Imam pitanje za vas vlasnike PS3 i Killzone2:
- da li je moguće igrati ovu igru pomoću miša i tastature (rekoše mi da PS3 prihvata USB uređaje) ?
- ako jeste, zašto je tako ne igrate pošto vidim da se ozbiljno žalite na upravljanje nišanom preko pečurkice ?
- da li je moguća kombinacija miša i PS3 djojpada (ili kako se već on zove) ?
Ja sam naravno PC igrač i nikada nisam čak uživo ni video PS3-ku a kamo li igrao nešto na njoj ali zbog ove igre sam spreman na svepod uslovom da mogu "ljudski" da nišanim :-devil-:
Imam pitanje za vas vlasnike PS3 i Killzone2:
- da li je moguće igrati ovu igru pomoću miša i tastature (rekoše mi da PS3 prihvata USB uređaje) ?
- ako jeste, zašto je tako ne igrate pošto vidim da se ozbiljno žalite na upravljanje nišanom preko pečurkice ?
- da li je moguća kombinacija miša i PS3 djojpada (ili kako se već on zove) ?
Ja sam naravno PC igrač i nikada nisam čak uživo ni video PS3-ku a kamo li igrao nešto na njoj ali zbog ove igre sam spreman na svepod uslovom da mogu "ljudski" da nišanim :-devil-:
Hvala na odgovorima, obojici ... i žalim što čujem ovakvu informaciju, to me dobrano udaljava od kupovine PS3-ke.
Što napadate čoveka? Ni ja neću kupiti novi PC ukoliko u roku od mesec dana ne izađe Starcraft 2.
Da citiram Torrence Davisa sa The Bitbag sajta
Righteous Gaming Zealots
There is only one true system and only one true game![]()
Slažem se da (ako) svi koriste taj gamepad onda mogu i ja ... jedino me brine taj period privikavanja i da li ću imati volje i živaca da se priviknem
Danas mi baš reče kolega koji ima PS3-ku (ima čak kompletno napravljen kokpit ... znači znate koliko ozbljno shvata stvar) da je probao samo jednom da igra FPS (COD5 ako se dobro sećam) i da je posle pola sata (ili tako nešto) trajno digao ruke od toga jer je toliko bio frustriran da je to bilo strašno. Kaže da mu ne pada na pamet da više uzme taj gamepad i da proba FPS (osim možda zbog Killzone2).
Ufff, verovatno ću kod njega i probati KZ2 kad ga nabavi pa ću tada i doneti konačan sud.
Hvala svima na komentarima.
Maxer, ja ti preporucujem da iznajmis PS3 na nekoliko dana.
Stvar je u tome sto period privikavanja na gamepad zavisi od dosta faktora.
Ja sam se na gamepad savrseno privikao vec posle nekoliko minuta igranja TES-a 4.
Uostalom, i svi ostali koriste gamepad u mp-u, tako da su svi hendikepirani isto koliko i ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari