- Učlanjen(a)
- 03.01.2008
- Poena
- 199
Odričem se primerka namenjenog meni u korist Zdravkovog imaginarnog drugara![]()
Odričem se primerka namenjenog meni u korist Zdravkovog imaginarnog drugara![]()
Ne izmišljam ništa, sve ovo ima u knjigama apsolvirano od najboljih svetskih psihoanalitičara.
Sada si sve ljude koji igraju fps na konzolama nazvao nerazumnima. Vrlo nekulturno s tvoje strane...:trust:
Ako si covek, staces iza svojih reciOdričem se primerka namenjenog meni u korist Zdravkovog imaginarnog drugara![]()
Killzone 2 ima vrlo specificno ponasanje oruzja, koje je potpuno dizajnirano za gamepad.
Igrati sa misem i tastaturom Killzone 2 u ovom obliku bi bilo krajnje neprijatno iskustvo.
Killzone 2 ima vrlo specificno ponasanje oruzja, koje je potpuno dizajnirano za gamepad.
Igrati sa misem i tastaturom Killzone 2 u ovom obliku bi bilo krajnje neprijatno iskustvo.
Naravno, to mi je jasno, ja sam govorio da su prilagodili misu i tastaturi, da su oni adekvatno podrzani, da ovo da ono...
Ne moze igra ovako da se krece na mishu zato sa njim sve mozesh da radish brzinom svetlosti, a killzone je dobar bash zato shto ne mozesh.
Dabome. To je kao da poredimo COD3 i film "Spašavanje redova Rajana".
Ni Čak Noris ne može da trči, skoči, okrene se za 180° krne headshot, okrene se za 180° i tek onda padne na zemlju i nastavi da trči. A ova scena je najnormalnija u FPSu na PCu.
Čak Noris ne može, ali Novica Veličković može :Klanjanje Zato je Crvena zvijezda suzama okupana, a Debeli Dule ide da kolje prasiće da časti, a i jedno jagnje za grobare muslimane.Dabome. To je kao da poredimo COD3 i film "Spašavanje redova Rajana".
Ni Čak Noris ne može da trči, skoči, okrene se za 180° krne headshot, okrene se za 180° i tek onda padne na zemlju i nastavi da trči. A ova scena je najnormalnija u FPSu na PCu.
Ko brani da neko uradi ovakav fps za PC? Čudno, ali konzola u ovom trenutku ima najkompletniji i najbolji fps današnjice. On možda nema najoštrije teksture, ne igra se mišem već gamepadom. A najbolji je. Zaista čudno zvuči, neverovatno do bola, a tako je - kombinacija atmosfere, fizike, AIja, grafike, dizajna, levela, priče, akcije i odličnog i raznovrsnog multipleja je bolja nego bile gde drugde.To je cinjenica. Ali koji bi to tek FPS bio da je radjen za PC!?
To bre! Baš maločas igram i razmišljam "***, da li su ovi normalni sa skupljanjima dokumenata i uništavanjem Helganskih simbola, ko će ih uopšte zapaziti". A kamoli nešto drugo.I ovde ne znam koji samoubica ima vremena da zagleda teksture u Killzone2.
Čak Noris ne može, ali Novica Veličković može :Klanjanje Zato je Crvena zvijezda suzama okupana, a Debeli Dule ide da kolje prasiće da časti, a i jedno jagnje za grobare muslimane.
Ko brani da neko uradi ovakav fps za PC? Čudno, ali konzola u ovom trenutku ima najkompletniji i najbolji fps današnjice. On možda nema najoštrije teksture, ne igra se mišem već gamepadom. A najbolji je. Zaista čudno zvuči, neverovatno do bola, a tako je - kombinacija atmosfere, fizike, AIja, grafike, dizajna, levela, priče, akcije i odličnog i raznovrsnog multipleja je bolja nego bile gde drugde.
Ja imam jedno, mozda malo glupo, pitanje.......
Kad vi stignete da razgledate sve te teksture do detalja u toku igre?
Pa ne da mi ne bi palo napamet da gledam da li je wc solja zaprljana ili ne, nego da li ce neko da iskoci iz nje
I u KZ MP, da li ce iko obracati paznju na te sitnice?
Ne znam, ali meni je to tako nebitno ako se dobro zabavljam........
Ali, to i jeste poenta cele price. Ne moze biti najbolji fps danasnjice na svim platformama, jer se ne igra na misu i tastaturi. Jednostavno ne moze.
Da vi u njoj uzivate, to mi je jasno, i ja bih definitivno, ali ogranicenje postoji.
Ko je ranije igrao fps na pc-ju od vas, neka malo ponovi gradivo, pa onda nek prica o gamepadu, navika je jedno, realnost je druga stvar.
Ne moze igra ovako da se krece na mishu zato sa njim sve mozesh da radish brzinom svetlosti, a killzone je dobar bash zato shto ne mozesh.
Stidi se, onakve slabice vec dugo ne videh, 5-6 razlike da shebu za 10 sekundi...
Trebalo je da vas kaznimo.
Ali, to i jeste poenta cele price. Ne moze biti najbolji fps danasnjice na svim platformama, jer se ne igra na misu i tastaturi. Jednostavno ne moze.
Da vi u njoj uzivate, to mi je jasno, i ja bih definitivno, ali ogranicenje postoji.
Ko je ranije igrao fps na pc-ju od vas, neka malo ponovi gradivo, pa onda nek prica o gamepadu, navika je jedno, realnost je druga stvar.
Jest pilac, al ti verovatno imas i drugih zanimanja i obaveza u zivotu. Da si zgubidan koji po ceo dan sedi za kompom i ima imaginarne prijatelje, video bi kako se lako postuje po celom forumu u svakom topicu, nezavisno od toga dal ista znas o temi i da li te ona uopste zanima![]()
Konacno pravi komentar - iskusni driver vam je najbolje objasnio, a uz to i najkrace
Pa svi znamo sta moze mis, nismo pali sa Marsa. Ovo je pc hardver forum, manje-vise svi smo prosli skoro sve sto PC nudi vec godinama. Problem je u tome sto Zdravko i ostali svaku igru gledaju iskljucivo iz ugla pc gamera, cak ocekuju da SONY razmislja tako i razmatra sta bi bilo dobro iz ugla PC gamera. Oni su MNOGO daleko od tog pristupa i takvi kao ti (nista lose btw) skoro da im nisu na pameti dok prave igru. Kao sto im nisu oni u Koreji koji igraju Starcraft i klikcu 5000000 puta u sekundi. Postoji paralelni svet u kome ne vaze pravila na koja ste navikli, shvatite to i mnogo toga ce vam biti jasnije.
Ja sam to vec jednom prilikom pisao, do svih ovih rasprava dolazi zato sto ljudi koji ceo zivot igraju samo na pc-u od konzola ocekuju Counter Strike, Quake, Starcraft, Stalker, Battlefield, Crysis, P&C avanture itd... Jednostavno, ne razumeju konzole i nije im jasan ceo taj drugi fazon, pa stvarno i ne mozemo da ih krivimo za ovo sto rade. Ovo vam kazem kao dugogodisnji PC gamer koji nema apsolutno nista protiv PC fazona.
Jedino sto mogu da vam savetujem je da probate...
Ne razumem kako možeš da igraš fps na tastaturi?
Ima primera gde su ljudi ceo svoj igracki "vek" proveli na konzolama (PS1, PS2, PS3), pa su presli na igranje na kompjuteru, i ne zbog nepostojanja piraterije...WSAD
Ali i dalje ne mogu da zamislim zasto bi neko ko voli PC igrice svasta nesto pricao u odeljenju o konzolama i vice versa........
Live and let die......
Ja nerazumem kako to da on može tolko da s..e za fps na jojpadu i da nebude opomenjen ili nedaj Bože banovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari