Ragnarok
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 440
^sto bi znacilo?
1920x1080, 60 Frames Per Second.
^sto bi znacilo?
Ma cini ti se..![]()
![]()
ovo će biti jedna od malo igara koje ću kupiti za ps3. definitivno.
Samo da se pohvalim da i ja sad posedujem kilzone2 i upravo sam oduševljen!Ovo je PUNO bolje od crysisa!Sem u grafičkom segmentu(stim da su u kz2 eksplozije jedno 3puta bolje odradjene)![]()
Samo da se pohvalim da i ja sad posedujem kilzone2 i upravo sam oduševljen!Ovo je PUNO bolje od crysisa!Sem u grafičkom segmentu(stim da su u kz2 eksplozije jedno 3puta bolje odradjene)![]()
Otkud sad tebi Crysis?
Humor je na nivou i zaista cete se cesto naci i u situacijama kada cete se posteno nasmejati komentarima koje su vasi saborci izgovorili.Ukoliko Helghast slucajno ubije drugog Helghasta, komentarisace to sto je napravio (sa dozom crnog humora). Vasi saborci ce isto raditi kada vi ubijete HG-a. Cela igra odise stihom humora i sitnih detalja koji zaista poboljsavaju celokupni utisak o atmosferi i podizu Killzone 2 daleko iznad proseka u odredjenim kategorijama.
Maksimalan broj clanova jednog klana je 64, tako da ima mesta za sve.
Jedino da se dogovorimo ko ce da bude clan leader i ko ce biti oficiri.
Mojne ta diskriminacija. Gruja za generala! Ložaču flamethrower. Meni bure piva!
![]()
Heh....
Ne marim za cinove.....
Ja sam tu samo da ubijam :d
Prva igra u kojoj ni jednom nisam preskočio intro i prvi FPS koji ću preći ponovo bar još jednom na težem nivou...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari