Šta je novo?

Killzone 2

Black je fenomenalan FPS (nema multy) za XBOX i PS2. Zapamcen po neverovatno dobo odradjenim oruzijima (gde ces da zapucas u prazno samo da bi opet to video), fantasticnim particle efektima (na dva mesta je borba digla toliko prasine da sam pucao samo u "muzzle flash". Nista drugo se nije videlo), unistivosti terena (dosta toga se da srusiti/unistiti, pa cak i po koja zgrada), i naravno nekim genijalnim dizajnerskim odlukama (hodnik ti blokira mrzina sa neprobojnim sititom? Izbusis zid i prodjes kroz njega. Ili ako imas tesko oruzije komadas stit dok ne ostavis protivnika bez njega. Svaki metak zavrsi negde, rikosetiraju itd. Posle eksplozija vatre i dalje gore...)

Da citiram opis sa gametrailersa. You played the rest now play the best.
http://www.gametrailers.com/player/9491.html

Da se original naci kod nas za nekih 1600 dinara ali nije savrseno emuliran na EU 60gb konzoli. Ume se lik random teleportuje par metara i zaglavi u zidovima.
XBOX360 svoju verziju savrseno emulira.

E, da. Igru je napravio Criteriom. Autor Burout serije igara. I sve u svemu za mene jos uvek najbolji Single Player FPS na konzolama. (nije mi stigao KZ2)

Poslednja izmena:
da da.. ima tu nekih zajednickih elemenata, tj particle efekti, prasina, explozije, burici, samo kolko mi se cini da je ovde bas stavljen akcenat na to. dok samo napucavanje ne lici na kz2 (ostaje cod4 kao najslicnije napucavanje kilzonetu :))

da da.. ima tu nekih zajednickih elemenata, tj particle efekti, prasina, explozije, burici, samo kolko mi se cini da je ovde bas stavljen akcenat na to. dok samo napucavanje ne lici na kz2 (ostaje cod4 kao najslicnije napucavanje kilzonetu :))

Probaj igru pa onda donesi zakljucke. Nikada u video opisu FPSa ne vidi gameplay jer nije artaktivno kada coskaris.

Potpuno bespotrebno glup završetak. Ne mislim na sam kraj i brobu sa ..... već sa onim što sledi pre toga. Šalje horde i horde ovih na vas dok vi trčkarate po jednoj prostoriji. Onda još par njih raketama gađaju vas dvojicu, glupo do bola. Njih 10 puca od dole. Stvarno bezveze.

Na Veteran težini je veoma frustrirajuće... I onaj Rico baš izaziva rasizam... U većini slučajeva je beskorisan i smara kuknjavom da je ranjen ili da je pinned down ili šta već...

Pa da, možda je trebalo da zadnji fajt bude protiv velikog lebdećeg vanzemaljskog broda sa 4 topa, koji treba gađati velikim bacačem struje, kao u Crysisu :d

Jeste da sada malo podsećam na drajvera i pcgejmingmrzitelje, ali meni je ovaj kraj odličan. Možda samo da je malo lakši. Upravo je koncept da se ne boriš protiv štajaznamkojih kreatura/mašina već protiv *******e skupine protivnika dobar.

Upravo je koncept da se ne boriš protiv štajaznamkojih kreatura/mašina već protiv *******e skupine protivnika dobar.

O čemu ti to? Govorim o 8 hordi po 10 vojnika koji iskaču iz zida da bi se veštački produžila kampanja na preko 10 sati. Užasno glupo, moglo je i daleko bolje kao što je i prethodni deo igre.

Meni je mnogo vise smetao cliffhanger na kraju, od poslednje sekcije...
Mogli su da napisu i "To be continued...". : S

negooo, kad ce bre ovo stici nama obichnim smrtnicima!!!!???

Pre ce biti negde pocetkom Marta...

Shto pochetkom marta,zar ne stizhu kod nas igre obichno u isto vreme kao i u celoj evropi?

Poslednja izmena:
On verovatno misli na igre porucene iz inostranstva, dakle dodas par dana na zvanicni datum izlaska..

Kod nas u dućanima 25.2 (CT) ili 27.2. (ostali).
Ko je već naručio online iz inozemstva, učestvuje u lutriji kada će dobiti igru.

25-og u EU,27-og u USA.

Poslednja izmena:
e super izgleda taj black, bas su iskopirali sve fazone ovi iz gorile!

e super izgleda taj black, bas su iskopirali sve fazone ovi iz gorile!

Veruj mi da nisu, Killzone je totalno druga prica od Blacka, iako ih vezuju neki "vizuelni" momenti...
Nisam igrao Killzone 2 naravno, ali iz onoga sto sam video mogu to da zakljucim... Opet mi je KZ najslicniji Call of Duty-ju...

Poslednja izmena:

Probaj igru pa onda donesi zakljucke. Nikada u video opisu FPSa ne vidi gameplay jer nije artaktivno kada coskaris.

Killzone je totalno druga prica od Blacka, iako ih vezuju neki "vizuelni" momenti...
Nisam igrao Killzone 2 naravno, ali iz onoga sto sam video mogu to da zakljucim... Opet mi je KZ najslicniji Call of Duty-ju...

:trust:

Killzone je klasa za sebe, ponavljam opet. Fizika je totalno drugačija od one iz CoD-a, nema respawnovanja, igranje je drastično drugačije. Ne vidim ništa zajedničko napucavanju KZ2 i CoD4 osim što je crosshair sličan...

Što se tiče uzora, nekako mi deluje da su najviše fazona pokupili iz Killzone 1, što je, kad malo razmislite, logično :)

Ima respawna, ukupno 3 puta u igri. Ne znam tacno gde, ali postoje 3 mesta u odredjenima nivoima gde ce se neprijatelji pojavljivati dok ne zavrsis odredjeni zadatak.

Mada, CoD ima magicne plakare u svakom nivou, tako da...

Misli na singleplayer, tj. na magicne plakare u Call of Dutyu iz kojih izlaze horde vojnika.
Toga u THRILLZONE-u ima na 3 mesta u celoj kampanji, a u CoD-u na svakom nivou.

Da se ispravim, pošto sam se loše izrazio - da, ima respawnovanja, ali je ono ograničenog karaktera. Za razliku od CoD4, gde se tempo igranja diktira kroz respawn i nabacivanje neprijatelja dok igrač ne pređe od tačke A do tačke B, ovde je to drugačije. Pobiješ sve, eventualno izađe još neka tura, pobiješ njih i gotovo. Možeš da biraš da li ćeš prsa u prsa, ili snajperom sa 100 kilometara itd. Tamo je neprestano, ovde i kada ga ima, ograničeno je.

Nazad
Vrh Dno