Ma svi sa foruma u jedan klan i cao.![]()
Pitanje za Killzone 1 (naglašavam, jedan, za PS2):
Može li se nekako srediti preterano ubrzavanje pomeranja nišana u stranu? Dok držim stik, prelazi mi nekako skokovito, previše...ne znam da li je igra tako osmišljena, ali čim malo jače gurnem stik dolazi do preskoka. Ako ga pomeram po malo, onda je ok, ali to zahteva skroz drugačije igranje u odnosu na običan fps.
Inače, kakva igra :Klanjanje Nisam je nikada probao na PS2 jer je u to vreme bila pljuvana...ako se grafika malko zanemari, i uključi PS2 Upscale, može da se igra bez problema. Čak i pikseli deluju atmosferično, jer se dešava u pustinji sa peščanim olujama(makar prvi nivoi)
Pitanje za Killzone 1 (naglašavam, jedan, za PS2):
Može li se nekako srediti preterano ubrzavanje pomeranja nišana u stranu? Dok držim stik, prelazi mi nekako skokovito, previše...ne znam da li je igra tako osmišljena, ali čim malo jače gurnem stik dolazi do preskoka. Ako ga pomeram po malo, onda je ok, ali to zahteva skroz drugačije igranje u odnosu na običan fps.
Inače, kakva igra :Klanjanje Nisam je nikada probao na PS2 jer je u to vreme bila pljuvana...ako se grafika malko zanemari, i uključi PS2 Upscale, može da se igra bez problema. Čak i pikseli deluju atmosferično, jer se dešava u pustinji sa peščanim olujama(makar prvi nivoi)
ehh.. a ja na pola zadnjeg nivoa u kz2 (ovaj put na hard) .. pa onda odigram liberation (koji sam zapoceo sinoc pred spavanje), pa na kraju kz1. sve redom, kako to dolikuje
![]()
za sve koji imaju kz2 u oem-review-soc-paketu, a to ih smara:
jurcao sam za blurej kutijom na ibeju ali to ispadne najjeftinije 0.99f + postarina 1.75f = znaci oko 300din.. onda mi puko k. i otiso sam i kupio debelu dvd kutiju = 17 dinara
evo vam hi res omot.. ili ko ima laserski stampac u boji ili u kopirnicu odnesite nek odstampaju u dimenziji 272x184 mm.. i to je to![]()
Čuvajte se oni koji imate KZ2 final... Switch ide i ujeda od muke![]()
evo stigoh sinoc i do zadnjeg fajta opet.. isti deo gde sam bio zaglavio na normal, kad se popnem na balkon. pitanje: jel ima negde municija za ovu vrh pusku sto je vucaram ceo zadnji nivo, ili kad potrosim moram da koristim ova sr*nja sto stoje tu?
Na balkonu uzmi snajper i poskidaj bagru sa RPGovima na drugom kraju prostorije.
Ja sam krenu na Veteran težini i pređoj prvi nivo, primetno teže nego prošli put. Isplati se preći igru više puta, kao u Unchartedu, jednom pokupljen intel ili logo na zidu se više ne pojavljuje.
1. easy
2. normal
3. hard
4. idem da kupim kinesku kopiju ps3 džojpeda za 20 evra![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari