Šta je novo?

Killzone 2

strava je shto shopto garantuje da igra stizhe na dan pushtanja u prodaju:D znachi poslace je ranije :)

haha :)

sticice kontam najkasnije tamo do 5.marta...bas zbog tih dan-dva ranije poslatih

Igru ce poslati 5 - 6 dana ranije za vecinu mesta (sem za UK gde salju dan ranije) , pa nema potrebe za brigom . Bice kod vas na dan izlaska ili dan ranije - kasnije ... znaci od 25-og do 28-og cemo je imati :D ...

Poslednja izmena:
Da krenem na hard? Je l neće da bude nerviranja :)?

ja evo preglam na hard, stigoh do cruiser-a.. generalno, dosta teze, par puta izuzetno frustrirajuce (kraj treceg kad branis skver, proboj u petom do onog velikog mitraljeza, tenk na vozu) ali neki delovi koji su me bas mucili na normal, ovde sam presao bez da zginem :) .. inace, svaki taj zaje.an deo ima neku (glupu) foru za prelazak

ovo definitivno mora da se igra na hard.. mada zadnji fajt me definitvno brine :)

Pitanje za Killzone 1 (naglašavam, jedan, za PS2):
Može li se nekako srediti preterano ubrzavanje pomeranja nišana u stranu? Dok držim stik, prelazi mi nekako skokovito, previše...ne znam da li je igra tako osmišljena, ali čim malo jače gurnem stik dolazi do preskoka. Ako ga pomeram po malo, onda je ok, ali to zahteva skroz drugačije igranje u odnosu na običan fps.

Inače, kakva igra :Klanjanje Nisam je nikada probao na PS2 jer je u to vreme bila pljuvana...ako se grafika malko zanemari, i uključi PS2 Upscale, može da se igra bez problema. Čak i pikseli deluju atmosferično, jer se dešava u pustinji sa peščanim olujama :) (makar prvi nivoi)

Može li se nekako srediti preterano ubrzavanje pomeranja nišana u stranu? Dok držim stik, prelazi mi nekako skokovito, previše...ne znam da li je igra tako osmišljena, ali čim malo jače gurnem stik dolazi do preskoka. Ako ga pomeram po malo, onda je ok, ali to zahteva skroz drugačije igranje u odnosu na običan fps.

Inače, kakva igra :Klanjanje Nisam je nikada probao na PS2 jer je u to vreme bila pljuvana...ako se grafika malko zanemari, i uključi PS2 Upscale, može da se igra bez problema. Čak i pikseli deluju atmosferično, jer se dešava u pustinji sa peščanim olujama :) (makar prvi nivoi)

Nema pomoci...Nisnjenje je bas nekako nezgrapno uradjeno...
Inace, nije toliko losa igra, uverices se i sam...Nepotrebo je onoliko napljuvana...Meni su se mnogi elementi tada toliko svideli...

Poslednja izmena:

Brataše kad dodješ do močvare iznenadiće te grafika u kz1 na ps2 budi siguran;)
Ja sam je obrno 2 puta:)
A to za nišan se baš nesećam gde se šteluje ali može da se sredi.

Hvala svima na odgovorima. Ništa, onda stari dobri trik iz Quake-a koji se koristio za railgun - strafe u stranu, pa kad neprijatelj uđe u nišan onda udri.

P.S. ponašanje crosshair-a, tj. cimanje oružja na gore u KZ1 je keva :)

Poslednja izmena:
ehh.. a ja na pola zadnjeg nivoa u kz2 (ovaj put na hard :)) .. pa onda odigram liberation (koji sam zapoceo sinoc pred spavanje), pa na kraju kz1. sve redom, kako to dolikuje :)

Pa išao si redom vidi se:D
Mada bi vama svima što sada igrate stare igrice za ps2,bio veći filing da ste ih igrali onda kad su izašle.Ovako vam sve to deluje matoro:)Nararno kao što bi nekom delovalo matoro kz2 kad bi ga probao 2017:D

za sve koji imaju kz2 u oem-review-soc-paketu, a to ih smara:):

jurcao sam za blurej kutijom na ibeju ali to ispadne najjeftinije 0.99f + postarina 1.75f = znaci oko 300din.. onda mi puko k. i otiso sam i kupio debelu dvd kutiju = 17 dinara :)

evo vam hi res omot.. ili ko ima laserski stampac u boji ili u kopirnicu odnesite nek odstampaju u dimenziji 272x184 mm.. i to je to :)

za sve koji imaju kz2 u oem-review-soc-paketu, a to ih smara:):

jurcao sam za blurej kutijom na ibeju ali to ispadne najjeftinije 0.99f + postarina 1.75f = znaci oko 300din.. onda mi puko k. i otiso sam i kupio debelu dvd kutiju = 17 dinara :)

evo vam hi res omot.. ili ko ima laserski stampac u boji ili u kopirnicu odnesite nek odstampaju u dimenziji 272x184 mm.. i to je to :)

Ja dobio sa kutijom i omotom.Nezna gruja a;)
Jedino knjižicu nemam:D

evo stigoh sinoc i do zadnjeg fajta opet :) .. isti deo gde sam bio zaglavio na normal, kad se popnem na balkon. pitanje: jel ima negde municija za ovu vrh pusku sto je vucaram ceo zadnji nivo, ili kad potrosim moram da koristim ova sr*nja sto stoje tu?

Tja, jaki ste mi vi gejmeri™. Ja sam odmah počeo na hard :smoke:

Na balkonu uzmi snajper i poskidaj bagru sa RPGovima na drugom kraju prostorije.

Ja sam krenu na Veteran težini i pređoj prvi nivo, primetno teže nego prošli put. Isplati se preći igru više puta, kao u Unchartedu, jednom pokupljen intel ili logo na zidu se više ne pojavljuje.

Ja sam pogino 4 puta na rušenju mosta i jednom ubio sebe :D:D:D... al sam se malo stabilizovao posle :p

evo stigoh sinoc i do zadnjeg fajta opet :) .. isti deo gde sam bio zaglavio na normal, kad se popnem na balkon. pitanje: jel ima negde municija za ovu vrh pusku sto je vucaram ceo zadnji nivo, ili kad potrosim moram da koristim ova sr*nja sto stoje tu?

1. Snajperom pobijes likove sa RPG-om (mada, pazi, skidaj jednog po jednog, pa pusti da ostali ispale rakete. Ako ti se prvise HG-a priblizi predji na korak 2.)
2. Grenade launcherom pobij ove dole i likove koji ti se priblizavaju sa leve strane.
3. Uzmi obicnu jurisnu pusku i pobij ostale.
4. ???
5. Profit!

Na balkonu uzmi snajper i poskidaj bagru sa RPGovima na drugom kraju prostorije.

ma zginuh u talasu pre nego sto se pojavljuju ti sa rpg.. nego me nervira sto ne mogu da nadjem municiju za ovu vrh pusku..

a kako sam zginuo, grizo sam jbni jpad i zavalio ga u patos :) .. nestalo mi municije a lik mi se popeo gore i juri me i puca na mene i nadjem 2 puske na zemlji i nararno™ ja uzmem onu koja je takodje prazna i lik pridje i prekolje me :)

Ja sam krenu na Veteran težini i pređoj prvi nivo, primetno teže nego prošli put. Isplati se preći igru više puta, kao u Unchartedu, jednom pokupljen intel ili logo na zidu se više ne pojavljuje.

sta je veteran? hard? ja to racunam easy, normal, hard, hardest(najtmer) :)

1. easy
2. normal
3. hard
4. idem da kupim kinesku kopiju ps3 džojpeda za 20 evra :D

1. rookie, trophy whore
2. normal
3. idem da kupim skuplji PS3 kontroler, jer bih jeftini sigurno razbio o TV
4. da pustim ortacima da igraju. :)

Mnogo je bre je*enije na Veteran. Oni Helghasti ne maše...
Na Elite su verovatno ako u špici...

Ne preterujte, na Veteran su teske ukupne 2 deonice u igri (unistavanje topa PVO-a i zadnja sekcija zadnjeg nivoa). Igra je dosta laksa nego CoD4, ako se izuzmu ove 2 deonice.

Poslednja izmena:
Vrh Dno