Šta je novo?

Killzone 2

Ja sam se u vezi tog baga relativno ispraksirao, i tachno znam kada je protivnik mrtav, tako da nakon ispajivanja tachno onoliko metaka koilko je potrebno palim dalje, iako je ovaj josh "ziv" :D

BED EES...

downloadunlockable.jpg

Hi all,

sorry for not responding to each message.

Patch release date will be 31st of March at 8AM GMT. If all goes as planned.

Evo sta taj patch donosi:

-Increase of the standard points settings for Bodycount. Should ensure longer mode on heavily populated games.
-The return of Online Bots. Adding bots to an online game renders it ‘unranked’.
-The option to create unranked games. Players will be made aware that a game is unranked upon joining.
-Fix to Game Search functionality so correct maps are displayed.
-Standardization of the Y-Axis controls on the HGH Scout when zoomed with the Sniper Rifle.
-Fix to Sensitivity setting where the weapon animation did not follow the reticule correctly.
-Fix for auto-aim exploit when rapidly tapping zoom/fire.
-Fix to infrequent collision issues with C4 Proximity mines.
-Fix to list of games displayed on search.
-Stability fix relating to disconnect.
-Fix to ‘Clan’ button functionality in custom game creation settings.

Plus sta GG planira da popravi/doda u buducim patch-evima:

-Controls. Seeing about giving more options.
-Expanding on Join Game searches and options.
-Improving game and network stability.
-Collision exploits on maps.
-Improvements to help play with friends.
-More game creation options.
-More game options for clans.
-Fixes to Clans unexpectedly losing tournament rounds.
-Other minor fixes.

Pisano je o tome vec par puta...
U svakom slucaju od sutra ce korisnici auto-aim exploita postati luzeri :D

Pisano je o tome vec par puta...
U svakom slucaju od sutra ce korisnici auto-aim exploita postati luzeri :D

Jedva cekam sledece klan okupljanje ... bas da vidim dal cete i dalje redjati headshotove sa druge strane mape ...

Inace, glitcheri i cheateri ce od stane GG dobiti dozivotni PSN ban :D ... to sam procitao na oficijalnom forumu ...

Poslednja izmena:
A ko je redjao head-ove sa druge strane mape :trust:
Po meni sve head-ove sto sam primio bili su sasvim opravdani i nisam primetio nekog auto-aimera ,)

Moram malo da se pohvalim :)

Sinoc mi je doshao ortak, i onda smo polako na smenu igrali MP, ali samo sa Scout-om. I mogu reci da mi je konachno krenulo sa snajpom, daleko od toga sam neshto ultra dobar, ali pocheli su barem malo da me se plashe :D Josh mi fale samo dva ribona za zoom x5.

Mislim da cu u narednom periodu igrati iskljuchivo sa ovom klasom, ***a, dosta sam bio u prvim redovima, skoro mesec dana :D

Jedini problem sa snajperom jeste postojanje laga, pa moras da procenis u kom smeru ce se kretati meta i da pucas nesto ispred njega.
Zbog toga gledaj da igras iskljucivo na evropskim serverima, jer je na americkim prevelik lag.

Hvala za savet, nisam znao za to.

I inache, nisam primetio nikakav lag, jedino shto je chesto uzasno teshko pogoditi malo udaljeniju metu koja je u stalnom cik-cak pokretu, ali to je valjda tako i prilichno realno prikazano.

Cik cak metu je, maltene, nemoguce pogoditi.
Nemoj uopste to ni da pokusavas, jer:
1) Gubis municiju.
2) Odajes poziciju. Ukoliko je neki neprijatelj blizu tebe, cim ispalis metak, videce te na radaru a time ces postati i laka meta.

Druga stvar, ovog puta vezana za tacticiana.
Kada bacate spawn point, svi oni koji se budu na njemu spawnovali ce biti okrenuti PREMA vama.
Dakle, ukoliko bacate spawn point npr. na Tharsisu, na delu gde su HG markeri za S&D, okrenite se ledjima prema delu odakle ISA dolazi, jer cete na taj nacin sve one koji se spawnuju na tom mestu olaksati zivot, sa obzirom da nece ledjima biti okrenuti protiviku cim se budu spawnovali.

Da, da, ovo je sjajno, chesto znam GG da psujem sve po spisku shto se uvek stvorim ledjima okrenut radnji ili tamo gde treba da idem :D

I ja sam odigrao jednu od najboljih scout partija sada, sve vreme sam igrao snajperom. :)

kbd1g4.jpg

Svaka chast. Moj rekord je za sada 12 ubistava, a moj gore pomenuti prijatelj je imao 20.

a ti si taj bauer sto je tako vesto koristio auto aim na prvom klan okupljanju! ja sam mislio da nisi na forumu!

Takodje sam provalio da playliste znatno utichu na moju igru.

Na primer, sa klasama koje su vishe orijentisane za klasichnu blisku borbu mi vishe odgovara Prodigy, Linkin Park i recimo Ramstajn, dok mi za Scout klasu vishe prija Straus, Betoven i Rahmanjinov :D

kako mozes da igras sa muzikom ? ja ne mogu da se uzivim uopste tako, ne cujem sta se desava.

Ja mogu, uopshte mi ne smeta, naprotiv, odmah sam primetio da uz muziku pravim bolje rezultate.

Takodje, napravio sam u opcijama idealno podeshavanje za zvuk, tako da je sve kako treba, chujem sve shta se deshava na terenu, i zika taman koliko treba.

cekaj ti slusas ziku na PS 3 dok igras KZ 2 ? nisam znao da ps ima taj multi tasking

Da, moze bez problema. KZ2 i josh neke igre to podrzavaju, ali mnoge druge ne.

Poslednja izmena:
mene ako snajper ubije samo jednom, ja ga ubijam do kraja partije kundakom u glavu, uzem sabotera, assaulu ukljucim i zaletim se dok ga ne nadjem, znaci likovi polude ! al tucem ga jedno 10 tak puta tako da zna o cemu se radi, da mu ne uzimam municiju, nego da ga ponizavam !
bas ume da me iznervira snajp, verovatno zato sto ja nemam pojma da igram sa njim !
kako je dobar trip tuci kundakom ! moram da probam one partije bez oruzja, osecam da je ludnica i valjanje od smeha !
prepocujem da igrate US server, em nemaju pojma da igraju, em cete kad tad naleteti na ludog crnju klnica koji ce da psjuje i lupeta celu partiju da cete se upisati od smeha ! sta bi dao da znam tako da pricam ! :)

Sada mi je jasno zashto ti je nick psihoyu :D

moguce, ali stvarno me nerviraju snajperi, moze da me ubije ovako 100 puta bole me uvo, al kad me snajperom rokne poludim i krenem u krvavu osvetu ! u svim igrama !

Znam tachno o chemu prichash, otkako igram sa njim, primetio sam da se cheshce deshava da kada me ubiju, onda pridju josh dvojica i naknadno me pune olovom :D

ahhaha! bas ljudi polude kad ih ubiju sa snajperom, tacno vidim kad neko stoji nad lesom i tuce ga kundakom :) meni je to skroz smesno kad vidim, a verovatno kad vide mene drugi se smeju

Nazad
Vrh Dno