Šta je novo?

Killzone 3

Zasto? :) Browser ih ucitava i kada su u spoileru. Jedino sto bude preglednije, ali ovo i nije nekih preteranih dimenzija...

Kako mislis ucitava? :) Meni ne ucitava dok ne kliknem na spojler (Opera).

Moguce, nisam nikad koristio Operu (osim na mobilnom telefonu)...

Takodje su preko tog twitter linka potvrdili da nema super samplinga, tj. da je ceo trailer 100% real time. :)

MLAA je bio ocekivan. Secam se da su u jednom slideu sa neke od njihovih brojnih tech konferencija ispisali da je jedan od ciljeva poboljsani AA metod.

500x_kz3cover.jpg

^Slažem se. Meni je GOW3 baš lepo izgledao onako beo.

Koja glupost sa ovim dodatnim 3d i move compatible oznakama.

Mogli bi ove oznake (SCE, GG, 3D i ESERB) da slože u jedan red i da svi budu iste visine. Ovo je načičkano, mada ko da je bitan cover, igra je ono što mene zanima. :)

Eh jos da su se druzili malo sa Raven-om pa pokupe sjajnu Ghoul 2 tehnologiju (Sof 2 - otkidanje delova tela i propratne reakcije) bio bi uzitak kompletan, no ovako, ceka se PS 4 za nesto slicno :)

Eh jos da su se druzili malo sa Raven-om pa pokupe sjajnu Ghoul 2 tehnologiju (Sof 2 - otkidanje delova tela i propratne reakcije) bio bi uzitak kompletan, no ovako, ceka se PS 4 za nesto slicno :)

u da bre, SoF 1,2 je bilo izivljavanje, najbolesnija igra u to vreme. Tako nesto bi bas lezalo KZ3, da mozes da komadas Helgaste! :-devil-:

Definitivno u igri nece biti zombija.
Nema smisla po snegu, zar ne ?

Otkidanje glave vam nije bilo dovoljno u KZ2?

Bilo bi malo surovo zbog ovakvih "prohteva" da upropaste igru, zar ne?

Kako otkidanje delova tela sa vatrenim oruzjem moze da unisti vec max nasilnu i krvavu igru !?! :-devil-:
Jel si igrao uopste SoF igre ? Znas koji je osecaj moci kad nekod protivniku kidas deo noge, ruke, a on vrisit ko pppp. :-devil-::whip:

Ne trebaju mi zombiji, dosta su neki Helgastomorfi. :d

Kako jos nije iskopao snimak onih jetpackova sa prezentacije? :)

I ne misliš li da bi to otkidanje ruku i nogu vatrenim oružjem onako dobru igru upropastilo?

Igrao sam SoF svojevremeno i bilo je zabavno otkidati noge protivnicima, ali se to nikako ne uklapa u Killzone. Killzone2 vizuelno deluje mnooogo ozbiljnije od SoF. Ne priliče mu ti jeftini trikovi.

Ako hoćeš da kidaš ruke i noge, igraj Dead Space. :)

Kako moze tako nesto da upropasti igru, moze samo jos vise da poveca gejmplej. Medjutim, upotreba Ghoul tehnologije u SoF-u je malo preterana, pa se desava da sa M-kom otkines recimo ruku sto je stvarno nerealno, ali brate kada nekome sasujes granatu u lice, ili ga pogodis direktno minobacacem ili ovim novim oruzjem sto baca kisu raketa... nerealno je malo da zrtva pri umiranju odradi samo neku motion capture animaciju, tu mora bar nesto da "otpadne" :) Ovo bi mi licno bila jagoda na vrhu torte sa slagom, potpuno nepotrebno, ali bi davalo posebnu draz.

ps: recimo Fear 1, od kolko tolko novijih igara, je dobar primer ovoga sto pricam. Pogodis granatom direktno protivnika, lokva krvi, pogodis ga sotkom u nogu, otpadne noga (ne nuzno uvek, ali cesto) itd.

Ta ghoul tehnolgija i nije bila nesto ako cemo posteno. Ono kao da si komadao strasilo za ptice a ne coveka. Danas ono ne bi izgledalo bas realno. Metak pravi prostrelne rane i ostavlja male rupe spreda a ne secka i otkida udove kao satara. U GTA IV i RDR je to lepo uradjeno kad pogodis lika. Ako cemo vec o bolestinama vise bih voleo realisticniji sistem krvarenja ubijenog protivnika :-devil-:

Vec nekoliko godina nismo videli inovaciju u nacinima pravdanja posle poraza u FPS MPu.
Sada ce i to da se promeni tako da, u zavisnosti od toga da li 3d olaksava ili otezava igru, mozemo ocekivati recenice tipa :
"pic*o, naravno da ces da pobedis kada igras u 3d modu".

Pre ce biti "naravno da si pobedio kada si igrao sa Moveom!". ;)

Ja cu da vas derem i sa 3D i bez 3D. :p

^... opet sa autoaimom? :d

Jok kupicu Move u obilku Deserta i time cu da kundacim sa 3D cvikama. :-devil-:
Vidite kakav CQC ima KZ3, bolje da ti i Srbijan ne igrate, znas kako ja volim kundak da delim. :-devil-:

Vrh Dno