Pa dosta je pojednostavljeno, tacnije, arkadnije je kako bi sira masa mogla da igra...
Previse mana imam sto se bete tice tako da me nesto bas i ne privlaci da igram:
- Sada se gine od jednog kundaka
- Dovoljna je jedna C4 mina da te ubije koje se sada ne vide.
- Infiltrator izgleda potpuno isto kao tvoj saigrac (za razliku od KZ2 gde je razlika dovoljno primetna) samo sto ga nema na radaru.
Kada zapuca tek onda provalis da je to u stvari neprijatelj ali tada je vec kasno.
Ako te ubije kundakom nece biti otkriven.
Turreti i vazdusni dronovi ga ne vide (ovo se otkljucava ali vrlo lako i brzo)
- Tupavo ubijanje nozem.
- Vrlo brzo u partiji se otkljucava Silent ribbon pa se koraci uopste ne cuju, takodje tupavo.
- Neverovatno ruzne mape
Meni je ipak najveći problem u "težnji za odzivnošću", koja u praksi rezultuje opasnim smanjivanjem frejm-rejta :trust: Jeste da je beta, i to rana (u stvari, Alpha code :d ) ali brate, dešava se da jednostavno ne može da se reaguje na bilo šta.
Teško provaljivanje infiltratora ima za posledicu da sam počeo u svakoga ko ide čeono prema meni da ispaljujem metak-dva za svaki slučaj. Zaista ne razumem zašto su tako uradili.
Silent ribbon je tek fail strašni.
Takođe, imam mali problem da provalim instinktivno ko su neprijatelji. Za razliku od prvog dela gde su uniforme Helgasta dosta tamnije od ISA uniformi, ovde i Helgasti imaju bele maskine uniforme (ne baš skroz bele, ali dovoljno...) Kada ih vidiš na daljinu ipak treba da prođe nekih pola sekunde - sekunda da se rešiš da li da raspališ po njima.
E sad, meni je sve ovo i dalje zaraza.

'Bem li ga, nije ove stvari teško srediti, samo se nadam da nisu rešeni da koncepcijski ne odstupaju od pojedinih rešenja.
Ovo sto Ranko kaze iz utisaka iz bete samo potvrdjuje sve ono cega sam se bojao.

Ja ne znam koji community su oni slusali ? Decu ?
Kakave su realno sanse da final mp bude drugaciji od ove u najmanju ruku cudne bete ?
Slušali su vas kojima treba neki hibrid između MW, BC, KZ2 i CoD X (4<X<8). Dakle, one sa dečijim pristupom igranju, koji igraju svaki treći fps koji se pojavi, pa bi u svakom narednom voleli neki hibrid istih, a ne one koji su obožavali baš KZ2. Nažalost
Kakav će biti final? Otkud znamo. Ako nastave da vas slušaju, možda ubace i auto-trke, ili pretvore Killzone u sandbox naslov, gde kao novopridošli ISA veteran sa ratnim iskustvom nastojiš da izvršavaš zadatke za Helgast mafiju, a pri svemu tome dobijaš natprirodne moći i otkrivaš da su planetom nekada vladali demoni, zombiji i vampiri.
BTW meni su Mach-ovi i đetpeci™ fejl strašni, mada je to moj lični utisak. OK je to u singlu da malo promeni doživljaj, unese neku različitost u kampanju, ali za ime sveta, koja je poenta istih u multiju? Van prvog utiska (vau, vidi ovog Mech-a kakav je i koliki je), kad se iole razmisli - zašto, za ime sveta? Pola šmeka KZ2 je bilo upravo na foru što sva mehanizacija potiče od samih igrača i gedžeta koje oni nose...