Šta je novo?

Killzone 3

Ajde da se malo hype-ujete! :d

Killzone 3 Multiplayer Beta Website Launched, Announcement Imminent?
Earlier we reported that we can confirm that the Killzone 3 multiplayer beta is indeed real, however we couldn't confirm the beta would be public. We have more proof that Guerrilla may be in preparation of announcing a Killzone 3 public beta. As you know Killzone 3 will have it's multiplayer details revealed very soon at Gamescom, this may be the preliminary step to announcing the beta. A PlayStation Network service, Killzone 2 Community Website, has the Killzone 3 beta website listed under it's service. This pretty much confirms that there will be indeed some sort of public beta announcement soon, considering everyone that had access to the Killzone 2 multiplayer beta (which started: 10/08/08) can view the Killzone 3 beta listing themselves. There is also a Killzone 3 beta website that allows you to log-in with your PlayStation Network ID, however, you cannot access the contents of the webpage just yet and your PSN ID is claimed to be invalid. The website is here. We'll keep you guys updated on this news. Images courtesy of a PlayStation forum user.

http://api.ning.com/files/Ucn58AVnG...VM0T6XL4ot9c9*bp*NJ/KZ2_CommunityWebsite3.jpg

http://api.ning.com/files/ThER5zYMB...XGYV0RkXQQINhKfxGZ3/KZ2_CommunityWebsite4.jpg

Poslednja izmena od urednika:
KZ3 MP trailer na killzone.com

Jel mogao biti kraći? Baš me nervira ovo doziranje na kašičicu.

Poslednja izmena od urednika:
Marli, ti si sad PC gejmer i za sobu iznad, sta trazis ovde? :D

Killzine 3 Move gameplay:

http://translate.google.com/transla...rster-Multiplayer-Trailer-768369/&sl=de&tl=en

Ipak su uradili onako kako se nisam nadao :(. Nista od fiksiranog nisana i pomeranja pogleda, ipak pomeras nisan po ekranu, a kad dodjes "do kraja", skrolujes, kao u budjavim Wii igrama :(.

Mozda i bolje da Move ostane nesto totalno "casual", da ne bude ni pomisli da bi nesto preozbiljno trebalo da se radi na tome, pa nek igra ko sta hoce. Najvise ce me smoriti ovakvi primeri, kad se podrska za move jadno implementira u igre koje mi nesto znace. Ovo ce svakako biti standard za FPS ove, tako da smo se "ozbiljnijem" igranju tih igrara na move-u dzabe nadali. Pre bih igrao na joypad-u nego ovako.

S druge strane, ovim su postigli da ne moraju mnogo da lupaju glavu oko toga kako ce ljudi sa move-om protiv onih drugih. Ovo jeste neka prednost, ali ne mozes da se okreces brziom svetlosti i sve ostalo sto bi moglo da pravi nenadoknadivu razliku.

Killzone 3 Move gameplay:

http://translate.google.com/transla...rster-Multiplayer-Trailer-768369/&sl=de&tl=en

Ipak su uradili onako kako se nisam nadao :(. Nista od fiksiranog nisana i pomeranja pogleda, ipak pomeras nisan po ekranu, a kad dodjes "do kraja", skrolujes, kao u budjavim Wii igrama :(.

Mozda i bolje da Move ostane nesto totalno "casual", da ne bude ni pomisli da bi nesto preozbiljno trebalo da se radi na tome, pa nek igra ko sta hoce. Najvise ce me smoriti ovakvi primeri, kad se podrska za move jadno implementira u igre koje mi nesto znace. Ovo ce svakako biti standard za FPS ove, tako da smo se "ozbiljnijem" igranju tih igrara na move-u dzabe nadali. Pre bih igrao na joypad-u nego ovako.

S druge strane, ovim su postigli da ne moraju mnogo da lupaju glavu oko toga kako ce ljudi sa move-om protiv onih drugih. Ovo jeste neka prednost, ali ne mozes da se okreces brziom svetlosti i sve ostalo sto bi moglo da pravi nenadoknadivu razliku.

Poslednja izmena:
Kad budes probao move mozda ces shvatiti zasto je tako...

Killzone 3 Multiplayer Hands on premieres at PAX 2010

If you’re heading to the 2010 Penny Arcade Expo in Seattle, Washington this weekend, we’ve got a bit of a treat for you: Killzone 3 will be there, and YOU can go hands-on with the game’s multiplayer mode! This will be the first time the Killzone 3 multiplayer mode is accessible to the public, so we’re really anxious to hear what you think. To make sure as many people as possible get a shot, we’ve got 16 multiplayer pods set up, with 8v8 matches rolling over constantly. On top of that there’ll be seven single-player pods available, three of which sport glorious 3D! We’ll be giving away Killzone swag bags at the booth so make sure you get down there early since quantities are limited.

So be sure to visit the Killzone 3 booth at PAX 2010 (that’d be the one patrolled by Helghast Troopers), to get your first taste of the game’s single and multiplayer modes. And bring your buddies, because Brutal Melee is also part of the package. ;)

znaci bice uskoro i malo klipova da vidimo kako izgleda.

*** kad bi mogao da iskuliram i da ne gledam nista od trailera, da se iznenadim kad 30.marta stigne igra.

Ja mogu, odlična je stvar :)

Mene cak ni ne zanima toliko.
Verujem da ce valjati, zasto sebi da kvarim dozivljaj.

I ja vrlo slabo pratim najave igara za koje sam zainteresovan da ih nabavim.Pratio sam razvoj par igara koje su izashle na PS2, a kada sam ih odigrao razocharao sam se u njih....
Na primjer o Heavy Rain ne znam nishta sem shto sam prochitao jednu recenziju.A, pomazhe i Internet konekcija koja je spora za bilo koji veci demo....:D

Poslednja izmena:
Killzone 3 definitivno

Sad ce barem nekoliko pametnica iz PC pdf-a da dodje i da nam objasni kako Crysis 2 radi bar 17 stvari u realtime koje se fejkuju u KZ-u 3.

Ma daj U2 i GoW3 daleko siju sve ovo sto sam video na high eng gaming masini. Smesno je da jedan STALKER prosipa buve sa DX11 sranjima, kad jedan 7800GT objasnjava kako se to radi sa 6 puta manje snage. Skill, skill, PS3 Exlusive je nesto posebno. Ne mogu da zamislim sta bi ND napravio da ima Fermi na raspolaganju. Ice Age 3 ?

Kakve su novine za multiplay ?
Sto se poredjenja tice, novi crysis uopste ne izgleda lose. Ne znam za sta bih se odlucio.

Ma daj U2 i GoW3 daleko siju sve ovo sto sam video na high eng gaming masini. Smesno je da jedan STALKER prosipa buve sa DX11 sranjima, kad jedan 7800GT objasnjava kako se to radi sa 6 puta manje snage. Skill, skill, PS3 Exlusive je nesto posebno. Ne mogu da zamislim sta bi ND napravio da ima Fermi na raspolaganju. Ice Age 3 ?

Videcemo u sledecoj generaciji :), ne smem ni da zamislim sta ce da rade ti najbolji timovi. Nije fora samo strpati najvece teksture, maksimalan AA i AF, ima jos mnogo toga sto je bitno za dobar vizuelni utisak.

Dizajn/ukus je posebna prica, to tek fali klasicnim pc razvojnim timovima. Crysis recimo nemam zelje ni da probam nikad vise u zivotu, ni keca ni dvojku, zato sto je dizajnerski i idejno tesko ******. Boli me uvo kakvu ce grafiku imati, dok to i moze da me zainteresuje u igrama koje mogu nesto da mi znace zbog svojih drugih (mnogo bitnijih) kvaliteta. Znaci, nije da se pravim da mi grafika nije bitna i slicne price, bitna je, ali kad je tu da omoguci dizajnerima da se izraze na sto bolji nacin, a ne kad je tu samo da bi bila tu i jer igra apsolutno nista drugo ne nudi.

S druge strane, ovo sto crysis tehnicki postize na konzolama stvarno nije mala stvar, narocito kad se setimo koliko je prvi deo bio zahtevan na pc-u. Ne kazem da izgleda isto kao na pc-u, vidim sve razlike, ali opet, na pc-u to niko nije mogao da igra normalno kad je izaslo.

Poslednja izmena:
Kakve su novine za multiplay ?
Sto se poredjenja tice, novi crysis uopste ne izgleda lose. Ne znam za sta bih se odlucio.

Game Modes

* There are three game modes: Warzone, Operations, and Guerrilla Warfare. Operations is brand new.

Key Goals

* It's all about your play style, everyone from casual to veteran can play.
* There are colossal and immersive experiences that only the PS3 can offer.
* Rewritten matchmaking system. Now easier to find friends.
* Specific rewards. There's always something to earn no matter how many times you play the same level.
* Bots are bigger and better than ever before.
* Stay with your friends going game to game. There's just three simple and straightforward to getting into each multiplayer game.
* There's now a squad priority headset channel.
* There's now a squad member HUD.
* There are special squad rewards.
* The multiplayer is designed to be immersive and story driven!

Entirely Reworked Career System

* There asre five different careers/classes.
* There are six weapons per career.
* You can rank up and earn unlock points to select abilities and weapons.

New Medic Class Abilities

* The Medic has been revamped. Has a protector bot that follows him around.
* The Medic special ability called 'Survive Bleed Out'. He Can respawn right where he died.

Tactical Spawn Points

* New tactical spawn points can be claimed by Tacticians. These allow your team to spawn in better locations. Extremely useful on bigger maps and for ambushing/rushing to weapons. These can be claimed back by the other team if not held.

Spotlight Your Character

* If you score the most points/are the most valuable team member, your multiplayer character features in the cut-scenes so everyone knows it was you.
* Explosive events now affect entire levels. EMP that kills all jet packs etc. Nerve gas that blocks off certain areas of map.

3D/Move

* Full 3D and Move support. No compromises for multiplayer.

Website

* Fully integrated community website.
* Track friends' news first.
* Contribute to the Killzone franchise.
* Track rewards.

Tournaments

* Clans and tournaments are back - bigger and better than ever.
* Unranked practice games are included.

A sta je sa onim sto mene, a verujem i ostatak ekipe ovde, najvise intresuje... Sta je sa klanovima? :D Here we go again. :D

* Bots are bigger and better than ever before.
Ovo me raduje isto ko i Borisa lozanu. Jebali ih botovi !!!

New Medic Class Abilities

* The Medic has been revamped. Has a protector bot that follows him around.

Jos jedna divna vest, dodje mi da pucam u nekog iz GG.
Zar nisu shvatili da su glupavi botovi jedna od najvecih gluposti u KZ2 !?

Tactical Spawn Points

* New tactical spawn points can be claimed by Tacticians. These allow your team to spawn in better locations. Extremely useful on bigger maps and for ambushing/rushing to weapons. These can be claimed back by the other team if not held.

Divno, divno, ostaje ista glupost!

Pazi resio da sam da kupim igru, kako god, laku cu je prodati.
Koliko vidim MP ovim detaljima ode u propast, unapred.

A sta je sa onim sto mene, a verujem i ostatak ekipe ovde, najvise intresuje... Sta je sa klanovima? Here we go again.

Bolje ne potezi tu temu, svi su alergicni ovde na rec klan. :D

Nazad
Vrh Dno