Šta je novo?

Killzone 3

Ponovo sam pogledao clip i sve vise me razocarava KZ3 ...
Faster Aim ribbon , Faster Reload ribbon , Increased Bullet damage ribbon ...
Ovo postaje MW2 :(

Sad ce driver da ti kaze da je sve u redu, iz njegovog dugogodisnjeg iskustva sa KZ2 :d

Nisam ni gledao trailer, a sud o igri cu dati kad je probam. I za to mi ne treba dugo godina, vec 5 minuta, a MP me svejedno ne interesuje, prvo zbog konekcije, a onda zbog konfuzije :) CS je i dalje kralj 5vs5 FPSa, i samo u lanu...

Ugh, ne...

http://www.youtube.com/watch?v=XdkDjsBiO58

http://www.youtube.com/watch?v=5ExmlQ1graw

To bi se pre mogli reći za ove moderne, nekst-džen carrot-on-a-stick FPS-ove. :)

Ovo je vrhunac nolifea i nopussy-ja :d:d:d

Poslednja izmena:
Nisam ni gledao trailer, a sud o igri cu dati kad je probam. I za to mi ne treba dugo godina, vec 5 minuta, a MP me svejedno ne interesuje, prvo zbog konekcije, a onda zbog konfuzije :) CS je i dalje kralj 5vs5 FPSa, i samo u lanu...

Ovo je vrhunac nolifea i nopussy-ja :d:d:d

Sto, ribe se loze na gejmere :D

Da, ako nisi u pop culture/blockbuster/mainstream fazonu što se tiče klope, muzike, filmova, knjiga, igara itd., nema splavarenja i muvanja klinki. :D

Problem sa gamepadom je što kada igraš, imaš preglednost samo ispred sebe, to je bila prva stvar koju sam primetio kad sam prvi put upalio mp na konzoli. Ljudi jednotavno gledaju samo ispred sebe, recimo kad uđu u neku prostoriju, sigurno te neće primetiti ako si na 90 stepeni od njih, što deluje malo komično. Dok u stvarnosti oko sebe možeš baciti pogled i sagledati celu prostoriju u vremenima koje se mere stotinkama. Ovako kao da ti je vrat u gipsu. Ili kao da si u kupoli tenka...

Evo, ovde je odlično opisano koliko dizajn neke MP FPS/TPS igre mora da se promeni da bi bilo igrivo na gamepadu:
http://www.penny-arcade.com/2011/1/24/

Poslednja izmena:
Pogledaj clip ponovo ako nisi shvatio sta sam rekao ...
Obrati paznju na 1:55 i 2:05

Zar ti njega shvatas ozbiljno ?

On bi hvalio sony igru i da je najgora, jer zna se da radi prljave poslove za Sony po ovom forumu i gde sve ne.
Sto bi voleo da zaigra KZ3 mp da ga malo ceskamo nozem. :-devil-:

Ma bice to dobra igra,pa ce svi zajedno da zaigramo ko nekada.

Zaigrace masine oko nas, mi cemo da posmatramo i lupamo 'respawn' :)

Kako su ispeglali KZ3 za medalju...izgleda 3X lepse od 2jke :banana:
MP je koliko vidim isti sem nekih sitnica,onih poena posle svakog killa,klanja nozem i sl.

jedva cekam da vidim loading screen zbog svih ovih "peglanja" xD
a ove poene sto preuzese iz mw2 necu ni da spominjem :p ...sva decica ce biti tako zadovoljna kada povezu 250 poena :d

Killstreak rulz. :d

Sta je bre ono, poslednji nivo iz Uncharted 2? :d

Nindza, nostalgicar stari :)

Kad nindza nostalgicar stari krene u svom junackom trinaestercu. :)

Ma ajte molim vas cim sam cuo ovaj poznati zvuk masinke i sacmare ripno sam sa stolice ko da me netko ubo silom u tupe,al neka dace bog da opet malo pripalimo.Steta samo sto nije izasla ove zime kad ima vremena.
Jedina igra koja je na mene ostavila ono pravo.Za ono vreme stvarno je bila pravi uzor svim ostalima.Zbog multiplejera singlplayer nisam ni zavrsio nego sam gledao kraj kad mi sin igrao,ne secam se tacno dal je presao devet ili deset puta.
Mora da dodam:sta ste svi ubedjeni da vise necemo da igramo zajedno?Pih ne budite na kraj srca.Bilo je tu nesuglasica i problema pa sta,koda je to vazno.
Ja vec pravim ekipu;dolaze mi nekadasnji igraci na dogovor da razradimo taktiku.

Poslednja izmena:
Sladje cemo se klati u igri. :D
Ja bi nekima platio samo da se pojave u partiji protiv mene. :d

Dace ti driver broj ziro racuna, nemoj nista da brines, samo ga pitaj. :D :D

Ako ovo bude kao Raspadfield: Gay Company ili Call of Dresh: Modern Paperfare, ja necu da igram ni SP :)

Poslednja izmena:
*** vas bog pa dal vi opste spavate,kad postujete tako rano ujutru?

ovaj multi izgleda predobro.
to je to....

*** vas bog pa dal vi opste spavate,kad postujete tako rano ujutru?

Prati se NBA, to je rano ujutro, a i sad je pauza u poslu, kad grane sunce nema me ovde i ko i obicno.

Ja nemam nista protiv da se skupi stara ekipa, tj svi koji hoce da igraju. E sad sto se tice klanske igre, sa nekima no way, jer prosli put je organizacija bila raspad jer smo hteli da igramo ozbiljno, a svelo se na *******ciju i da decko koji je najmladji pokusava da zavede red.

Video sam sta je bil kad si ti pokusao da organizujes, prestali svi sa igranjem. :d

Pa prestali jer napravljen novi klan. Samo sto je i tamo igrao ko je hteo kad je nesto ozbiljno pa sam se ja pobunio.
Nebitno, sada znam sa kojima ljudima bi pravio klan za ozbiljno igranje. Ti si igrao dobro, ali nisi bio timski igrac, previse tvrdoglav, trebao si Pilacu da pustis da organizuje klan (ali da ne igra turnire) i to je to. Mozda bi tako i ostao klan na okupu.
Kako god necu da se vracam na tu staru KZ2 pricu, klanove, glava me zaboli. Znam da sam igram BC2 sa klanskom oznako SRB i to moze da stavi ko oce ne smeta mi. I od sad igram samo iz zezanja, necu da se zamlacujem da zapravo moze nesto ozbiljnije da se organizuje usled tolike kolicine ludaka i nolifera na netu.

Ja koliko se secam mi smo dobijali klanve u Top 10 (u trenutku kada je bilo registrovano preko 100.000 klanova ww). Nije bio problem kvalitet, svi su igrali vrh, vec sto realno nije niko hteo da se cima sa igranjem 10+ turnira dnevno i farmovanjem 10 paralelnih klanova kako bi na svakom uzeo 100k medalju i onda je prebacio na glavni klan. Kvalitetom smo razbijali. :) Unistili smo svaki klan iz susednih zemalja. :d

Vrh Dno