Šta je novo?

Killzone 2

Ja ne razumem to ogranicavanje oruzja klasama, kao inzenjer samo shotgun, assault moze samo RPG a ne moze ASSAULT rifle, itd... what the fuck..

Nikada nisam volio da igram sa snajperom, a obozavao sam da rokam snajperiste, tako da cuvaj se Scoutu ,)

:D videcemo jos to , kad budes prihvatio jednom duel ...

Imam jednu ogromnu primedu za online KZ2 , a to je prokleti AIM ASSIST HACK!!!

Usao sam u partiju samo za pistols , i apsolutno su svi koristili taj hack (stiskas L1,zoom,kao lud i drzace ti nisan na meti) ... ovo vise ne vredi igrati dok GG to ne popravi...

Izgleda da postoji lag sa azuriranjem rezultata, od min-dva posle zavrsetka partije al sad vidim da je sve u redu.

Poslednja izmena:
*****ski je kako se brzo stiže do činova. Ovo nigde nisam video. *** pa nekoliko godina igram bf2 a tek sam major a ovde generali postaju za jedan vikend. Da nije tužno bilo bi smešno. Još jedna *****ska opcija je ono sa kamuflažom. Stojim i dalje iza toga da je mp ove igre totalno operisan od bilo kakvog taktiziranja, pola mapa je klaustrofobično (hangari, hodnici i kojekakvi budžaci) i frejmrejt ume dobrano da padne nemoj da se lažemo. Još jednom: loše, loše, loše...

Kako ono bese driver FUD-ovao pre 3 godine, zakucanih 60fps, a igra radi u 30 uz povremene padove...

MGS4 je i dalje #1 igra na PS3.

Poslednja izmena:
Isto kao sto su dezurni smaraci iz drugog klana pricali price o malo VRAM-a, igri koja lici na F.E.A.R. sa uzasnim teksturama i kako je E3 2007. pre alpha KZ2 build maksimum koji ce PS3 ostvariti...

Koliko se ja secam, neko je cak rekao da je Killzone 2 smesan nakon CoD4 trailera...

Poslednja izmena:
MGS4 je najbolja igra izasla u prethodnih ko zna koliko godina.
Kvalitet takvih igara se tesko dostize. A jos teze prestize.

Poslednja izmena:
Ovako, par rechi o mom trenutnom statusu:

Chim sam nabavio igru, pocheo sam kampanju, ali kada sam probao Multiplayer, naravno, zabatalio sam kampanju :) Stigao sam do onog chuvenog balkona, i moram da priznam da sam se malo smorio. Preterali su malo sa tim delom.

Igram sa setingom alternate 2, sensitiviti je max-2, s tim shto mi je zoom i crouch bez hold-a.

U OM za sada igram samo Body Count. Hocu shto vishe da steknem iskustva iz otvorene borbe, po mom mishljenju to je osnova svega, posle je mnogo lakshe menjati misije, ritam igre i ostalo. Na primer, vodi se ogorchena borba oko neke tachke, hodnika, sobe... svejedno, uopshte mi nije problem da uletim prvi (ne kao budala), ali ako uspem da protivnicima barem malo skrenem paznju i omogucim mojima da iskoriste trenutak da se probiju i ubiju barem nekog, onda je moja misija uspela, pa makara za to i platio zivotom :)

*****ski je kako se brzo stiže do činova. Ovo nigde nisam video. *** pa nekoliko godina igram bf2 a tek sam major a ovde generali postaju za jedan vikend. Da nije tužno bilo bi smešno. Još jedna *****ska opcija je ono sa kamuflažom. Stojim i dalje iza toga da je mp ove igre totalno operisan od bilo kakvog taktiziranja, pola mapa je klaustrofobično (hangari, hodnici i kojekakvi budžaci) i frejmrejt ume dobrano da padne nemoj da se lažemo. Još jednom: loše, loše, loše...

Nije ovde fora uopste levelovanje kao WoW, ovde rankovi sluze cisto da se lagano uvedes u MP, i tek kad svi postanu generali i kad se bude igralo u klanovima onda se moze pricati da li je igra takticka ili je Quake sa klasama.
Necu preuranjeno nista da pricam, citam komentare da je neverovatno dobro kad si sa nekim u squadu i kad zajedno obavljate zadatke i cuvate jednim drugim ledja, i jos ako se dogovarate sa slusalicama, itd.. Sta ocekivati od 32 igracha sa velikom vatrenom mocji u malim mapama, da igraju sah na sredini mape? :) normalno da ce biti haos.
I Counter kad sam par puta igrao online sa gomilom igracha i noob-ova nije ni upola bilo dobro kao kad odes sa drustvom u igraonicu. Toliko nije bilo isto da mi je neko pokazao CS samo tako preko neta i sa gomilom igracha rekao bi mu da pali, ili "kakva je ovo glupost"...
Mora se igrati sa ljudima koji znaju sta rade..
ALI, postoji par zescih mana u MP-u, koje sam vec rekao, ali valjda ce se to malo balansirati...

Hteo sam da napustim KZ2 na neko vreme dok ne poprave taj aim-assist , ali prosto ne mogu ...

Pokusao sam da se vratim u R2 , COD 5 i ostale FPS igre , ali ne pije vode ...

Sve deluje smesno naspram KZ2 ... :S:

Gine se opasno, narocito na vecu daljinu!!!
Ali kao sto vec rekoh, ja ga necu koristiti i nadam se da nece ni niko iz ekipe kada budemo zajedno igrali!

Bas zato treba da se dogovorimo da igramo samo mi zajedno, i da uzivamo u igri onako kako je zamisljena.....

^Nas 4oro se skupilo sinoc.
Ko hoce da igra, neka upadne veceras. :)

Bih ja, ali mi je muka da se svako vece bijem sa sinom oko PS3 :d

kada ce da bude veceras?

oko kada? :))

igro sam par dana partije sa pistols only da bi otkljucao magnum a sad ih igram da bi dobio ribone za air support i bot posto se nemogu ubiti sa pistoljima tako brzo. i nikad nisam koristio zum a uvek sam medju prvima na tabeli???
moracu da probam

Air support je totalni smor. Jedino što odvraća pažnju malo, ne može ono ubiti nikog. Zato turreti, još kad ih je nekoliko po dvorištu... Melju..

Ja kad vidim air support u vazduhu, dobijem prividjenje plutajuceg poena koju ce dobiti u narednih nekoliko sekundi. :p

Da su napravili da Tactician moze da uskoci u ATAC i da sara po mapi bilo bi :zgran: Ovako su stvarno ne upotrebljivi. Turete treba napraviti neunistive i ultra precizne u base kampovima, ostale ostaviti ovakve kakvi jesu, ali im takodje ograniciti opseg postavljanja na polovinu svoje mape. Fak kako par stvari fali da se koriguje pa da MP bude epic..

Borise, jel' igras veceras sa nama?

Ja sam te zvao sinoc, ali si bio zauzet sa fajterom. :/

Borise, jel' igras veceras sa nama?

Ja sam te zvao sinoc, ali si bio zauzet sa fajterom. :/

E mogao bi da upadnem u 19:00, ako budem kuci. A juce nisam ni video poruku, tek kasnije, ostao je SF upaljen, ali sam gledao Ligu Sampiona..

Nazad
Vrh Dno