Šta je novo?

Killzone 2

E steta , sada ce svi high rankovi da budu snajperisti koji ce da rokaju sve sto se pomeri sa 10000km :(
Ocekivao sam malo bolje resenje za rankove a ne ovakav High rank rapes Low ranks nacin :(

E steta , sada ce svi high rankovi da budu snajperisti koji ce da rokaju sve sto se pomeri sa 10000km :(
Ocekivao sam malo bolje resenje za rankove a ne ovakav High rank rapes Low ranks nacin :(

Nije tako uopste, pa koja je fora da svi budu snajperisti? Ovo je timska igra, ajde zastiti nekog u assasination-u a da svi furate snajper, plus ako je neka zatvorenija mapa.. Mora biti balansa u ekipi ako hoces da pobedis..

Poslednja izmena:
Dizajn mapa je takav da je superiornost snajpera nemoguca.
Dva lika koja su na 10ak metara od snajperista ga opusteno ubijaju, jer snajperska puska nije automatska.
Snajperi su vise za tagovanje meta i ubijanje tu i tamo nekoga, a posebno one likove sto nose one zvucnike u CTF modu Warzonea.
Ja sam retko uspevao uspeo da budem u top 3 na mapa sa 32 igraca sa snajperom (iako sam u 80% slucajeva bio u top 3 sa medikom) ne zato sto ne znam da pucam, vec zato sto moras da cuvas stealth za slucajeve kada si 100% siguran da ces pogoditi, a to i nije bas lako kao u drugim igrama...

Killzone 2 reklama za podrucje SAD-a:
http://blog.us.playstation.com/2009/02/19/helghast-in-hd-killzone-2-ads-hit-tv/

Medjutim, onaj uber awesome deo:
At the risk of stating the obvious – the Killzone 2 engine is phenomenally powerful. To offer you some insight into the technology behind this game, we will release a playable version of this in-engine ad vignette on the PlayStation Network coming in March. You’ll be able to control the camera and hear director commentary on how the production was completed using only the game’s technology. The project codename is “Killzone in 4-D” – hope you can check it out.

:O :O :O :O :O :O :O :O

pa dobro , drago mi je da to cujem , samo sam se plasio klasicnog COD sindroma , gde kada nabijes high lvl dobijes rape oruzije i sa njima se izivljavas na low ranked igracima ...

Ne, nema ovde levelinga, ovde se samo otkljucavaju klase, i to traje maksimalno 20ak sati igranja.
Onda dalje otkljucavas znacke, ali to nije nikakav problem, a onaj ko to uspe rano da uradi nece imati ogromnu prednost u odnosu na ostale, kao sto je to slucaj kod CoD-a.

Deveta misija je grafički izvanredna. Ona gde voziš mečvoriora™ :d. Eksplozije, prašina, boje... Odlično izgleda. Vrh. Upravo je pređoh.

Lozenje je, nije da nije :)

Pa brate, kapiram ja loženje, ali kad je već odbio da igra igru 3 nedelje pre ostatka sveta, i šatro neće spojlere, sad tu najveći moguć spojler šalje. Sad ja lepo pročitam sve ono u detalje i ne moram da igram online jer znam šta i kako bez da krvavo dođem do istih saznanja.

I Garza gine usput! :)

WTF? Kako su MP klase spojleri?? Pa ovo se SAVETUJE da se procita pre nego sto upadnes ko muva bez glave u MP! do ja*a su vam lose fore sa tim spojlerima.. Mislim boli me tuki generalno, znam da nije oskarovska prica, ali opet ste losi bash..

Pa nije poenta da ti neko servira sve. Prelistao sam ono "uputstvo" i sad se nešto i ne radujem online serverima...

Šta misliš ko bolje igra WoW? Onaj ko je za 4 godine probao sve rase/klase ili ko je jedno popodne čitao uputstvo?

Inače, priča jeste za Oskara, samo je u KZ2 jako malo te priče pomenuto.

Fenomenalna igra, stvarno. Nema priče. Tek sam počeo i nervira me do jaja ovaj joypad, ali izdržaću nekako.

Pa nije poenta da ti neko servira sve. Prelistao sam ono "uputstvo" i sad se nešto i ne radujem online serverima...

O ***... zamisli da ides sa ekipom na Counter, vodite nekog lika koji nikad nije igrao, nema pojma sta treba da radi, oces mu "spojlovati" da treba da spase taoce i/ili da pobije sve protivnike, kako se najbrze kupuju oruzja itd..... ne verujem sta citam... i niko ne mora da klikne link ako nece, da li moram svaki put da stavim mozda u zagradi (NE MORATE KLIKNUTI)?

Poslednja izmena:
O, evo nam ga Max :). Welcome to the dark side :). Bas me je interesovao tvoj komentar, javi se kad odigras jos malo. Jel te nervira sony joypad ili joypad generalno (ti bi trebalo da si vec navikao)?

Sonyev gamepad ga nervira.

Ne krivim ga, Xboxov gamepad je bolji za FPS igre.

Ne verujem da je stvar u Sony jpadu, nego generalno u bilo kom jpadu za fps...

Nadam se da se šalite. XBOX-ov ni u ludilu ne može biti bolji za FPS, budući da su pečurke, gotovo od krucijalnog značaja za pucanje i brzo okretanje svetlosnim godinama ispred onih na XBOX-u.

Ama bre ne počinjite svađu džabe, znam maxa, znam šta je hteo da kaže :)...

Nadam se da se šalite. XBOX-ov ni u ludilu ne može biti bolji za FPS, budući da su pečurke, gotovo od krucijalnog značaja za pucanje i brzo okretanje svetlosnim godinama ispred onih na XBOX-u.

Ja prednost ubedljivo dajem Xboxovom gamepadu (po meni, da mu poprave DPAD i da ima punjivu bateriju bio bi savrsen gamepad) i to je jedna od stvari u kojima smatram da je Xbox mnogo bolji nego PS3.

Šta misliš ko bolje igra WoW? Onaj ko je za 4 godine probao sve rase/klase ili ko je jedno popodne čitao uputstvo?

Vala baš. Ja se kao zlopatim igrajući WoW i isprobavajući sve, da bih se čudio kako ortaci giljaju do 60. levela za mesec-mesec i po. Onda mi jedan otkrije tajnu - Totbot, sa sve interfejsom i kompletnim rešenjima i detaljnim uputstvima za apsolutno sve kvestove, načine borbe, mag protiv warriora, hunter protiv warlocka i slično. Probam ja tako da igram i smorim se za medalju.

Naravno, nijednog trenutka nisam mogao da im pariram, što zbog toga što tačno znaju šta kako radi, što zbog toga što se brže leveluju i na kraju na 60. levelu dolaze do opreme na kub, a ja kao igram radi igranja...

Ja prednost ubedljivo dajem Xboxovom gamepadu (po meni, da mu poprave DPAD i da ima punjivu bateriju bio bi savrsen gamepad) i to je jedna od stvari u kojima smatram da je Xbox mnogo bolji nego PS3.

Sta bi sa onim da su pechurke losije/nepreciznije na Xbox padu?

Da bi bio savrsen fale i dodatna 2 buttona na prednjoj strani :).

Vala baš. Ja se kao zlopatim igrajući WoW i isprobavajući sve, da bih se čudio kako ortaci giljaju do 60. levela za mesec-mesec i po. Onda mi jedan otkrije tajnu - Totbot, sa sve interfejsom i kompletnim rešenjima i detaljnim uputstvima za apsolutno sve kvestove, načine borbe, mag protiv warriora, hunter protiv warlocka i slično. Probam ja tako da igram i smorim se za medalju.

Naravno, nijednog trenutka nisam mogao da im pariram, što zbog toga što tačno znaju šta kako radi, što zbog toga što se brže leveluju i na kraju na 60. levelu dolaze do opreme na kub, a ja kao igram radi igranja...

Thottbot??? To već mora alt+tab pa paste imena questa... Smor.
Carbonite quest i prati strelicu!

Nazad
Vrh Dno