Šta je novo?

Killzone 2

Procenti rastu kako skupljaš intel i kako lomiš grbove.
Ako prođeš igru na težem nivou i ne naiđeš ni na jedan novi grb/intel procenat pređene kampanje neće porasti. Kad pređem na hard, ima da je pređem na easy. Jurim trofeje za sav intel/sve grbove, i pokušaću bez pogibije da pređem. Pa nek ide život. :)
hahah :D funboy :)))))) ;)

kako te ne mrzi?! :p

Rokanje botova u kampanji je opuštajuće, i volim da slušam Rica kako zapomaže ranjen. Čamac naloženi.
Ako zaginem u kampanji, znam da mi se neki pubertetlija ne smeje. :)
Inače, dobio sam 5x zoom na snajperu, sad mi se popravlja odnos nabod/čorba.

E ono kad se kamufliras je bzv, ja ne mogu da vidim ko je ko !
Realno smor je sa snajperom igrati ! Najbolje uzeti takticara i bacis spawn point na dobrom mestu i udri po zabarima i francuzima !

^ haha... ja nabod... on chorba.... od kad to nisam cuo... p.s. kontam da je snajperesianje (Pogotovo u onoj mapi sa pustinjom) nesto neprikosnoveno

Koliko ti imas online time na KZ 2 ?
ja 40 h

aj sad na multi?!
nikad nisam igrao sa nekim s bencha.... kako se nalazimO!?

Beste ljudi psihoyu pusten sa lanca! :d

edit: nisam video pitanje (ako je meni bilo postavljeno)
mislim da imam oko 9-10 sati....
nisam siguran. nisam pogledao..sad cu

Poslednja izmena:
ma killzone.com skoro nikad ne radi!
nikad nece da ucita sajt, ne znam zasto, mozda je spor n et od 2mbita za taj sajt :)

Poslednja izmena:
Evo ja poceh... tek malo igrao, oko 130 poena za sada sakupio

PSN: pa pgodite... lako je

e jel si ikad igrao Farcry ? posto vidim da volis KZ 2, i FPS igre

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAleluja!!!!!!!!!!!!
Stigao moj LImited Edition :)))))))))) Konacnoooooooooo!
Odoh, pa se javljam! :)))))

Totalno se slazem, Far Cry 2 je totalno ******, ne znam nikog da ga je presao. Verovatno zato sto ga nije radio Crytek koji je radio prvi deo kao i dva dela Crysis-a.
Ja predjoh Crysis, ostaje mi da predjem Kill Zone 2 pa da vidim ko je tu bolji mada mislim da je KZ2 :p

meni je Farcry najbolja pucaljka svih vremena ! ubedljivo ! drugi deo je glupost!
a KZ 2 moze da se uvrsti medju prvih 10

znate sta me je najvise odusevilo vezano za Killzone 2?
Zaboravio sam da prekinem downloade. Dakle vucem 2 torrenta, svaki po ko zna koliko konekcija, vucem nesto sa PSN storea i igram KZ2 bez lagovanja!!!!

45 poena sam osvojio u poslednjoj partiji i kad sam izašao iz igre nestali su. U čemu je fazon? I to tako već koji put...

Ne smes da izadjes iz igre, dok se ona ne zavrsi.

Ako si sacekao kraj partije i izasao, onda moras da sacekas odredjeno vreme da se igra updatuje.

-What's wrong with you?
-I kill people!
-That's a start!

Ha ha ha ha

Ne smes da izadjes iz igre, dok se ona ne zavrsi.

Ako si sacekao kraj partije i izasao, onda moras da sacekas odredjeno vreme da se igra updatuje.

Nijednom (od tih slučajeva) nisam izašao pre kraja partije... Hmm, nisam posle primetio da mi se vraćaju ti poeni:mad:.

Nazad
Vrh Dno