Šta je novo?

Killzone 2

I ja dajem skoro 4000 al RE5,a KZ2 ima da se igra jos dugo vremena.

Poslednja izmena:
Pa valjda je lakše navići se na nešto bolje? Ja sam pre KZ2 odigrao gomilu FPS igara da se nafiknem na ideju nišanjenja na palicama i u KZ2 sam progledo. No dobro.

Mozda je nisanjenje u COD-u i Resistancu bolje nekom ko se uglavnom igrao na konzolama.. Ja sam FPS-ove igrao na PC-u, pa kad sam probao Resistance nisam mogao da se sastavim, a kad sam probao KZ2 prvi put bilo je kao da sam pucao tako godinama.. al dobro, svako to verovatno drugacije dozivljava.

Igrao sam i ja FPS uglavnom na PC-u. Nije u tome stvar. Predpostavljam da nisi dugo igrao druge FPS na PS3 pre Killzone 2. Ko je igrao duze Resistance1/2,COD4/5,Bad Company ili neku sa slicnom akceleracijom tesko mu je navici se,nisam ja jedini sa takvim misljenjem. Nije to mnogo uticalo na rezultat igre,imao sam pozitivan skor kills/deaths ali me nekako muce kontrole.

Ali zato kad se naviknes je nenadmasivo iskustvo. CoD 4 je totalno smesan, R2 sam igrao samo zbog Co-op koji je extra.
Bez dobre fizike nema smislia igrati neki FPS za mene. Cak i Crysis ima domaci u odnosu na KZ 2.

Igra je na svim drugim poljima nadmasila sve koje sam pomenuo, tu se slazem.

igrao sam dugo cod4 i sad imam problem sa nishanjenjem u kz2.
totalno drgachije

Poslednja izmena:
Hmmm, patch je odlozen za polovinu meseca ako se ne varam...

Koliko znam za ovu nedelju je odlozen. Cetvrtak verovatno..

Verovatno su ga odlozili da bi preduzeli nesto sa problemom koji bi nastao sa C4 i spawn-ovanjem :) Ovako kad nemas neunistivost samo mozes natrpati spawn point sa C4 i gledati ih kako lete cim se spawnuju... to su verovatno prevideli pa sad gledaju sta da urade povodom toga.

We found a bug a little late in testing that needed to be fixed, so had to find it, fix it and start the submission process again. Anything we give out to the public has to be tested to a certain degree of quality and any change you make to that package means testing has to start from the beginning, even if you only added a full-stop somewhere. The patch is fine now and we're looking to release it this week still. of course we would have liked to have had it out already when promised, but I think most of you will agree that you'd rather want a clean patch, than us releasing it, finding the problem after release and scrambling to release a patch on top of that.

So currently looking at a release for Thursday. Will confirm that as we get closer though and nothing else is found. Oh and, nice to be back!

Seb Downie - Producer - Guerrilla Games

Koji su to bug našli, pitam se.

Inače, zanimljiva situacija iz igre, igrač koji uđe u klan ne može učestvovati u turnirima koji su organizovani/prijavljeni pre tog ulaska ili prvih 24h. Nismo sigurni.

Samo da mi opet ne brckaju nesto po kontrolama... :D

Samo da mi opet ne brckaju nesto po kontrolama... :D

To je jedna od glavnih promena ovog patcha :) Al ne boj se, bice poboljsani samo oni blagi pokreti, sto ce rezultovati preciznijim nisanjenjem.. :)

Ja bih izbacio crveni X koji se pojavljuje preko nišana ukoliko se pogodi nešto određenim oružjem. Mnogo olakšava načinjanje igrača sa M4 revolverom. Čak treba izbaciti crveni/zeleni nišan. Sada su saboteri više nego uočljivi...

Da, sada me saboteri ne iznenadjuju vise toliko kao pre, ali jos uvek mislim da niko nije istog delica sekunde siguran da je saboter, sto je ustvari i ono sto mu je namena, taj delic je dovoljan dobrom igracu da iskoristi kao prednost..

Neki i ne daju tu sekundu prednosti... Dolaze s leđa.

Znači, sutra se nadamo kulturnijem spawnovanju van baze... Cool. Inače, C4 nije toliko opasan za spawn point, ako ima više igrača, prvi će aktivirati sav C4 okolo, ostali će se na miru spawnovati dok prođe cooldown za C4.

Živo me zanima air support kako su sredili.
I sakaženje assault klase... Imalo bi smisla da oni imaju armor sa prednje strane a da s leđa budu ranjiviji.

To je jedna od glavnih promena ovog patcha :)
Kao da sam znao... Opet ista prica... Izludicu... ;) :p :D

jos uvek mislim da niko nije istog delica sekunde siguran da je saboter, sto je ustvari i ono sto mu je namena, taj delic je dovoljan dobrom igracu da iskoristi kao prednost..
Upravo to je i jedino sto je uvijek trebalo da bude, po meni, naravno, sve preko toga je *****luk!
Gdje neko moze opusteno da se seta medju neprijateljima sve dok neko ne uperi pistolj u njega... c c c

^To je vec druga stvar, mada...

Po mom mishljenju, sabotera je relativno lako prepoznati, pogotovo ISA sabotera - malo je tamnije boje, pogotovo glava.

I jos jedna extra prosta stvar za prepoznavanje
uvek je obucen kao regularan vojnik a to je poprilicna retkost

Izasao Patch 1.27 (76mb)

Poslednja izmena:
Koliko je velik, ako se zna i šta je potvrđeno od liste ispravki?

Editovao sam, a sve ono sto je pisalo je valjda i potvrdjeno :) Citam komentare, air botovi su ubistveni kazu, nadam se samo da sad Tactician nece biti najpopularnija klasa.

Poslednja izmena:
Dovoljno su Air Dronovi zracili a da ih ucine jos smrtonosnijim bi bilo stvarno overkill...

Nazad
Vrh Dno