Šta je novo?

Killzone 2

e a jel josh nekom nije updatovano? poshto sam ja jutros igrao jednu celu partiju i dobio jedno 2 china jedno 3-4 ona neka ribona i ostalih djakonija, a igra mi to nije registrovala :( stoji play time 00:00 :(

Gde to gledas, na Killzone.com ili ima u igri? Meni na sajtu takodje ne pise nista, kao da nisam upalio igru uopste.

Neozbiljni su, jako.... slabo se spremaju za docek velikih naslova. Kao sto LBP jos uvek ne sljaka ljudski posle koliko meseci..

evo ga, sad kad sam upalio igru opet, onda je osvezhio.. ko warhawk,

More, bitno je da osveži, meni je nestalo struje jednom u toku partije i jednom je zabola igra. I oba puta sam imao lepe rezultate...

jooj ljudi ne kukajte za te stvari :) vec uzivajte u igri! Ja treba da kukam jer je moj primjerak tek u odjeljenju Royal Maila za slanje preko mora :-(
Jooooooooooj

IGra je stigla i za prvih sat vremena moram da kazem da vredi svakog ulozenog dinara / funte / evra :D
Moram da priznam da mi je movement kilav, ubio sam par ljudi koji su mi se uneli u lice ali najmanji pokret je izazivao da isti mashe ...
cini mi se da granatu ne bacaju bas toliko daleko koliko sam ocekivao (Ali barem vise nema MAGIC granate koja se odbije o 68398123 uglova , i tebi pred noge )
sve u svemu igra je victory , a jos kada pustim svoju ziku u igri nema kraja zabavi :D

sad se zapucao ps3.. jadnik nije mogo da izdrzhi sve explozije :'(

Imam pitanje za vas vlasnike PS3 i Killzone2:
- da li je moguće igrati ovu igru pomoću miša i tastature (rekoše mi da PS3 prihvata USB uređaje) ?
- ako jeste, zašto je tako ne igrate pošto vidim da se ozbiljno žalite na upravljanje nišanom preko pečurkice ?
- da li je moguća kombinacija miša i PS3 djojpada (ili kako se već on zove) ?

Ja sam naravno PC igrač i nikada nisam čak uživo ni video PS3-ku a kamo li igrao nešto na njoj ali zbog ove igre sam spreman na sve :D pod uslovom da mogu "ljudski" da nišanim :-devil-:

Poslednja izmena:
Juce napokon uzeh igru iz poste. Steelbox naravno. Vec me je pakovanje raspametilo. Fantasticno. Da su uradili oci reflektivnom bojom bilo bi jos bolje
Elem, upalim i igra stvarno izgleda bolje od demoa ali taj nivo je i dalje... super ali ni prici hvalospevima. A onda dolazi Visari Square. Vec sam se navikao na kontrole i ide lakse. Atmosfera je 10X bolja nego u prvoj misiji. Oronule i zapustene zgrade su prikazane tako verno da mi je zao sto PS3 ne moze da smrdi. Jos kada sam nasao SMG, FESTA!
E sada, AI. Kada ga napadas kako ocekuje fenomenalan je. kada ga bunaris smesan je. kada sam u drugoj misiji izlazio iz kanala nisam se popeo stepenicama nego sam naskocio odmah na njihovu stranu u cucnuo iza zida. izlazili su mi na nisan ko muve. Jedino su me pogadjali kada sam morao sam da odem da smaknem poslednju trojicu.
Sada cu da probam multy... ali... ali... tek sam nabavio Resistance 2 i navukao se na Coop koji je zakon...

- da li je moguće igrati ovu igru pomoću miša i tastature (rekoše mi da PS3 prihvata USB uređaje) ?
- ako jeste, zašto je tako ne igrate pošto vidim da se ozbiljno žalite na upravljanje nišanom preko pečurkice ?

Ja sam naravno PC igrač i nikada nisam čak uživo ni video PS3-ku a kamo li igrao nešto na njoj ali zbog ove igre sam spreman na sve :D pod uslovom da mogu "ljudski" da nišanim :-devil-:

-Ne, nije moguce bez specijanog konvertora tipa XFPS ili specijanog hardvera tipa SplitFish Frag FX
- Zale se jer igra ima sistem gde kontrole ne reaguju instant niti konstantom brzinom. Docarava tezinu oruzija. SMG se krece mnogo ujednacenije nego na primer teska poluautomatska puska.
- NE

na joypad se naviknes. Nikada nije kao mis, bolji je od tastature, ali kada je svima isto to nije toliko bitno. Glavna prepreka je u glavi.

I da, moj PSN je (well DOH!) Carnex

Poslednja izmena:
^Ja sam ulozio jako puno vremena u Resistance 2, ali ga nisam mogao vise igrati nakon igranja Killzonea 2.

- Igra ne podrzava USB tastaturu i misa. Od svih igara ikada izdatih za PS3, podrsku za kb&m kombinaciju ima jedino UT3.
- Cak i da igra podrzava kb&m, ili da nabavis jedan od onih adaptera, Killzone 2 je tako napravljen da je igranje sa misem i tastaturom maltene nemoguce, zbog akceleracije i drugih stvari, od kojih bi ti se igranje sa kb&m jednostavno smucilo.
- Nije.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima, obojici ... i žalim što čujem ovakvu informaciju, to me dobrano udaljava od kupovine PS3-ke.

Hvala na odgovorima, obojici ... i žalim što čujem ovakvu informaciju, to me dobrano udaljava od kupovine PS3-ke.

Ne bi trebalo , i ja sam mislio da je nemoguca misija igrati FPS na dzojstiku , ali sam se uverio da je suprotno.

Posle 2 - 3 sata ces se navici .

Na pocetku KZ2 jedva da sam uspeo da ubijem nekoga , sada u svakoj rundi (MP) imam score minimum 15K/2-3D (igram mape za do 8 igraca).

Sada sam otkljucao medic klasu , jos malo do ENG klase.

I imam jedno pitanje.Citao sam da su iz GG rekli da jedino Scout klasa moze da nosi snajper ... kako to da sam ja snajpao sa medicom?? (ubio sam scouta i uzeo mu oruzje)

Mozes da nosis snajper, ali se samo scout spawnuje sa njim.
Isto vazi i za sva ostala oruzja.

Zašto stalno tražite PC na konzoli kada to nije? Killzone 2 se vrlo uspešno i lepo igra i bez miša i tastature.

Maxer, ja ti preporucujem da iznajmis PS3 na nekoliko dana.

Stvar je u tome sto period privikavanja na gamepad zavisi od dosta faktora.
Ja sam se na gamepad savrseno privikao vec posle nekoliko minuta igranja TES-a 4.

Uostalom, i svi ostali koriste gamepad u mp-u, tako da su svi hendikepirani isto koliko i ti.

Što napadate čoveka? Ni ja neću kupiti novi PC ukoliko u roku od mesec dana ne izađe Starcraft 2.

Slažem se da (ako) svi koriste taj gamepad onda mogu i ja ... jedino me brine taj period privikavanja i da li ću imati volje i živaca da se priviknem :D

Danas mi baš reče kolega koji ima PS3-ku (ima čak kompletno napravljen kokpit ... znači znate koliko ozbljno shvata stvar) da je probao samo jednom da igra FPS (COD5 ako se dobro sećam) i da je posle pola sata (ili tako nešto) trajno digao ruke od toga jer je toliko bio frustriran da je to bilo strašno. Kaže da mu ne pada na pamet da više uzme taj gamepad i da proba FPS (osim možda zbog Killzone2 :D).

Ufff, verovatno ću kod njega i probati KZ2 kad ga nabavi pa ću tada i doneti konačan sud.

Hvala svima na komentarima.

Slažem se da (ako) svi koriste taj gamepad onda mogu i ja ... jedino me brine taj period privikavanja i da li ću imati volje i živaca da se priviknem :D

Danas mi baš reče kolega koji ima PS3-ku (ima čak kompletno napravljen kokpit ... znači znate koliko ozbljno shvata stvar) da je probao samo jednom da igra FPS (COD5 ako se dobro sećam) i da je posle pola sata (ili tako nešto) trajno digao ruke od toga jer je toliko bio frustriran da je to bilo strašno. Kaže da mu ne pada na pamet da više uzme taj gamepad i da proba FPS (osim možda zbog Killzone2 :D).

Ufff, verovatno ću kod njega i probati KZ2 kad ga nabavi pa ću tada i doneti konačan sud.

Hvala svima na komentarima.

Ja recimo nisam imao zivaca te sam igru prodao. Jednostavno nije za mene:wall: Tesko je s konja na magarca ma koliko god to neki ne zeleli da priznaju. Nisam neki majstor sa misem i tastaturom, ali u FPS sa dzojpedom sam ko pijanista bez prstiju :S:

Taj mogući scenario mene i brine.

Maxer, ja ti preporucujem da iznajmis PS3 na nekoliko dana.

Stvar je u tome sto period privikavanja na gamepad zavisi od dosta faktora.
Ja sam se na gamepad savrseno privikao vec posle nekoliko minuta igranja TES-a 4.

Uostalom, i svi ostali koriste gamepad u mp-u, tako da su svi hendikepirani isto koliko i ti.

Upravo tako....
I nema ono... "on ima graficku sa 3 ziliona RAMA i 76-to korski procesor, pa me je ubio zbog boljeg frejm rejta....." :d
Ovde sve zavisi samo od tebe....

pa *** , zahvaljujuci silovanju u COD4 , skoro pa sam se navikao na joypad , ali opet skoro pa je nemoguce pogoditi osobu koja se krece , a to bi npr sa mishem lagano sredio :(
Sve u svemu pitanje je koliko ste spremni da se upustite u vode bilo koje FPS sa joypad-om

Problem je što bar koliko ja znam, nema gde da se iznajmi u Zaječaru ali zato bar imam čoveka kod koga bi mogao makar da probam sat-dva (i to je nešto).

Da li ti je sat-dva dovoljno zavisi iskljucivo od tebe, tj. od perioda privikavanja koji ce ti biti potreban da se naviknes na kontrolu putem gamepada.

Ako ces vec probati Killzone 2, poslusaj moj savet i spusti osetljivost X i Y ose na 2/10 maksimuma.
Sve preko toga bi ti mogao biti over kill.

Nazad
Vrh Dno