Šta je novo?

Killzone 2

Trebalo je da ubace rankove na 5.000, 10.000, 25.000, 50.000 i na kraju 100.000.

Za skok sa 10.000 na 100.000 treba uloziti stotine i stotine sati igranja.

To sam bas i ja sad pomislio, tako bi na VEOMA lak nacin mogli da povecaju popularnost igre medju ljudima koji su je vec kupili.

Trebalo je da ubace rankove na 5.000, 10.000, 25.000, 50.000 i na kraju 100.000.

Za skok sa 10.000 na 100.000 treba uloziti stotine i stotine sati igranja.

Iskoristili su sve moguce vojne termine, morali bi da lupaju nesto.. :)

Zasto mislite da ce zapravo nesto da daju za dzabe kada mogu da stave jos par miliona $ u svoj dzep od magicnog DLC-a?
Curse u DLC!!!

brate mnogo je 100 000 XP-a, ja imam 200 h online pa imam oko 45 000, negde sam 600ti na listi.
bude li posla mnogo nema sanse da skoro dodjem do 100 000. mozda ako me bas naloze ove nove mape, ali ne znam kako da ih kupim !
eto vam DLC svetu konzola, za sugavi PC su uvek mape bile free !!!
najgore sto ne znas kako da ga kupis !

Da li je to tacno da su one nove mape za COD4 bile free na PC-u, ono zvanicno free, ili neka hack, crack metoda?

Realno, ako uradis nesto pola godine, godinu dana posle izlaska igre, od nule, onda treba naplatiti, je*iga.. ali nisam ocekivao mape ovako rano, a vec kad su ih izdali tako rano mogli su da se izdvoje iz mase i ne naplate ih..

lol

U cemu je fora?

Bila je prica da navodno MS ne dozvoljava map packovi da budu besplatni. Zbog toga su bili i u sukobu sa Valveom koji je hteo da progura veliki upgrade za Team Fortress 2, sto MS valjda nije dozvolio. To je verovatno i razlog zasto Xbox 360 verzija UT3 nije dobila Titan upgrade.

A ne bi bilo fer da Xbox vlasnici placaju mape, a mi ne, zar ne? ;)

http://kotaku.com/363586/valve-wants-team-fortress-2-maps-free-on-consoles

http://kotaku.com/351204/epic-still-fighting-for-ut3-mods-on-360

If it doesn't work out with Xbox 360, depending on sales of the game on that platform, I imagine we'll find a few of the best mods and get them on Xbox Live Marketplace. I don't think 360 users are going to suffer drastically - they're just going to miss out on a lot of crazy, cool fun stuff and the ability to exchange it among themselves. They may also end up paying for content that is free on other systems because Microsoft now has to host it and certify it.

Poslednja izmena:
Zbog M$-a, bilo je za ocekivati..

evo izasao DLC, a mi nemamo kako da ga kupimo ! koje njesra !

Pa treba nam jos jedno troje ljudi sa inostranim karticama pa da se vezemo za njih mi ostali i sharujemo... :) Ima dobrovoljaca? :D

evo izasao novi patch, 1.25, ne znam sta sad on ispravlja, samo se nadam da ce smanjiti jacinu shotguna, jer mi ide na qurac da me lese sa njom sa 30m u glavu ! i onim turetima da smanje preciznost ! pa kad letim u boostu on me ne masi.

to i radim, i dobijem headshoot, sto je jos gore. ja za izbegavanje shootguna koristim taktiku da bezim u samo jednu stranu, jer ako idem cik cak puca siroko i ubije me.

evo igra sa ovim novim patchom puca ko luda, stalno me izbacuje iz warzone, udjem u igru 2 min i network error ! koja ****** ! 60 miliona i o5 ne znaju da naprave dobar net code !
ako me nesto udalji od KZ 2 to ce biti ove network greske !

igra je totalno neigriva ! ovo je uzas ljudi ! ja ne znam sta su ****** uradili !

Poslednja izmena:
Ja sam sinoć prepizdeo, 2 partije sm izdržao do kraja i nisu mi obračunati poeni, ali su me izbacili iz potencijalno dobre tri partije. A taman sam lepo krenuo sa borisom da igram.

Sta, sa novim patchom puca? pa sinoc sa cvejicom mi pukla jedno 4, 5 puta.. o je*ote hoce li se vise usaglasiti, mnogo su nespremno docekali igru, sta da se "ne daj boze" prodala u 6, 7 i vise miliona, kako bi onda radilo..

Poslednja izmena:
evo igra sa ovim novim patchom puca ko luda, stalno me izbacuje iz warzone, udjem u igru 2 min i network error ! koja ****** ! 60 miliona i o5 ne znaju da naprave dobar net code !
ako me nesto udalji od KZ 2 to ce biti ove network greske !

igra je totalno neigriva ! ovo je uzas ljudi ! ja ne znam sta su ****** uradili !

Jel ima neko ko kuka vise od tebe?

niste zanimljivi uopste !
nisam ja jedini koji ima problem sa KZ 2 u zadnjih 20h, i Cveji i jos nekima su pucale igre, samo ne pisu ovde ! nesto su radili na serverima sigurno. sad je vec normalnije !
i rekao sam vam vec ako necete da igrate KZ, bolje ne pametujete nama koji igramo, i koji ocemo da napravimo nesto od naseg klana ! najlakse je stajati sa strane i podjebavati !

U pravu je psiho, puca i meni bas cesto..

nisam ja jedini koji ima problem sa KZ 2 u zadnjih 20h, i Cveji i jos nekima su pucale igre, samo ne pisu ovde ! nesto su radili na serverima sigurno. sad je vec normalnije !
i rekao sam vam vec ako necete da igrate KZ, bolje ne pametujete nama koji igramo, i koji ocemo da napravimo nesto od naseg klana ! najlakse je stajati sa strane i podjebavati !

O cemu ti vise pricas prijatelju ? Kao da se mi hvalimo u RL , ili likovima sa PSN-a , sto nas klan u KZ2 pobedjuje ?

Ti ovu igru shvatas previse ozbiljno , igre sluze da zabave , a ne ovo sto vi radite .

Sta mi radimo, organizujemo se u klanove kako bismo igrali beskonacno zabavnije runde protiv drugih, organizovanih, klanova?

Igranje sa random strancima je gubljenje vremena i dosadno do bola.

Pa sad, koliko vidim ti nicim narocitim ne privredjujes da bude "nesto" klan. A ja uopste ne stojim sa strane i podjebavam kako ti kazes, ali koliko sam upoznat psovanje je zabranjeno po pravilniku. Igrao sam danas nekih 1h i radilo je savrseno, tako da tu tvoju pricu sa kojom zelis da imas sto vise postova okaci macku o rep...

evo izasao novi patch, 1.25, ne znam sta sad on ispravlja...
Ne znam ni ja, ali mi se chini da su komande malo sporije nego shto su bile, tako da sam morao sensitivity da povecam za 1.

A shto se tiche pucanja internet veze, ja sam se vec praktichno navikao na to u zadnje vreme, chesto me zeza, pogotovo vikendom, nisam za sada primetio nikakvo pogorshanje u tom pogledu :D

da li neko zna kako utice na igru kad je ukljucen neki download na mrezi ?
npr ja nekad zaboravim da ugasim Jdownloader i desava mi se lika shootgunom sad 2 metra roknem po sred tela i ne padne, isto tako sa puskom kad mu pucam u glavu, nervira me to uzasno !

Vrh Dno