Šta je novo?

Killzone 2

Na koji nacin se zloupetrebljava taj ubojiti bag? :p

Pritiskas L1 stalno, kako bi stalno koristio autoaim.
Naime, kod Killzonea kada zumiras dobijes malu pomoc. Kada pritiskas stalno L1, igra stalno pomera nisan prema meti, i onda ga je lako likvidirati.

Pritiskas L1 stalno, kako bi stalno koristio autoaim.
Naime, kod Killzonea kada zumiras dobijes malu pomoc. Kada pritiskas stalno L1, igra stalno pomera nisan prema meti, i onda ga je lako likvidirati.

Jesi ti na kraju primetio ovo/testirao u SP-u? Ja igram sa zoom on/off pa nisam ni testirao ovo jos u MP-u. Ali u SP-u ne primecujem ama bas nikakav aim-assist, nikakav. Kog djavola su morali da prave dva posebna nacina kontrole za SP i MP, podlegli pritisku COD i Halo publike i uticaja, sta?

Zbog laga najverovatnije. Igra predvidja pokrete na osnovu dobijenih podataka koje ce neko napraviti u narednih 100-200ms i na osnovu toga vrsi pomeranje nisana.

Poslednja izmena:
Citam da uveliko rade na ovom glitchu kao i generalno oko tog aim-assista u MP-u, aj valjda su pametni i da ce ga ukloniti skroz..

Lijepe vijesti!

Kako mislis? Koliko je tesko da se izvede ili? Ja samo trazim da bude identicno kao u SP-u, bez ikakvih pomoci, a to verujem nije tesko da urade..

Kako mislis? Koliko je tesko da se izvede ili? Ja samo trazim da bude identicno kao u SP-u, bez ikakvih pomoci, a to verujem nije tesko da urade..

Pa ne znam, vi ste igrali MP, verovatno mozete da procenite zbog cega je to ubaceno(neko je pominjao lag).

Zaklon ni ne treba u MP-u, a slabo ga koristim i u kampanji :) Skroz je taman brzina u SP-u, pogotovo ako se igras sa slajderima, samo me zanima koji pametnjakovic je predlozio da bude drugacije nisanjenje u MP-u..

Pa ne znam, vi ste igrali MP, verovatno mozete da procenite zbog cega je to ubaceno(neko je pominjao lag).

Ma to mi ne zvuci kao validan razlog uopste, realno, taj aim-assist je jako mali, ali bi ga rado voleo videti ugasenog skroz..

Poslednja izmena:
Ne verujem da je veliki posao ali ne znam sta im je to trebalo i na pocetku uopste. SP i MP kontrole trebaju da budu iste, kako da vezbam offline??

Ne verujem da je veliki posao ali ne znam sta im je to trebalo i na pocetku uopste. SP i MP kontrole trebaju da budu iste, kako da vezbam offline??

Ako uopste vjezbas offline, sto ja nikada ne radim, onda ti je i bolje sada! Ako se ekstra uvjezbas bez aim assista, tek kako ces razbijati sa doticnim!!! :p

@svi koji igraju multi :(

ljudi?! jel se i vama zapucala mashina?! :(

meni vec drugi put,a evo 10 dana imam igru.

a nedelju dana igram MULTI :( ako mi bude na svaka 3 dana jednom zapuc.... ***!
ne net, nego skroz sony se zapuca, nece ni na dzojstiku dugo drzanje PS znaka da izbaci SHUTDOWN SYSTEM nista! nista ne reaguje, moram da je gasim rucno :((((

Nije mi se ni jednom zapucao ps3 u kz2 (ni sp ni mp). Bože, kako čudno izgleda ova prethodna rečenica...

Poslednja izmena:
Ni meni!

Meni se samo jednom (srecom) u sred napada zamrzla slika i zvuk i morao je da padne rucni reset jer komande na gamepadu nisu reagovale...

Igra je pucala ranije ponekad kada bi se Saboter prebacio u mod maskiranja. To je popravljeno.

Nazad
Vrh Dno