Šta je novo?

Killzone 2

Na kraju vozim alternate 2 i zbog toga vrlo slabo koristim zaklon, ali igram na drugom nivou tezine, kao u demou pa nije teshko uopshte. Problem je shto nemam vremena da igram, preshao 3 misije pre 2 dana i od tada nisam upalio ps3 :)

Kimi bre, kad pre zadnji nivo? :) Igrao si na normal, koliko ti je vremena trebalo do poslednjeg nivoa i da li savetujes da igram mozda na vecoj tezini?

na normal realno nije tesko (osim ovog dela pred kraj zadnjeg nivoa gde zaglavih sinoc :)).. generalno tokom nivoa zgine se par puta ako si nepazljiv ili nestrpljiv ili nasednes na foru (mislis da si ih pobio sve a onda ih se pojavi jos) ili zaje.es se pa uzmes bacac plamena da ih przis po hodnicima pa onda izadjes napolje i vise nikog ne mozes da dohvatis :D

e sad dal da odma igras na hard ne znam :) .. ko sto raća rece, ovo je definitivno lakse od cod4 (normal vs normal)

a kad pre zadnji nivo.. pa opet, ko sto neko rece, igra traje ispod 8 sati :(

E cime se ljudi bave kad nemaju pametna posla :)

Nije fora u glitchevima, lik je stigao tamo gde nije bilo predvidjeno. Ili mozda jeste ?

Ok, izgleda da ce ovi diskovi zaista raditi online:

"Sony has told Eurogamer that Killzone 2 multiplayer servers are not active, and won't be until sometime close to its launch on 27th February.

Thus, the pre-release promotional copies currently out there will not work online until servers are up and running. There's nothing wrong with the discs themselves.

The platform holder was speaking after reports of Killzone 2 promotional copies not working online popped up on the official US PlayStation forum."

Iskombinovao sam dva trejlera uz novi soundtrack...enjoy! :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fUyB5a0n_L4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fUyB5a0n_L4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

edit: Obavezno gledajte u HQ! ;)

Poslednja izmena:
Ha, dobra zika :)

****ni mrtvi killzone 2 i onaj šef na kraju... mrzim igru i ceo svet

Poslednja izmena:
Jel' igras na hard?
Ako igras, znam kako ti je, i ja sam pokusao 5-6 puta danas i odustao.
Moracu sutra nekako. :)

Ma u životu nisam bio ovako gnevan. Sad sam nekako ormar razjebao, ne znam šta mu je... u stvari znam, šutnuo sam ga najjače što sam mogao... Retardirani magarci, ko se samo ovoga setio u paklu će da gori. Ja čekam da mi neko objasni šta treba da radim, a više sam neću da pokušavam ali uopšte. Degenerici iskompleksirani. Motorstom ili Little Big Planet su 200x bolje igre od ovoga. Ma i PES 2008 je izmislio igranje za ovo... Inače igram na medium i gnev mi se nakupio u tome što ne znam šta da radim...

Baš sam se radovao da krenem na hard, ali kad sam video ovo, izgubio sam svaku želju... Jedino ako ne postoji neka da se ovo lako pređe...

Idem da zakucavam ormar i čekam multi...

Poslednja izmena:
Da vidis tek kako je na hard. :)
Veci deo igre sam presao sa lakocom, ali ovde ne mogu da preizivim duze od 3-4 minuta. :)
Previse neprijatelja.

Poslednja izmena:
Ček bre? Ovo ja nisam na kraju? Pričam o onom njihovom šefu kad ostaneš na kraju sam. Što nestaje, teleportuje se i zaleće se na tebe?

Ima još posle toga?

Ja nisam presao ni onaj deo pre, kada me njegovi vojnici napadaju. :)
Koliko taj deo pre traje?

Poslednja izmena:
Ma taj mi je deo bio super... tačno osećaš kulminaciju, ja sam lako prešao tako što sam vatao krivine... nisam nikad bio na sredini, nego po nekim ćoškovima i tako to... ima skloništa i oružija dovoljno... Ali posle jedno 20 minuta igranja sa ovim na kraju sam ispizdeo, bio sam gori od Tadije Tadića - Sina Srbije s**** ormar i počeo da urlam na ukućane... a pošto nisam u tom fazonu nikad bio, morao sam pod hitno da isključim PS3 :D

Ormar sam opravio, ali KZ2 do multija ne palim, osim ako se neko ne pojavi sa objašnjenjem kako ovog papana preći u nekoliko minuta... ako treba da se prelazi po 30 minuta, a da ono ginem u 29 minutu i to na medium, nije uopšte vredno igranja...

Uncharted ipak ostaje no1 igra...

Poslednja izmena:
Ne bas. Znam da je jedan reviewer napisao da je na Elite igra uporediva po tezini sa Controm.

Za Baneta:

Demon Slayer - Bronzani trofej: Ubiti Radeca za manje od 20 minuta.

Dakle ne, nema nacina da ga ubijes za 3 minuta.

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena od urednika:
Haha, znam, zato sam i napisao "Za Baneta." :D

BTW, Jovy, kad napravis PSN, postuj nadimak.

Poslednja izmena:
Ne bas. Znam da je jedan reviewer napisao da je na Elite igra uporediva po tezini sa Controm.
Kolko god da je tesko, energija ti se regenerise (predpostavljam da je tako i na elite nivou). Kladim se da moze da se opusteno predje uz malo vise muvanja i stekanja. Pa kada sam presao Far Cry na realistic nivou tezine koji na najlaksem nivou ume da bude tezak pri kraju (podsecam, igra se na checkpointe, nema quicksave-a), a na realistic je situacija da kada te pogledaju skoro da si mrtav, onda se i ovo verovatno moze preci uz malo ili malo vise vestine.

Probacu Elite cim (i ako :D) zavrsim Hard, ali je razlika izmedju Hard i Crushing kod Uncharteda npr. OGROMNA.
Hard je tezak, Crushing je... pretezak. Nijedna greska se ne prasta. Bukvalno.

Nazad
Vrh Dno