Šta je novo?

Killzone 2

Kada pređete igru na normal težini, u statistikama piše da ste oko 40ak % igre prešli.
Kada posle ponovo krenete na hard (veteran) posle par nivoa taj procenat krene da raste.
Znači, protrčati kroz igru nije isto što i preći je. :)

Kada pređete igru na normal težini, u statistikama piše da ste oko 40ak % igre prešli.
Kada posle ponovo krenete na hard (veteran) posle par nivoa taj procenat krene da raste.
Znači, protrčati kroz igru nije isto što i preći je. :)

Dabome:D
Zato sam ja oma krenuo na hard da rokam:)

Grenade launcher i obicna jurisna puska su odgovor na tvoje patnje. Stani iza zaklona i skidaj jednog po jednog. Kada primetis da ti dolaze sa krila pokusaj da zgrabis SMG, ubedljivo najbolje oruzje za bliske obracune.

SMG (sub machine gun) je ona mala puska koja ispaljuje ogroman broj metaka u sekundi.

e, jel moze da se baci puska kad ja ocu i gde ja ocu? mislim, stanem iza zaklona i kad mi se popnu gore, dok ja otrcim tamo gde je štek, zginem sto puta. nego da ja bacim za close combat odma pored zaklona i kad je frka da odma mogu da menjam

Ne, uvek moras nositi jednu pusku i jedan pistolj (i noz, naravno).

***, sinoć igrao do kasno i jutros se probudih sav unezveren :(. Sanjao sam da me juri neki sa crvenim očima:rupa:

Proganjace te tako svako vece, sve dok ti ne ispere los ukus za igre :D :p

Hahah :D ajde ajde, you know it makes sense :)

Nego, radi se na DLC-ovima.. Oruzja, mape, stare mape (iz KZ1, naravno u novoj izvedbi) itd.. Aj da se nadamo da ce bar nesto biti Free, ili barem razumne cene, i naravno, da DLC nije region locked, kao u LBP-u..

Nemo zaebavati, pricas napamet ili si cuo negde? :)

Poslednja izmena:
Nije sav DLC region locked, ima igara kod kojih sve funkcionise kod svih verzija igre.

Proganjace te tako svako vece, sve dok ti ne ispere los ukus za igre :D :p

Definitivno se slazem stobom:)
Mislim igrati afriku i Valkyria Chronicles.I što je najgore,govoriti kako su te igrice vrh:D
A recimo gow im je shit:)
Ček ček možda izadje nova barby igrica u HD:d

Nesto iz ove liste igara mozda? :d

approvedlistofdsgameszo4.jpg

Definitivno se slazem stobom:)
Mislim igrati afriku i Valkyria Chronicles.I što je najgore,govoriti kako su te igrice vrh:D
A recimo gow im je shit:)
Ček ček možda izadje nova barby igrica u HD:d

Sto se tice Valkyria Chronicles, igra jeste vrh ako se pogleda kakve ocene je dobila od raznih sajtova/casopisa...
Sve je to stvar ukusa ali nikako se ne moze reci da je igra losa!:p

Grujo, jel' bi mogao da nabrojiš zadnjih 5-6 igara koje si igrao na sonDŽi?
Znači, ne samo XTRA i g r i c e, već sve što si igroa.

Poslednja izmena:
Pa, vidim da prozivas filipenka za ukus, pa da vidimo da sta ti igras i da li je problem u tome sto filipenko zaista nema ukusa, ili se njegov ukus, ipak, (drasticno) razlikuje od tvog. :)

Vrh Dno