Šta je novo?

Killzone 2

pa ajde ljudi postujte ovde kakve konekcije i mrezne uredjaje koristite i kako vam radi KZ 2 online.
i naravno koji provajder !

ja imam Neobee aDSL Home 1024/128, na Linksys WAG 200G ruter, preko kog na spratu nize je wireless spojen PS 3, signal se krece oko 40-50%, mada nekad zna da padne, tad promenim channel.

Eto, sam si sebi odgovorio šta te zeza. Kad padne signal, tebi KZ2 ode na kajsiju (a i 40-50% je inače sex konekcija).Telekom 882 havajac-Linksys Cisco wrt54gc-PS3. Nikad nisam imao izletanja sa KZ2 servera. Works like a charm

Poslednja izmena:
Huawei HG-520 povezan kablom, telekom 1024/512. Radi fino, mada me izbacio par puta... :)

Spot & Mark je odlican i poprilicno dobro ide uz sabotera jer mozete da se uvucete u neprijateljske redove i da ih oznacite za ostatak tima sto je po meni vec 50% pobede :D

Da, doslo par ljudi koje nisam vidjao do sad, i igrali dosta dobro.. keep it up! :)

^Mislis ono sto si ti nama radio na Hammeru jednom! :D

Gaženje 4 na 4 može lako da se preokrene jednim spawn pointom. Gaženje 4 na 2 ni čak noris ne bi izmenio. :)

No dobro.

Slazem se za to, ali onaj tvoj C4 prethodno me je iznervirao najgore........ :d

I jos nesto, na istoj mapi, ostali smo vece pre toga samo nas dvojca protiv njih 6.....

I da li mi verujes da smo ih dobili? :banana:

Vasa osnovna greska tu je bila sto niste koristili i drugi izlaz, nego ste posto poto isli na glavni.....

Jel to nesto bilo pre nego sto sam ja dosao? Ja kad sam upao igrao se Tharsis, isao sam na autoselect pa me bacio na ISA i bilo je nas 4 protiv vas 3. Izvinjavam se ako vas je bilo u jednom trenutku dvoje, ja ne praktikujem to spamovanje drugih u njihovom kampu :) Ne znam na koju foru uzmem vise bodova kad nas igra malo, nego kad igram 16vs16... Za one dve runde oko 350 poena uzeh..

Poslednja izmena:
Bilo je fino sinoc, jeste da se na Radec Academy nisam bas snalazio jer malo poznajem tu mapu...
Ali zato ova druga partija je rasturala! :D

Inace ja sam bio SolidiciusSnake! :)

Poslednja izmena:
Salamun najjaca mapa, mada mi Helghan Industries sve vise prirasta srcu. Da li se oni tvoji C4 mogu aktivirati ako opalim metak u njih? Da, juce nisam mogao da izaberem Sabotera sa health packovima, kako to da izvedem, rekoste da ne moram da uzimam ordenje za njega da bih imao tu mogucnost..

Salamun najjaca mapa, mada mi Helghan Industries sve vise prirasta srcu. Da li se oni tvoji C4 mogu aktivirati ako opalim metak u njih? Da, juce nisam mogao da izaberem Sabotera sa health packovima, kako to da izvedem, rekoste da ne moram da uzimam ordenje za njega da bih imao tu mogucnost..

Ja mislim da moze, ja sam pucao u nekog ko je bio blizu C4 i pogodio sam ga i on odlete u vazduh, barem je tako pisalo...Jedino ako to nije bilo neko bure baruta!:D

Da li na saboteru imaš secondary skill (C4)?
Ako nemaš, onda je ne možeš menjati za neki drugi. :)

Pa to sam vas pitao juce :) Razumeo sam vas da cim otkljucam sekundarni skil od bilo koga, da mogu kombinovati sa drugim klasama, cak i ako njih nisam ni naceo. Znaci moram jos 6 ribona za sabotera..

@boris
moras da sa c4 sa saboterom ubijes po 5 ljudi u partiji, i tako 8 puta, onda dobijas medalju pa mozes da kombinujes C4 sa bilo kojom klasom

Od kako sam instalirao novi patch ne mogu da prekinem intro jedno 10-15 sekundi, kada stisnem X cuje se onaj klasican zvuk potvrdjivanja ali intro se ne prekida dok ne prodje vec navedeno vreme...
Ima li jos neko ovakav "problem"?

Ne mozes da prekines intro dok se ne zavrsi Guerrilla Games animacija.

To je dodato u poslenjem patchu, zbog nekih Sonyevih pravila...

^ Zbog te gluposti sa Guearrilla animacijom sam mislio da mi se pokvario kontroler ...

Konacno stavili nove rankove na sajt, ali puca non stop. Jos uvek ne mogu da ga toplo preporucim.

Kako se osvajaju riboni za sabotera, ne mogu da primetim sta uradim pa dobijem ribon, treba da ubijem nekog dok sam maskiran, moram vise puta da se maskiram po rundi, sta..

Blagodarim.

Vrh Dno