Šta je novo?

Killzone 2

Ma cini ti se.. ;)

bestgifever.gif

joj sad tek ne mogu da dočekam ps. e kad bih mogao u neku hibernaciju do kraja sledeće nedelje.
ovo će biti jedna od malo igara koje ću kupiti za ps3. definitivno.

meni se desilo malopre, ubijem nekog na spratu, on krene da pada preko ograde ali zakaci se nogom negde i tako visi naopacke i klati se o svoju nogu :) .. krivo mi sto ne moze od toga da se napravi gif :)

Čuvajte se oni koji imate KZ2 final... Switch ide i ujeda od muke :D

Otkud sad tebi Crysis?

Kako otkud?Kad je only free for download:D
Samo što ga ja nisam mogao ni pokrenuti na ovoj mojoj kršini od pc'konzole:d
Nego sam video kod neimaginarnog ortaka:d mada i on nema neki kopijuter al ipak mu radi:)
Pa sad posle ,alo dužeg igranja mogu slobodno reći da crysis nije ni blizu dobar kao kz2:)Jednostavno kz2 otkida kolko ima detalja!Nači prostorije voda ama sve je na pravom nekst gen nivou samo fale one kokoške na početku crysisa:d

Od silnih razglabanja o tehnikalijama, vise niko i ne prica o dizajnerskom delu u igrama. Kad god se pomene grafika, istog sekunda neko uleti sa Crysisom i njegovim teksturama (a zaboravi na Korejce (?!) koje treba da ubijam slusajuci kako izgovaraju "I kill for fuuun":)). Skapirao bi nekog klinca kome je Crysis prva igra da tako razmislja, ali valjda smo sad malo iskusniji, pa znamo da npr. Spiderman 8 i nije neki film, iako su specijalni efekti perfektno odradjeni.

Meni je nekako nebitno koliko je "napredna" igra u bilo kom smislu, ako mi se ceo fazon ne svidja. Upravo to je slucaj sa crysis-om. Izgleda fenomenalno,imamo ogroman otvoren prostor, drvece pada, parallax occlusion mapping, ovo-ono, ali me za tu igru boli uvo :)

Ok, necu vise da pljujem Krizu :), uglavnom je sve to stvar ukusa, pa bi neko mogao da se uvredi :). Ima stvarno dobru grafiku :D, ali ajmo malo da se odusevljavamo i necim drugim...

Poslednja izmena:
Killzone 2 ima ono sa cim se retko koja igra moze pohvaliti, paznju usresredjenu na gomilu sitnih detalja koji dramaticno poboljsavaju utisak o celoj igri. Humor je na nivou i zaista cete se cesto naci i u situacijama kada cete se posteno nasmejati komentarima koje su vasi saborci izgovorili.
Ukoliko Helghast slucajno ubije drugog Helghasta, komentarisace to sto je napravio (sa dozom crnog humora). Vasi saborci ce isto raditi kada vi ubijete HG-a. Cela igra odise stihom humora i sitnih detalja koji zaista poboljsavaju celokupni utisak o atmosferi i podizu Killzone 2 daleko iznad proseka u odredjenim kategorijama. To je nesto sa cim se mali broj igara moze pohvaliti (a jos manji broj FPS-ova).
Naravno, ovo su sve sitne stvari i treba igru preci vise puta da biste shvatili na koliko je sitnih stvari obracena paznja i kako odredjene stvari mogu uticati na vase saborce.

Poslednja izmena:
Pa najjache je kad bacish Helghastu bombu a on kaze "Fuck!" :d

A da li je moguce da ja nalecem na bagove i niko vishe :)

Znachi proshao sam onaj lift, i to na glupost. Nisam smeo da pobijem sve one letece kako mi se pojave, nego moram da trchim do lifta i kada sam u njegovoj blizini da ih ubijem, lift onda radi ?!?!?!

Popeo sam se liftom gore i tu su dve prostorije povezane hodnikom, i gomila mrtvih Helghana. U jednoj prostoriji je gomila vagona sa nekom rudom, a u drugoj je kao "war plan" soba, sa par "televizora" i neka kao elektronika. Ima tu neka vrata, ali su zatvorena, ispucao sam sve i istiskao sve shto je mozda moglo da se stisne, ali nishta :)

Ajde ako se niko ne seti, snimicu nivo kamerom pa cu okaciti na tube, nervira me vishe shto ne mogu da igram dalje :d

Poslednja izmena:
Zar nije to onaj deo gde treba ponovo sa onim Ricom da se sastanes?
Ako ne gresim, kod te mase mrtvih Helghasta bi trebalo i on da bude i valjda da razvali ta vrata.

Ispalo da bugova jedino kod tebe ima. :d

Humor je na nivou i zaista cete se cesto naci i u situacijama kada cete se posteno nasmejati komentarima koje su vasi saborci izgovorili.Ukoliko Helghast slucajno ubije drugog Helghasta, komentarisace to sto je napravio (sa dozom crnog humora). Vasi saborci ce isto raditi kada vi ubijete HG-a. Cela igra odise stihom humora i sitnih detalja koji zaista poboljsavaju celokupni utisak o atmosferi i podizu Killzone 2 daleko iznad proseka u odredjenim kategorijama.

kad vec pomenuste.. sad u drugom prelasku ne jurcam tolko ko u prvom i slusao sam danas malo razgovor izmedju 2 hg-a koji sam propustio u prvi put, svarceneger fore :).. koga zanima nek skokne u spojler

kao, jedan hg prica drugom kako je radek licno pobio valjda 2 jedinice jer im unfirma nije bila sredjena kako treba.
kaze drugi: no sh*t!!
ovaj prvi mrtav ozbiljan: i'm not shitting you.

:)

Ahaha, cuo sam to za Radeca, ali nisam znao da je to bio uzrok. :d

LOL, pa to mi je Rico bash pre nivoa i rekao, "samo dodji do lifta i ja cu ti ga poslati", i sad ja doshao gore, ali njega nema :d

Pređoh igru... Poslednji nivo sam ispizdeo za celo odeljenje. Ja se ušteko, Radec psuje i puca sa donjeg nivoa, i ja kao ajde i opalim 1 metak iz pištolja u njega i krene animacija... Eeeej! Mogao sam 3 minuta uštedeti.... I ništa od tog trofeja...

No spoilers in this post!

Prešao sam igru... Prva igra u kojoj ni jednom nisam preskočio intro i prvi FPS koji ću preći ponovo bar još jednom na težem nivou...

Jedva čekam multiplayer da krene...

Kako napreduje naš off topic klan? :)

Treba jos samo da podelimo oficirska mesta i mesto guild leadera.
BTW Koje smo ime izabrali, ja sam totalno zaboraivo. :D

E, daj, racunajte na mene za MP........
Iako sam mator, nisam toliko los.......

Maksimalan broj clanova jednog klana je 64, tako da ima mesta za sve.
Jedino da se dogovorimo ko ce da bude clan leader i ko ce biti oficiri.

Preshao sam ovo, uchitao ceo nivo ponovo, i Rico se pojavio tamo gde je trebalo ;)

ja cu da osnojum antivashclan...

ko ce u moj klan?! :)

Ja sam slobodan strelac...koga stignem, krstaču mu dignem

Vrh Dno