Trebalo je da ubace rankove na 5.000, 10.000, 25.000, 50.000 i na kraju 100.000.
Za skok sa 10.000 na 100.000 treba uloziti stotine i stotine sati igranja.
If it doesn't work out with Xbox 360, depending on sales of the game on that platform, I imagine we'll find a few of the best mods and get them on Xbox Live Marketplace. I don't think 360 users are going to suffer drastically - they're just going to miss out on a lot of crazy, cool fun stuff and the ability to exchange it among themselves. They may also end up paying for content that is free on other systems because Microsoft now has to host it and certify it.
evo igra sa ovim novim patchom puca ko luda, stalno me izbacuje iz warzone, udjem u igru 2 min i network error ! koja ****** ! 60 miliona i o5 ne znaju da naprave dobar net code !
ako me nesto udalji od KZ 2 to ce biti ove network greske !
igra je totalno neigriva ! ovo je uzas ljudi ! ja ne znam sta su ****** uradili !
Jel ima neko ko kuka vise od tebe?
niste zanimljivi uopste !
nisam ja jedini koji ima problem sa KZ 2 u zadnjih 20h, i Cveji i jos nekima su pucale igre, samo ne pisu ovde ! nesto su radili na serverima sigurno. sad je vec normalnije !
i rekao sam vam vec ako necete da igrate KZ, bolje ne pametujete nama koji igramo, i koji ocemo da napravimo nesto od naseg klana ! najlakse je stajati sa strane i podjebavati !
niste zanimljivi uopste !
nisam ja jedini koji ima problem sa KZ 2 u zadnjih 20h, i Cveji i jos nekima su pucale igre, samo ne pisu ovde ! nesto su radili na serverima sigurno. sad je vec normalnije !
i rekao sam vam vec ako necete da igrate KZ, bolje ne pametujete nama koji igramo, i koji ocemo da napravimo nesto od naseg klana ! najlakse je stajati sa strane i podjebavati !
Ne znam ni ja, ali mi se chini da su komande malo sporije nego shto su bile, tako da sam morao sensitivity da povecam za 1.evo izasao novi patch, 1.25, ne znam sta sad on ispravlja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari