Šta je novo?

Killzone 2

Patch 1.21, 23 mb. Šta popravlja, zna li neko? Upravo sam uradio update

Napisano vec par puta ovde koje su promene :) :smash:

Evo ga komentar jednog lika koji je najvise kukao na aim-assist (pored mene) na KZ forumu..

Aiming is now perfect. The snap to target seems to have been removed and there is a very slight aim assist... just like I imagined when buying the game, because that’s what GG said about their game.

This is absolutely wonderful. The pace of the game will be fine again, now that running and gunning isn’t so easy. It seems they fixed the headshots as well, because now I only get headshots when I aim at the actual head. But the issue with headshots may have been an issue with the auto aim instead of hit boxes.

The rest of the patch is fine, but really the only issue with this wonderful game was aiming, and now that GG fixed it, the game is perfect.

WELL DONE GG!

Poslednja izmena:
Moram sad da probam, valjda nisu vratili sve na nivo iz bete.
Tamo igraci sa 100+ sati igranja nisu imali vise od 3-4 headshot ribbona, jer niko nije mogao da napravi headshot.

Pa headshot i treba da bude pravi headshot, robovi ribona :zgran:

Ja sam to prebrinuo, meni fali par ribbona da kompletiram ordenje za misije i badgeve. Ona ludila za melee i pistol ću farmovati kasnije...

Za pistolj, udjes na server gde su dozvoljeni samo ribboni (najbolje Radec's Academy) i izvrtis 8 puta onaj produzeni bodycount. Uz malo vestine, posle svake runde dobijaces jedan ribbon.

@Lozac
To za ribbone sam napisao zato sto za jedan ribbon treba 8 headshotova u jednoj rundi.
Znaci, najbolji igraci, sa 100+ ulozenih sati nisu u beti mogli da naprave 8 headshotova u jednoj rundi, koliko god se trudili.
Ja volim realizam, i nikako ne bih hteo da KZ2 lici na CoD4 po pitanju pucanja, ali je u beti zaista nemoguce bilo napraviti headshot.

Ako... i treba da bude sto teze, samo kazem da ne treba da registruje headshot ako pogadjas u telo..

Lele, izaso patch a ja jos ne dobih igru, ovo stvarno nema smisla :( Sad cu da cimam drugara da mi salje postom, ne mogu da cekam vishe :p

bem ti njihov patch, vec 2 puta ne mogu da se ulogujem u warzone, mnogo gresaka ima u netcode-u, milion puta mi je pucala konekcija u sred partije.
stvarno mnogo puta headshot bude kad pucas u telo, to je bzv
evo ne radi ni sajt killzone, izgleda da su nesto sje*ali ! toliko o sjajnom patchu koji ispravlja mrezne greske :)

Poslednja izmena:
bem ti njihov patch, vec 2 puta ne mogu da se ulogujem u warzone, mnogo gresaka ima u netcode-u, milion puta mi je pucala konekcija u sred partije.
stvarno mnogo puta headshot bude kad pucas u telo, to je bzv

Daj bre ti stalno nesto sopas.Kako sad headshot bude kad pucas u telo,kad nisi ni uspeo da se konektujes na net?

Trenuto se vrsi odrzavanje servera, sto je razlog zasto oni u ovom trenutku ne rade.

psihoyu, izlepi se nikotinskim flasterima, osposobice servere uskoro :D

Yup, evo citata sa zvanicnog Playstation foruma:

Seb Downie je napisao(la):
Back soon. Some emergency maintenance. Not related to the patch.

Seb Downie - Producer - Guerrilla Games

psihoyu, izlepi se nikotinskim flasterima, osposobice servere uskoro :D
nije mi frka bre, nego ocu da vidim dal su reseni network errors i auto aim
evo probah, nema vise auto aim-a :)
ostala je ona pomoc da kad pogodis lika pojavi se crveni x

Poslednja izmena:
sad sam igrao sa nekim spanskim moronima, znaci dva lika celu partiju ubijaju svoje i smeju se ko ******* ! prijavio sam za grief, al nema vajde od toga ! ne verujem kakvi bolida ima sve online.
vidim narod se naprzio o5 na shotgun od kako nema auto aim-a, da vidim kako ce sad da me ubije sa 500 m !

Nema vise autoaima. Pucanje sada dosta prirodnije izgleda, nema onog trzanja nisana tokom zuma i slicno.

Upravo sam zavrsio jednu dugu partiju, 7 na 7, 211 poena, 78/40 K/D.

Igrao je Nindza sa mnom, samo je on bio HG, dok sam ja bio ISA.

Ja sam bio los ne bi pogodio slona tako da sam lose proso danas,a tebi je danas vidim islo dobro i vise nego dobro.Treba mi vremena a i ja srljam previse istrcavam ali j...a volim akciju.

Instaliram novi patch, upadnem u neku partiju gde se zadaci igraju 30 minuta, odusevim se svojom igrom posle sat ipo gde je moj tim vodio sa 3:0 imao sam negde oko 140 Kills-a, 55 Death-a i negde oko 230 poena, znaci to je bilo tek pola partije, i neki ***** baci meni bombu i ja odletim u vazduh i tu mi igra zablokira, UZAS, do sada nisam igrao bolju partiju i bas sad da mi zablokira c c c c...
I lepo ja rucno resetujem konzolu posto nije reagovala na komande i vratim se u istu partiju i do kraja zaradim negde oko 80 kills-a, 55 death-a i negde oko 120 poena (***, iznerviro se)... Koliko bih samo poena zaradio na kraju gde se sve mnozi pitam se samo...
I da, headshotovi sada dosta redje padaju, nekako mi se cini da glava ovog puta mora vise metaka da popije...
Kakva su vasa iskustva sa blokiranjima, meni je ovo bio drugi put...

Poslednja izmena:
meni je blokirala igra jedno 10tak puta online, mada bas sam ponekad dosta igrao.
to se zove sreca, odigras partiju zivota i onda ti puken veza ili zabode sony, UZAS !
meni je isto tako jedno 5,6 puta, umalo nisam razlupao Sony.
jel se to meni cini ili je akceleracija smanjena u odnosu na to kakva je bila kad je igra izasla ? ili sam se ja samo privikao na kontrole pa ne primecujem ?

ne znam kako vama, ali meni ja ovaj patch napravio samo sra*a ! evo igra long game, bruka ih derem i puce mi igra ! UZAS !!!
bas je extra patch, napravi vise greski nego sto ih ispravi !
sad tek vidim koliko ih je koristilo autoaim, otprilike mogu da me ubiju samo sacmarom !

probaj da igras neku drugu igru malo duze i onda ces da vidis da li blokira zbog patcha ili ti se cela masina zabada.....

znam kako je radila do patcha, imao sam preko 100 h online
headshoot-ovi se o5 redjaju ko ludi, zbog saboter puske, ona lagano skace gore i ode glava
tek sad vidis kakvih tuljana ima, UZAS, al tu su zbog XP-a i da dobiju kundak u vugla ! :D

meni pozitivno u patchu za sad koliko sam primetio (u sat vremena koliko sam igrao) nema vise onog laga pri ubijanju.

Ni ja juche nisam igrao zato shto me je stalno diskonektovalo. Probacu kasnije.

nesto su pokvarili sa patch-om, ne usudjujem se da igram vise long games, igras sat vremena i da mi pukne igra, poludis totalno !
sta, sta, sta , moci ce da se igra sa Visarijem ? koja ce on klasa biti, super fat crazy assault ? :D

Vrh Dno