Šta je novo?

Killzone 2

Cool, malo veca ocena od nove 50 Cent igre!
Mora da su i iskustva tu negde, polako da se bacim u nabavljanje nove 50 cent igre...

blah, izgelda tek u ponedeljak najranije stizhe s shopta :/

11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD

sad samo josh da dobije pechat: ne podleze carini :D

pa kad im dodje veca kolicina istih paketa ima da nas oderu na carini 100%

Jovus i pilac poslate pozvinnice. Dogdeme za tebe mi javlja da ne postojiš:trust:. Možda zato što te nemam u listi prijatelja, nemam pojma. Uneo sam te ali nisi još potvrdio.

Kad mali Raća dođe iz škole:D preuzima palicu i neka šalje pozivnice, ionako će da nas ofleka u činovima brzo:D

Jovus i pilac poslate pozvinnice. Dogdeme za tebe mi javlja da ne postojiš:trust:. Možda zato što te nemam u listi prijatelja, nemam pojma. Uneo sam te ali nisi još potvrdio.

Kad mali Raća dođe iz škole:D preuzima palicu i neka šalje pozivnice, ionako će da nas ofleka u činovima brzo:D

Posalji i meni , PSN - Serbian91 ...

Nista danas od Comtrade-a.....Kazu tek sutra..... ako opet ne slazu :(

Ja idem za sat vremena rekli su da ce biti. Samo su pominjali neke rezervacije, kolicina, bla, bla, pa ja rekao da mi rezervisu.

nisam jos kupio, reci cu ti tacno PSn kad kupim idem za nekih sat i po

posalji meni pozivnicu za klan!
PSN: psihoyu

ladno mi je igra stigla za 3 dana! ura za shopto!!!

Koliko se zaista isplati cimati se i naručivati ovako nešto i strahovati da ti neće naplatiti carinu kada ova igra sa poštarinom košta nešto malo manje od 50 evra?

Ja kad sam kupovao LBP kupio sam ga preko Comtrade-a jer je i ona tada bila 50 evra na shopto, ukupna cena. Em sam je hteo prvi dan, em u slučaju da mi naplate carinu to onda nema nikakvog smisla. Ne znam, nisam pametan ali mislim da ove igre i nisu baš isplative za naručivanje.

Kako sa postarinom nesto manje od 50 evra? Pre ce biti 35, 36 (pod uslovom da ti ne ocarine). Meni za SF IV skinuli 33 evra sa kartice (a isto toliko izadje u funtama kad stavis funte na Shopto)

Šta pričaš Borise? 43 evra je igra i 5 evra poštarina. Kakvih bre 35 evra?

pričam o killzone 2

Poslednja izmena:
Šta pričaš Borise? 43 evra je igra i 5 evra poštarina. Kakvih bre 35 evra? Jes' pio bunike?

pričam o killzone 2

Meni je skinuto 37.5€ sa kartice (Vojvodjanska banka Visa), sa sve postarinom. Obicna verzija....shopto

Cheers...

P.S. Problem je sto je od jutros na nasoj glavnoj tranzitnoj posti, i tamo sedi...sedi...sedi :S:

Ah, vama upali onaj fazon sa funtama. Kod mene neće:mad:

Pa kad mnogo pijes bunike :D

Dajte bre neki savet, nikako da se naviknem na akceleraciju u multiju, dosta je drugacija od kampanje. Nije samo brzina u pitanju, kao da mi je akceleracija drugacija. Pogubio sam se, mozda zato sto igram cas jedno, cas drugo. Predjoh igru btw, sad krecem na hard. Valjda se necu previse istraumirati na kraju :).

Killzone je vrh sto se mene tice. Ono sto je najvaznije, a to je pucanje i sve oko pucanja je na VRHUNSKOM nivou, tako da cu i u mp-u bas da uzivam ako se ikad naviknem na sensitivity :)

Idealno radi online, stvarno kao u lanu, nisam imao bas ni jedan problem...

Sad vise ne radi ova telefonska provera racuna u Intesi, moracu licno da odem, pa ne mogu da proverim za KZ2, ali za SFIV su mi skinuli 33 evra sto ustvari ispadne isto kao u funtama na njihovom sajtu (28.99 igra + postarina)

Nazad
Vrh Dno