi, jer ne deluje sterilno :), moze samo da ostavi neki svetao trag medju danasnjim igrama. Vi od nje napraviste najgoru igru ikada.

Slusajuci vas, neko sa strane (ko nema pojma) bi mogao da zakljuci da je Killzone (nebitno koji) samo jos jedan od shootera u kome su neke stvari losije resene (jer vi samo o tome pricate, zaboravljajuci ili ne videci sve ostalo)

Poenta je u tome da ja vas razumem, ali meni to zvuci kao kad bi Uncharted kao igru ocenjivali samo na osnovu multiplayera. Pa ne podrazumeva se bas kod svega sto je shooter da ljudi nece ni igrati SP i da ce odmah otici online. (iako i on treba da bude dobar, ne kazem).

Malo ste zaboravili i sta je setting, zvuk, atmosfera, dizajn i razni ostali kvaliteti koji cine da 99% danasnjih shootera deluje smesno pored Killzone-a. Gledajuci neke prilicno HC stvari, zaboravili ste na ono najvaznije, a to je opsti utisak.

Ako vam se igra BC 2, ja to totalno kapiram (i ja ga imam), ali trulo je da to ocekujemo bas od svake igre. Meni je, doduse, dovoljan po jedan pogled na te dve igre da ih nikad ne uporedim. TOTALNO su razlicite po svim pitanjima. Jedino je zajednicko sto su FPS-ovi i sto se prica o njima. Sve ostalo veze nema. A vi kao da ih izjednacite, pa onda gledate kakvo vam je timsko napucavanje u jednoj i u drugoj, Malo povrsno.

Meni je uvek najbitniji opsti utisak. Pored svega sto nudi, uvek ce me boleti uvo za Crysis (1, 2 ili 5). Call of duty nikad nece biti nesto sto me zaista interesuje, ali ne zbog online gameplay-a, vec zbog svega ukupno . A Killzone ili neka druga igra koja na neki nacin odise kvalitetom ce me uvek zanimati, pa makar i sa nekoliko stvari koje me nerviraju.

Probao sam ovaj MP trojke na kratko, nemam pojma da igram, ali sam se iznenadio kontrolama, iznenadjujuce dobro su mi legle, precizniji sam nego sto sam mislio i kretao sam se bez problema. Recoil stvarno nervira, ne znam sto su ga ovako odradili.

Verujem da ce SP biti vrhunski, a mp cu jos da vidim.

Htedoh da vam skrenem paznju da ne moze bas sve tako lako da se poredi.

Ne ocenjuju se igre, filmovi i sve ostalo po segmentima, nego kao celina, kako deluje sve to zajedno.

Meni je npr samo kad vidim kako su dizajnirani ovi Helghasti dovoljno da se smorim kad vidim "vojnike" u ostalim igrama.

Kol'ki text-wall napisah, a dzabe :)

EDIT:

I da dodam, uopste mi se ne svidja sto pokusavaju da se svide svima, ne moze da se udovolji BF, COD, Halo i Killzone igracima u isto vreme. Trebalo je da se drze samo svoje vizije.

I sto je najgore, svi ce u review-ima da pisu kako su neke stvari korak unazad u odnosu na Killzone 2, a ranije su pisali kako im je sve to cudno, tesko itd...

Poslednja izmena:
Mislim da smo vec zakljucili da je u KZ3 50% igre upravo MP deo, koji ako ostane ovakav je jako, jako los i besmislen.

Pa problem je sto ste SAMO to zakljucili.

Shvatam ja sta ti pricas u slozio bi se uz tvoje konstatacije da igra ima neku pricu ili bar duzinu, ovako je cist prosek, nista drugo.
Mene je pre svega i KZ2 i KZ3 sad zanimao zbog MP-a, jer posle 10h SP sta da radim sa igrom ? Jurim trofeje ko neki nolifer ?
Slazem se da su se izgubili sto su pravili KZ2+CoD= uzasna igra.

Vrh Dno