Šta je novo?

Killzone 2

Nije sav DLC region locked, ima igara kod kojih sve funkcionise kod svih verzija igre.

koje igre? warhawk>region locked
motorstorm>region locked
resistance>region locked
burnout paradise>region locked
LBP>region locked

svaki paid DLC je region locked 100%

@jovus
Ja sam bio u tripu da je Motorstorm region free. :(
Izgleda da sam pogresio...

Anyway, sta smo se dogovorili sa ime klana?

koje igre? warhawk>region locked
motorstorm>region locked
resistance>region locked
burnout paradise>region locked
LBP>region locked

svaki paid DLC je region locked 100%

Hulk nije:D
A i fifa09 isto nije!Znam da sam sasvim slučajno skinuo evropski paket ya jezike(komentatore na brazilskom :D ) pa mi je radilo na usa verziji fife:)

Je l ima negde zvukovi iz KZ2 onako na gomili :)?

Ma kakve kontrole, to su se istripovali ovi shto 20 godina igraju fiziku kartona i ne kapiraju to :d

Poslednja izmena:
Taj fazon, nego je zanimljivo ovo da je MP malo brzi na odziv, ajde probajte pa recite koliko se to razlikuje od SP-a..

Kako da probamo kad serveri ne rade, a igra nema podrsku za LAN? :)

Ja sam nesto malo igrao sa botovima, ali nisam primetio razlike u kontrolama.
BTW Sta znaci "malo brzi odaziv"? Po 100. put, input lag se ne primecuje.

Po 100. put, input lag se ne primecuje.

Ma, pogresno sam se izrazio, ali nekako je MP brzi izgleda, a na to sam i mislio, da probate sa botovima, tu bi sve trebalo da je isto kao kad igras online..

Isto podesena vrednost za sensitivity u single i multiplayeru nije bas ista, u praksi je malo veca u MP-u.

Borise, ajde i tebe da pitam, sa kojim kontrolama igras SP, a sa kojim MP?

Poslednja izmena:
Nemam ja jos KZ2 :) ali betu i demo sam igrao sa povecana oba slajdera za dva koraka (default je na sredini), Alternate 2 setup za komande..

Trik pitanje ili ga samo nerviraš pošto nema KZ2? :)

Trik pitanje ili ga samo nerviraš pošto nema KZ2? :)

Ma, nema sta da ga nerviram, on je covek kolekcionar, zna sta hoce, vise bi ga nervirala ona providna kutija :). Pitam onako, jer meni u svakoj kontrolnoj semi ponesto smeta, pa me zanima sta drugi koriste, cisto da uporedim :)

Na default-u me nervira kliktanje na pecurku za zoom, spor sam i mrzim klik na pecurku generalno, a na alternate 2 mi je tesko da izvodim zaklon + izvirivanje + zoom + pucanje. Saka me zaboli kao da sam deda...

Poslednja izmena:
Šta reći, a ne zaplakati? Toplo se nadam da će naredno izdanje Killzone igre igrača staviti u čizme ponosnog i prkosnog stanovnika planete Hellghan, koji će se boriti za svoje ideje, svoj narod i svoju planetu. Nažalost, previše su ove ISA Solarijance napravili dobrim. Tako bi bilo dobro biti u koži surovog stanovnika planete na kojoj su uslovi za život mizerni, a koja se uzdigla u kategoriju glavnih sila u univerzumu. Vojnika koji žari i pali širom svemira, u ime svog voljenog Visarija, dok implementira osvetu sa zapanjujućom strašću. Verovatno od toga nema ništa, ali ljudski je nadati se. Podloga za nastavak je tu, sve je spremno za nove obračune. Hellghan je ostao bez lidera, ali je flota tu, armija je tu, željna osvete, neprijateljska invazija je odbijena, njihova flota uništena, a pešadija istrebljena nuklearkama :Klanjanje Konačno, tu bi bilo itekako materijala za brutalnu, krvavu i surovu igru - spaljivanje civila, ubijanje žena i dece, klanje zarobljenika...uh...ko da nam donese tako nešto ako ne Guerilla.

Eh, kako idržati novih 4-6 godina...:(

P.S. Demon Slayer, za nekih 16 minuta...

Poslednja izmena:
Woah woah woah je*ote, cemu spojleri??

*.GIF mastere, ti nemaš prava da se buniš :D

vidis da se prave vazni sto imaju igru pre nas! aj da im pljackamo gajbe i uzmemo Killzone 2! :)

Ma daj bezi ! :p
Da imas Rezi 5 mozda bi i razmislio! :)

Nazad
Vrh Dno