Šta je novo?

Killzone 2

ma najsmesniji su komentari kad nekog nabijes kundakom u glavu, a on ti je*e sve po spisku, jes da ne znas koji je jezik, la znas da te napusava, ja se kidam od smeha! :)

Kampanja je vrhunska!:) Ovo je prvi FPS koji sam presao na PS-u 3,atmosfera je fantasticna,savrseno docarava haos rata,napucavanje je sjajno,cak je i prica je odlicna(iako nije opsirno predstavljena).Probao sam dosta FPS-ova u zivotu,mali broj njih zavrsio,ali KZ2 je jedna od najboljih igara koje sam ikad odigrao,bez obzira na zanr.

Jedva cekam da GG izbace patch za onaj auto-aim exploit, da mogu najzad da se posvetim multiplayeru.:)

kako to moze da te spreci da igras online ? pa vec 720 000 igraca je bilo online, i ne bune se mnogo

kako to moze da te spreci da igras online ? pa vec 720 000 igraca je bilo online, i ne bune se mnogo

Moze da me spreci tako sto 90% igraca online koristi ovaj exploit, i zadnji put kad sam pokusao da igram multiplayer,bilo je skoro neigrivo zbog cinjenice da su SVI koristili auto-aim exploit,sto mi izuzetno smeta,pogotovo zato sto sam prilicno neiskusan u konzolnim FPS-ovima.

ti namesti nisam blizu glave i opali 2 metak eto headshoota, fora je da namestas nisam blizu glave,a aim assist odradi ostalo

Moze da me spreci tako sto 90% igraca online koristi ovaj exploit, i zadnji put kad sam pokusao da igram multiplayer,bilo je skoro neigrivo zbog cinjenice da su SVI koristili auto-aim exploit,sto mi izuzetno smeta,pogotovo zato sto sam prilicno neiskusan u konzolnim FPS-ovima.

Ja nemam nikakvih problema sto se tice tog exploit-a...Redovno imam tj skoro stalno imam pozitivan skor...i to cak +20!:D
Tako da nisam primetio da me neko ubija pomocu toga...
Uspeo sam da dobijem klasu medic-a!,)

ti namesti nisam blizu glave i opali 2 metak eto headshoota, fora je da namestas nisam blizu glave,a aim assist odradi ostalo

Poenta je u ovome;):
Pa covek ochigledno nece da neko za njega nishani :)

Ja nemam nikakvih problema sto se tice tog exploit-a...Redovno imam tj skoro stalno imam pozitivan skor...i to cak +20!:D
Tako da nisam primetio da me neko ubija pomocu toga...
Uspeo sam da dobijem klasu medic-a!,)

Ma,ja sam samo na jednom igrao online odkad je masovno ''provaljen'' exploit,i tad su mi bas je*ali kevu uspomoc toga,i od tad nisam imao neku posebnu zelju da igram multi,bar dok ne izbace patch(a i SP kampanja mi je bila strasno zanimljiva),a sto se tice K/D odnosa,on mi je i pre tog exploita bio negativan,pa nisam hteo da pogorsavam situaciju online igranjem u kojem vecina koristi auto-aim exploit.:)

Ni meni ne smeta ako neko koristi auto aim exploit. Jednostavno, igram svoju igru, i to je to :)

Inache, najlakshe sam osvojio svih 8 ribona sa Saboter klasom, iz 9 partija, chini mi se. Ne znam zashto, ali ranije nisam bio tako dobar sa SMG-om.

Sta je bre ovo ljudi ? niko skoro ne igra vise KZ 2 online ? uglavnom samo vidim tolstojevskog, marka p, cvejica, niko drugi ne igra!

Cekaju patch verovatno, kao i ja, posle se necu skidati..

Bez uvrede ali nemaju svi 100 sati slobodnog vremena kao ti + ceka se patch...

ko kaze da imam 100 h slobodnog vremena ? igram posle podne, uvece. svi su toliko pricali o KZ 2,a sad ga niko ne igra, svi pikaju RE 5
a sta ako patch-a ne bude ? ili bude za 2 meseca ?

a sta ako patch-a ne bude ? ili bude za 2 meseca ?

Onda ce im propasti online posto niko ne zeli da igra sa klincima pacerima koji ne bi naboli protivnika na pola metra u meleu a ovamo postizu neverovatne rezultate sa 50 metara.
ili bude za 2 meseca ?
Onda cu ga probati za 2 meseca.

***a, retko se kome zivot vrti oko kz2. Nije mi zabavno kad multiplejer ima cheat a kako igram igre da bih se zabavio...

meni uopste ne smetaju "klinci"sa auto aim-om, vec me iritiraju oni ****** sa raketama, totalno upropaste igru

^mozda zato sto si ti navikao na takve stvari....
zato niko i ne igra trenutno KZ2 sem na klan okupljanjima....
a ti sa raketama su deo igre, i za njih treba smisliti posebnu strategiju koja se ne zove auto-aim sa 500 metara....

... a koja se zove "Friendly fire on". :)

Sve je to testirano do bola, nijedna klasa nije ultra nebalansirani i za sve postoji adekvatan odgovor...

Na klan okupljanjima, posle Borisovog predloga za FF, nije bilo nikakvih problema sa assault klasom.

..............

Hi All,

I am back, if briefly, www.killzone.com is up and seems stable right now, so that is good news. Also I advise you check out the Billinghurst article on the site toda, here. I like it a lot. Also check out the second part of the Killzone Chronicals, where take a look back at the early development time. part 1 is here. There is more content in those links than you can shake a dirty stick at.

Anyway, down to business. Pending any unforseen problems, early next week patch 1.21 will be released. I’ll confirm the timings on Monday. The patch includes the following:

-Increase of the standard points settings for Bodycount. Should ensure longer mode on heavily populated games.
-The return of Online Bots. Adding bots to an online game renders it ‘unranked’.
-The option to create unranked games. Players will be made aware that a game is unranked upon joining.
-Fix to Game Search functionality so correct maps are displayed.
-Standardization of the Y-Axis controls on the HGH Scout when zoomed with the Sniper Rifle.
-Fix to Sensitivity setting where the weapon animation did not follow the reticule correctly.
-Fix for auto-aim exploit when rapidly tapping zoom/fire.
-Fix to infrequent collision issues with C4 Proximity mines.
-Fix to list of games displayed on search.
-Stability fix relating to disconnect.
-Fix to ‘Clan’ button functionality in custom game creation settings.

We are also working on the next updates and here are some of the areas we are exploring and investigating for the future patches:

-Controls. Seeing about giving more options.
-Expanding on Join Game searches and options.
-Improving game and network stability.
-Collision exploits on maps.
-Improvements to help play with friends.
-More game creation options.
-More game options for clans.
-Fixes to Clans unexpectadly losing tournament rounds.
-Other minor fixes.

Now the above does not include the DLC updates that we are working on and they wont all come straight away, but I wanted to give you an idea of the areas we are exploring. If anything else pops up we will of course add that too More on future updates soon.

All the best and will be in touch Monday. have a nice weekend.

Seb

Seb Downie - Producer - Guerrilla Games

Poslednja izmena:
Nadam se da nisu na najprostiji nacin to resili. Odnosno da su uveli neki delay da kad dva puta stisnes zum da se onda ne zakljuca nisan na meti. Valjda su totalno uklonili taj snap, da ga nema ni prvi put.. nemoj da se shale da ostane to tako? :S:

Poslednja izmena:
Ne verujem da bi dopustili tako neshto. Svi Patch-evi (a pogotovo taj za auto aim) se vrlo rigorozno testiraju, to je valjda jedan od razloga shto im je toliko trebalo i za ovaj.

Nesto mi govori da sam u pravu :( Radice snap kao do sad, samo sto neces moci da ga zadrzavas na meti koja se pomera jer nece raditi kad stiskas uzasopno, samo prvi put... aj daj boze da gresim.

Odgovorio mi Seb.

BorisLozac wrote:
Fantastic!

Could i just ask one thing. Are there any plans and thoughts on completely removing aiming assists, particulary when hip-firing? People can aim themselves..
--------------------------------------------------------------------------------

- Not ’entirely’ no. That would change the game a little too much, especially for newbies and we want more new players of course too.

Poslednja izmena:
Pa ne znam da li primecujes, ali ima malo assista, odnosno malo se "lepi" nisan kad pucas bez zooma, dakle totalno nevezano za ovaj zum i glitch dosadasnji.. pitao sam ga za to, on reche da nece bas "skroz" ugasiti sve pomoci jer to ne bi bilo fer prema pocetnicima a i novim ljudima, koji su pozeljni..

Vrh Dno