Šta je novo?

Killzone 2

Ako zbog price kupujes bolje sacuvaj pare i da ti neko isprica u par recenica, jer price nema u drugom delu.

Pa da li je igra mnogo losija od prosle,pa kupujem pa zbog ovih stvari sto je dobro kod K3 (gameplay,sekvence,napucavanje,prica)

Igru treba odigrati definitivno, ali ne znam gde si ti nasao pricu :) koliko znam ni 3-ojka nema nista bolju..

pa ne znam,izgleda da tii veoma cijenis price.Kakva treba da bude prica

Malo je nedefinisano tražiti da neko napiše kakvu priču želi. Ali isto tako može da se i primeti kada priče uopšte nema. Kao u KZ2

pa ne znam,izgleda da tii veoma cijenis price.Kakva treba da bude prica

Pa prica KZ-a je jedna od boljih u svetu video igara, samo sto uopste nije iskoriscena u samoj igri.. to hocu da kazem. Ne znam kako je u KZ3 ali u KZ2 otprilike znas da treba da pobijes ove sto im svetle oci.. to je to, da nema lozackog introa sa Brian Cox-om ne bi imao uopste predstavu sta se desava u igri.. Procitaj pozadinsku pricu na KZ sajtu ako je to jos tamo, pa da vidis koliko je protracen potencijal i koliko od toga je zavrsilo u igrama..

Pa ne znam,svi kazu da je Killzone 2 odlican,neki kazu da je bolji od K3.A meni je K3 briljirala

KZ2 jeste odličan, i igru TVARNO treba odigrati, greh je ako se ne odigra. Ali priča nije najsavršenija. To je sve. I + ovo što je Boris napisao

Kao što je već pominjano prvo treba pročitati pozadinsku priču na killzone.com (KZ2 dio sajta), ja sam poslije toga u neku ruku postao ''fan'' serijala....I ono malo priče koja je prisutna u KZ2 funkcioniše u okviru pozadinske priče....

Pazariti KZ2 obavezno ako ti se svideo KZ3.Isto fan serijala...sada se kajem sto sam prodao KZ2.

Vrh Dno