Šta je novo?

Killzone 2

Nije to surround zvuk oche, samo stereo zvuk na 5 zvucnika. Ti analogni kablovi ne mogu da sprovedu surround.

:I ja nisam lud.... ili jesam...

znaci kad je nesto napred, cuje se napred,kad mi explodira bomba iza ledja cuje se nazad...isto tako za levo-desno.....

jel to radi stereo...evo sad uzmem i bacam bombe na resistance i tako se cuje....
nemoj zezati

Stereo, ne moze surround preko cinceva, samo preko optickog kabla ili HDMI-a.

:I

a jaoo :I da nisam znao,nista ne bih izgubio,tj ne bih nikad provalio da nije surround.... ali fora je sto moj dvd nema opticki,a ima samo jedan HDMI (koji koristim za video)
jel imate neko resenje za surround?!

osim da kupim novi player i tako to... ima neki hdmi spliter ovo-ono... (oprostite ako lupam kao maxim)

Poslednja izmena:
pa dobro kontao sam to...ali sam lupio i trazio neko resenje poput toga...
:) nemojte se drzati za jednu stvar... nego za celokupno resenje...

edit: znaci mogao bih da hdmi kabel iz sony-a ukljucim u dvdplayer (za zvuk) a video onda....?! da li preko av kabla da stavim u tv..koliko gubim na kvalitetu videa?!

:( sad sam tuzan...kupicu novi player zbog OPTICAL AUDIO INPUT

Poslednja izmena:
Ja mislim da tebi treba AV receiver, nisam siguran da mozes da radis video switching preko DVD playera.

cekaj cekaj.... HDMI ide u dvdplayer (za zvuk) a u tv ide AV kabel (Tj samo Video)

sta mi tu treba?! :) ja sam u startu odbacio taj nacin zbog kvaliteta slike, ali nikad nisam probao...

eh...da postoji 2 hdmi izlaza iz sony-a :) pa jedan u dvd, a drugi u tv....

Tako sam se i ja smorio oche, ***, nemas jeftinog resenja za to...

jel ima koji kucni bioskop uopste opticki ulaz ?

da,i to oni skupi.... htx-30 npr ima

ali ne znam njegovu cenu kod nas

ovako izgleda od nazad SAMSUNG HTX-30 DVD PLAYER
6664-04htx30big.jpg

evo ovde je cena kod nas(otprilike,prvi sajt koji sam nasao sa tim samusng dvd u ponudi-bez ikakve reklame)...bio bi jevtiniji da nije sa zvucnicima :)))

edit: heheheh.... isto ovako...ali istacki izgleda moj ht-thx22 samo nema to DIGITAL AUDIO IN...Samo zbog te stvarcice ja sad moram da puknem 100 eura,jer nema drugog resenja....koja losa fora za sony :(

Poslednja izmena:
da,i to oni skupi.... htx-30 npr ima

ali ne znam njegovu cenu kod nas

ovako izgleda od nazad SAMSUNG HTX-30 DVD PLAYER
6664-04htx30big.jpg

evo ovde je cena kod nas(otprilike,prvi sajt koji sam nasao sa tim samusng dvd u ponudi-bez ikakve reklame)...bio bi jevtiniji da nije sa zvucnicima :)))

edit: heheheh.... isto ovako...ali istacki izgleda moj ht-thx22 samo nema to DIGITAL AUDIO IN...Samo zbog te stvarcice ja sad moram da puknem 100 eura,jer nema drugog resenja....koja losa fora za sony :(

Pogledaj moju temu o povezivanju PS3 na 5.1. ne znam jel ti komp u blizini ali moze pomoci ako jeste

Pogledaj moju temu o povezivanju PS3 na 5.1. ne znam jel ti komp u blizini ali moze pomoci ako jeste

dzaba mi komp :) nemam 5.1 karticu :D :p

star je komp 4 godine.

sad ce i update kompa...

edit: daj mi link u svakom slucaju za tvoju temu

Killzone.com je dobio revamp, MyKillzone sekcija je prejaka.

Takodje, bice dodata i opcija "Battle replay".

Match replay. Znaci, svaki mec koji se odigra ce biti snimljen na njihovim serverima i bice moguce njegovo gledanje putem ovih replayeva.

Ne radi mi link nesto, ali ako je ovo tacno onda :zgran: Bas SVAKI mech? Sta, nameravaju da imaju HDD-ova kao Google? :)

Nije ovo u 3D-u, vec nalik na Football manager, tj. gledas tackice kako se krecu po ekranu. :p

Poslednja izmena:
Ah, to je vec druga stvar :) bas sam se napalio misleci da ce moci da se gledaju mechevi u in-game engineu.. mada i ovo nije losa stvar...

Mozda i dodaju 3D replayeove, ali to bi u tom slucaju bilo iskljucivo preko same igre.
To i nije tesko dodati, jer u praksi bi se sve ponovo renderovalo, tj. ne bi se cuvalo u obliku video fajla, vec bi igra zapisivala sve sto se desava, i onda iz pocetka sve renderovala kada bi se ucitao replay.

Mozda i dodaju 3D replayeove, ali to bi u tom slucaju bilo iskljucivo preko same igre.
To i nije tesko dodati, jer u praksi bi se sve ponovo renderovalo, tj. ne bi se cuvalo u obliku video fajla, vec bi igra zapisivala sve sto se desava, i onda iz pocetka sve renderovala kada bi se ucitao replay.

Pa da, ne dodje to isto kao da sa Frapsom snimas pa optereti sve resurse, samo bacaka nule i kecheve i onda pustis kad izadjes sa servera..

Halo 3 ima nesto slicno ako se ne varam...

Tacno.
Halo 3 ima zaista odlicno napravljenu multiplayer infrastrukturu.

Replayovi, Forge, HQ screenshotovi (1080p, 16xAA) itd.

Nazad
Vrh Dno