Šta je novo?

Killzone 3

+1

Pola ljudi ovde na celom forumu ne bi moglo pusku da podigne, let alone da puca sa njom, i posle pucnja da im prezivi telo/kuk/rame :D.

Siguran si u ovu izjavu?Neces sigurno drzati mitraljez kao rambo,nego automatsku pusku.Da si bio u vojsci,sigurno bi znao da se duzi automatska puska, a ne mitraljez kao u cod serijalu.Ja sam gadjao sa tromblonom pa se nisam ni mrdnuo.

Ja sam pucao iz nekoliko vrsta oružja (i pogodio sam ono(g) što sam gađao). Ni tastatura&miš ni gamepad nemaju veze s tim.

Eto vidis, ti si onda ona druga muska junacka polovina... na koju nisam mislio :).
Poenta je na mestu.

I naravno da nijedan kontroler to ne moze docarati.

@kimi:
sto ne vredi, gde ces kad je najinteresantnije..... :d

@risbo:
Ja mogu da ti pametujem o vojsci, jer sam starac Foca od stotinu lijeta, pa sam je sluzio dok je vojska bila vojska....... :d
Jos ako se i Driver pridruzi, ima da radis ceo dan sklekove na ostav :p :p
Inace, sve vise se pitam da li na tebe utice Kurir ili Psiho :p :p

Opa, evo sad nagrnuli sve ratni veterani, da poplase civilnjake.
During the war... :).

@kimi:
sto ne vredi, gde ces kad je najinteresantnije..... :d

@risbo:
Ja mogu da ti pametujem o vojsci, jer sam starac Foca od stotinu lijeta, pa sam je sluzio dok je vojska bila vojska....... :d
Jos ako se i Driver pridruzi, ima da radis ceo dan sklekove na ostav :p :p
Inace, sve vise se pitam da li na tebe utice Kurir ili Psiho :p :p

Jel si u vojsci dok ste se igrali rata mnogo ginuo ? :-devil-::d

Mislim da je tema zrela za lock, smorili ste....

kazes ovo:

a pre toga ovo:

gamepad dovoljno dobro docarava pomeranje puske u punoj ratnoj opremi???

Ne znam stvarno sta nije jasno.. :) Previse ste svi ratoborni i nabedjeni bezveze :)
Ja barem obrazlozim na sta mislim (mada ne znam koja je poenta), a ne samo napisem dve reci i stavim smajli :)
Da, gamepad je dovoljno ogranicen sam po sebi, i to sto ti treba duze vremena da nanisanis nekoga u poredjenju sa misem je skroz dovoljno da se istripujes da nosis pusku.. (iako drzis noge na tabureu). Znaci mish je jedna krajnost, a gamepad druga.. za sada nemamo nista bolje. To kako treba da se ponasa puska je svakom drugacije, i zato ne smatram da treba programeri da mi pokazu kako je to. Mnogo mi je bitnije da se oseca dobro dok pucas i da je zadovoljavajuci osecaj pucanja, a realnost juriti u drugim, relevantnijim stvarima..

PS. ne verujem kakve sve diskusije ovde mogu da nastanu, "sreca" pa imam vremena za ovo, inace me ne bi videlo 10 postova godisnje.. :)

Poslednja izmena:
Nema locka ali

NExt off = warn

ako nemate sta konkretno o igri da kazete nemojte postovati gluposti i off ...

Nema locka ali

NExt off = warn

ako nemate sta konkretno o igri da kazete nemojte postovati gluposti i off ...

Posteno, zasluzili smo sta god.....
Ali ja moram da dodam....
Zamisli rostilj gde se raspravlja o KZ3, posle ohoho piva..... (naravno, uz muziku prateceg RockBanda - GuitarHero-a)........
Boris pokusava da objasnjava kako trebaju da izgledaju kontrole u KZ3.....
Kimi ga navlaci na gitaru (posto smo videli u traileru da je specijalna paznja posvecena CBC-u...)
Driver sve to vreme slika (da bi Kurir imao ekskluzivu za sutrasnji broj, pri cemu bi on delio pare sa Borisom...)
I na kraju posto ni Kimi ni Cvejic Borisu ne mogu nista, Driver seda u japanca i objasnjava mu kako se sa njim prelazi preko lezeceg policajca (u ovom slucaju novinara Kurira ).....
(A ja u off-u davim (najzad) Zdravka sa svojom pricom o WWII...) :d

PS. weasel, naravno da si i ti pozvan na tu rostiljadu, cisto da bi ovde sve bilo objektivno preneto :d

Vazi ;) A sad back on topic ako ima sta do E3 ako nema strpite se nemorate postovati ako nema sta nije obavezno :)

Cekajmo strucno misljenje i analizu trailera od strane Dr. Bobija , pre nego sto presudimo da li KZ3 ima potencijal za GOTY .

Meni se montaza trailera ne svidja. Izgleda kao da je sve nabacano, bez nekog cilja ili ideje. Raniji traileri su im bili mnogo bolji.

Pocetak trailera su pozajmili od Uncharted 2 :)

Nista posebno, mogu da loze samo decu sa ovakvim trejlerima, dok ne probam MP nista.
Inace sta je ovo, Ucharedkillzone 2,5 ? :D

Melee ce biti vrh :) I kapiram da su Naughty Dog verovatno cool momci, ali i Santa Monica i Guerilla izgleda bas vole da bleje sa njima :D

kz6_1_1t4n6.gif

Poslednja izmena od urednika:
Da te nauci nesto GIF master, stavljaj ih u spojlere :)

Nazad
Vrh Dno