Šta je novo?

Killzone 2

Misli na singleplayer, tj. na magicne plakare u Call of Dutyu iz kojih izlaze horde vojnika.
Toga u THRILLZONE-u ima na 3 mesta u celoj kampanji, a u CoD-u na svakom nivou.

spawnovanja i ovde ima dosta, mnogo vise od samo 3 mesta, ali ko sto rekoh, to nije beskonacno nego nekoliko talasa.. osim na 2 mesta gde mi se cini da je bas beskonacno dok ne uradis ono sto treba..

Pa, ima spawnovanja, ali kad ih pobijes tu je kraj price.

U CoD-u se pojavljuju kao iz teleporta, ne prestaje dok ne zavrsis nesto.

gde ima da se nadje onaj prerenderovani trejler iz 2005.? bas me zanima razlika u odnosu na final..

edit:
mislim u normalnoj rezoluciji (aka 720p) i da moze da se skine

Poslednja izmena:
Ma u životu nisam bio ovako gnevan. Sad sam nekako ormar razjebao, ne znam šta mu je... u stvari znam, šutnuo sam ga najjače što sam mogao... Retardirani magarci, ko se samo ovoga setio u paklu će da gori.

Baš sam se radovao da krenem na hard, ali kad sam video ovo, izgubio sam svaku želju... Jedino ako ne postoji neka da se ovo lako pređe...

Ja se sada otprilike nalazim u ovoj fazi. Totalno poludeh. Igra gubi svaki smisao na poslednjoj deonici. Još ja igram na high, ali koliko vidim po Banetovom postu isto je i na normal. Nema smisla prelaziti po 100 puta jedan deo. Malo je falilo da slomim sony. Neka se teraju tamo gde nema sunca...

Ja sam taj deo presao za nekih sat i 15 minuta uz 28 smrti.

Polako, kad preguras legije ostaje ti laksi deo. :)

gde ima da se nadje onaj prerenderovani trejler iz 2005.? bas me zanima razlika u odnosu na final..

edit:
mislim u normalnoj rezoluciji (aka 720p) i da moze da se skine

Nadji na Youtube-u, neku High quality verziju, a sa youtube-a sve mozes da skines preko www.keepvid.com

na svakih koliko min se gine ? cisto da znam sta me ceka? u R2 ginem svak 3min

Zavisi od vestine.

Lista ljudi koja je na odredjenom nivou izgubila razum i unistila bar jedan objekat u svojoj sredini:

1. Kimi.
2. Bane.
3. Miroslav.
4. Goran.

Dakle, opusteno pristupi igri i ocekuj da poslednju sekciju poslednjeg nivoa neces preci za manje od sat vremena (meni je trebalo oko sat i po na hard). Znaci, nemoj da se nerviras, nema sanse da ga predjes za ispod sat vremena. Nemoj da igras na hard ako bas nisi iskusan sa FPS naslovima. Do zadnje sekcije zadnjeg nivoa igra je laksa od CoD-a na istoj tezini (barem meni).
Zadnji deo igre trazi da budes potpuno smiren i strpljiv.

Poslednja izmena:
znachi ako igra dovodi do mental brake-a, onda cu oma cancel pre order-a... imam dosta drugih stvari da me nerviraju, a necu i ovo :S

Nema sloma do te zadnje sekcije. Ako ti CoD nije pravio probleme, nece ni ovo.

Uostalom, ovde svi planiraju da igraju multiplayer, singleplayer smo igrali jer serveri jos ne rade.

Ja se sada otprilike nalazim u ovoj fazi. Totalno poludeh. Igra gubi svaki smisao na poslednjoj deonici. Još ja igram na high, ali koliko vidim po Banetovom postu isto je i na normal. Nema smisla prelaziti po 100 puta jedan deo. Malo je falilo da slomim sony. Neka se teraju tamo gde nema sunca...

i na kraju nisam razumeo, jel si presao ili ne? ja zaglavih na balkonu i digo ruke jer je jpad vec dobio 2 patosa, pa se prebacio na r2..

Nadji na Youtube-u, neku High quality verziju, a sa youtube-a sve mozes da skines preko www.keepvid.com

treba mi neki 720p (moze i jace ali nije neophodno).. gledao sam na tubi ali treba mi hq.

na svakih koliko min se gine ? cisto da znam sta me ceka? u R2 ginem svak 3min

zavisi od nivoa tezine i deonice. jedan nivo ceo (mech) nisam zginuo ni na normal ni na hard, dok su recimo neke deonice bas bile kriticne (i frustrirajuce) po tom pitanju.. i da, u r2 ginem kako stignem :)

edit:
Lista ljudi koja je na odredjenom nivou izgubila razum i unistila bar jedan objekat u svojoj sredini:

1. Kimi.
2. Bane.
3. Miroslav.
4. Goran.

ispravka, nista nisam unistio.. al zamalo jer posle drugog patosa jpad se ugasio i nije hteo da se upali 10ak sekundi :). tu se disk izvaio iz konzole i odlozio :)

Poslednja izmena:
i na kraju nisam razumeo, jel si presao ili ne? ja zaglavih na balkonu i digo ruke jer je jpad vec dobio 2 patosa, pa se prebacio na r2..

Možeš ovo na mene da primeniš. Na balkonu digao ruke. Jednostavno nema smisla.

U Resistanceu 2 umiranje je sastavni deo gameplaya.

Poenta je u tome sto SVAKU deonicu mozes preci tako sto ces pazljivo pamtiti ponasanje protivnika, dok to kod Killzonea 2 nije tako.

U praksi, u Resistanceu 2 cete umirati bez obzira na vestinu, jer ima gomila situacija koje se moraju na odredjeni nacin preci, dok je to kod THRILLZONE-a nesto drugacije.
U TZ-u, jedine deonice gde cete sigurno umreti jesu one sa bossovima, dok ne ukapirate sta i kako.
Pametno koriscenje zaklona i pazljivo pucanje mogu lako umanjiti broj smrti, dok to kod Resa nije tako.

Ja već 3 dana pokušavam na Veteran težini da pređem poslednji deo.
Popnem se na balkon... I smem da se kladim da sam preko 50 puta pokušao do sada...
Assault rifle -> fail
Granade launcher -> fail
Sniper -> fail

Na normal težini sam sa assault rifle sredio sve talase u prizemlju, i snajperom skinuo luđake sa RPGovima.
Onaj čamac Rico je totalno neupotrebljiv.

Gledaj, poenta je u kombinovanju oruzja. Gadjaj snajperom vojnike dok ne sidju u donju prostoriju. Onda se prebaci na pusku/bacac granata i gadjaj ih dok ti vojnici ne dodju sa strana (ne popnu se na tvoj nivo). Tu nastupa SMG ili, ako ne mozes da ga nadjes, obicna puska. Rico ce verovatno umreti, pa ces morati i njegovu stranu da ocistis. Posle toga, ozivi ga i nastavi da ubijas ove dole.

Ja sam se vise mucio na onom donjem delu.
Samo menjajte oruzje po potrebi i necete imati (pre)velikih problema...

znaci teska igra?! extra, 'ebes igru kad je predjes za posle podne!
to ce biti ko kad sam peglao Far cry na hard (ili kako se vec zove)
tamo je zadnji nivo ludilo, tezak bruka
znam da ja pikam FPS igre odlicno, al ne mogu nikako da se naviknem na dzojped, valjda cu igrajicu KZ2 malo usavrsiti to, inace cu djavola da predjem

Killzone 2 je tezi za privikavanje na kontrole od bilo koje igre koju si ikada igrao, zbog akceleracije nisanjenja...

ukratko..

igra ako izuzmemo zadnji fajt:
na normal - opusteno uz malo tezih delova
na hard - izazovno i zanimljivije nego normal uz par nervirajucih delova

zadjni fajt:
na normal - tezak
na hard - :S: :mad: :wall: :S:

znam primetio sam da oruzje ima svoju tezinu u igri!
jao sta bi dao da ima KZ2 na PC-u, da mogu misem da pikam
razmisljam da kupim onaj mis za PS
jel probao to neko ? jel ga podrzvaju sve FPS igre ?

*ebote jel vi spavate, kad ste obrnuli igru vec 2 puta ?!
kakav je zvuk na nekim DTS zvucnicima, naravno 5.1 ?! :)

Zvuk je fenomenalan!

Nema šanse granata da te iznenadi s leđa... Čuješ lepo pištanje i tačno znaš na koju stranu da bežiš...

Znači, PS3 bez LCD TVa i 5.1 jednostavno nije kompletan.

problem je sto ja imam dole u dnevnoj sobi LCD 32, HD, i Samsung suround od 500W, al nema opticki ulaz, samo HDMI, a na HDMI je spojem LCD, a kad spojim Sony na TV sa s video kablom nema slike, verovatno zato sto su podesavanja za HDMI. bas bi voleo da imam tu suround
e gore su sobi ima 20 incha monitor i Logitech Z-5500, kad sve to povezem zvukovi su extra, cujem ono sto dole ne cujem.
ima li neko nacina da ostvarim surond dole u sobi, da ne kupujem jos jedan Z-5500 ?
Necu u sobi gore da pikam Sony, mala je soba i bzv je
mozda jos najbolje da kupim neke tipa X-540 gore i stavim Z-5500 dole na LCD
*ebem ti kucu kad nemam svoju veliku sobu!! aj da mi pomognete da ozidam kucu sebi ?! :) :)
au koji off

i za to ima resenja... ni moj samsug surround nema opticki ulaz,ali ima 2 audio ulaza....

uzmes onaj kabel sa CRVENIM,BELIM i ZUTIM krajem, (audio-video kabel)
20080421062553195.jpg

i utaknes u ps3 na jednoj strani,a BELI I CRVENI kabel utaknes u surround..... i imas 5.1 (zuti je video ne treba ti.. + u ti ne radi kako sto kazes)

tako bar ja imam...a video mi ide preko HDMI do lcd-a :) (Isto kao i tebi)

Poslednja izmena:
pa tako sam i ja spojio, al ja mislim da tako ne dobijas 5.1 ?!

da,naravno da imam 5.1 :))))

i to prebrutalan... da vidis cak u Need for speed pro street kad mi hauba otpadne, i odleti preko auta (ja nastavim pravo) tacno cujes kako se habua nazad iza ledja prevrce po asfaltu :))

a i isprobavao sam u svim igrama kad neko prica ili kad se nesto desava da se okrecem i da slusam da li je dobro podeseno. i PERFEKTNO RADI :)))

jel si siguran ? ja imam osecaj kao da nije 5.1 ? kako si odradio setup u PS ?

Time taken to kill Radec - 18m 25s:Klanjanje

Iz prve njega:zgran:, Jednostavno ne verujem, ovi pre njega mi krv piju 2 dana i onda slučajno pređem, reko ajde još jednom da probam a njega iz prve:wall:.

Nazad
Vrh Dno