Šta je novo?

Killzone 2

Ok skupite se vi i pocnite, ja nema sanse da updanem pre 20h, jer sam tek tada kuci.

Neka mi neko ko je zaduzen konacno posalje invite za klan!!!!!!!!!!

Upravo sam ti poslao pozivnicu.

Warzone --> Communications --> Messages.

Prihvaceno! Hvala!

Multiplayer je trenutno uzas,svi koriste onaj aim-assist bug sa zoomom:)wall:),sad sam igrao malo,i ono je strasno,roknu me s neke nevorovatne daljine s par metaka,odma sam se disconnectovao i posvetio SP-u.

Priključiću se ako uspete da izdržite posle 21h :)

Lepo lepo, jel se ovo racuna na Metacritic? :D ;)

Ja ne igram vise MP, osim kada igramo izmedju sebe, ovo je smesno.......

Haha, dok nisam prochitao za taj bag na ovom forumu, nisam ni znao za njega :) Siguran sam da je samo pitanje trenutka kada ce GG izbaciti patch za taj problem.

Mada, dok se to ne reshi, savetujem sledecu taktiku, uzme se lepo sachma i obitava se pretezno po hodnicima, sobama i slichnim skuchenim prostorima, tu paceri nemaju mnogo vremena da smaraju, ako pokushaju - ostaju bez glave.

Gledam preko LiveStream-a kako neki lik igra...barem se tako tesim dok ne nabavim sam KZ2!:d

Sinoc sam probao da izvedem ovaj exploit, i radi bas kao u video klipovima. :(

Sinoc sam probao da izvedem ovaj exploit, i radi bas kao u video klipovima. :(

Ja sam odigrao jednu rundu protiv klana kod kojeg su svi koristili taj exploit , pacenici .

Tako dobar MP , a ne mogu da ga igram :(

Sto je najgore , taj exploit je za APSOLUTNO sva oruzja , cak i sa snajperom mozes ...

Kada scout uključi cloak, pri pomeranju postaje vidljiv. Što se brže kreće, više je vidljiv. Da li se zumiranje tretira kao pokret?

Probao i ja i radi perfektno, ali ga poslije toga nisam ni jednom koristio! Sada sam se i ja prilicno uvjezbao tako da mi i ne smetaju vise toliko, klonim se bas puno otvorenih prostora koliko mogu...
Upravo sam odigrao nekoliko dugih partija, napredovao dva cina, cak sam u jednoj partiji bio i prvi sa 38 ubistava, a niti jednom to nisam koristio, tako da uopste mi vise ni ne smeta, tj. nekada se iznerviram trenutno, kada me rokne sa 6km, ali Boze moj! Rokam ih ja ekstremno i bez toga!

Kada scout uključi cloak, pri pomeranju postaje vidljiv. Što se brže kreće, više je vidljiv. Da li se zumiranje tretira kao pokret?
Nije valjda da bi i ti to koristio? :p

Pri tome moram da dodam, to sa snajperistom koji je inace najveca kukavica uvijek i mora da se steka, pa su mu jos dali pride i da bude nevidljiv!

Neću da koristim to, već me zanima da li se prelazak na zum tretira kao pokret.

Inače, snajperista je "nevidljiv" dok ne pogodi nešto, posle treba da preživi 30 sekundi dok ne može ponovo da "nestane" tako da je to lepo izbalansirano.

Inace, upravo igram kampanju, malo, na onome vozu sam, kakva koljacina!!! Bacim bombu, a ona mi se vrati pod noge! Ludilo! Pritom sam pojacao da razbudim komsije i kao da sam i sam na onome vozu! Haos!

Inace, upravo igram kampanju, malo, na onome vozu sam, kakva koljacina!!! Bacim bombu, a ona mi se vrati pod noge! Ludilo! Pritom sam pojacao da razbudim komsije i kao da sam i sam na onome vozu! Haos!

Ja ne verujem kakvi su ovi poslednji nivoi! :zgran: Znaci zelim Guerilla Games da naprave novi Mech Warrior odma sada odma!!

Neverovatno dobar osecaj kontrolisanja Mech-a, samo zamisljam multiplayer bitke sa ovakvim Mech-ovima... braaaate.

Vrh Dno