sta je black?
da da.. ima tu nekih zajednickih elemenata, tj particle efekti, prasina, explozije, burici, samo kolko mi se cini da je ovde bas stavljen akcenat na to. dok samo napucavanje ne lici na kz2 (ostaje cod4 kao najslicnije napucavanje kilzonetu)
Upravo je koncept da se ne boriš protiv štajaznamkojih kreatura/mašina već protiv *******e skupine protivnika dobar.
25-og februara.negooo, kad ce bre ovo stici nama obichnim smrtnicima!!!!???
e super izgleda taj black, bas su iskopirali sve fazone ovi iz gorile!
da da.. ima tu nekih zajednickih elemenata, tj particle efekti, prasina, explozije, burici, samo kolko mi se cini da je ovde bas stavljen akcenat na to. dok samo napucavanje ne lici na kz2 (ostaje cod4 kao najslicnije napucavanje kilzonetu)
Probaj igru pa onda donesi zakljucke. Nikada u video opisu FPSa ne vidi gameplay jer nije artaktivno kada coskaris.
Killzone je totalno druga prica od Blacka, iako ih vezuju neki "vizuelni" momenti...
Nisam igrao Killzone 2 naravno, ali iz onoga sto sam video mogu to da zakljucim... Opet mi je KZ najslicniji Call of Duty-ju...
nema respawnovanja
nema respawnovanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari